Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Jak można ubrać do ślubu białe rękawiczki??

Polecane posty

Dziewczyny nie róbcie wiochy!!! precz z białymi rękawiczkami!! Jak można ubrać takie cuś na łapska i to jeszcze w dzień swojego ślubu?? TRotalne bezguścia!!

O patrz, no widać można skoro ktoś to robi. Mama z tatą nie nauczyli, że o gustach się nie rozmawia? To, że dla ciebie to wiocha dla kogoś może być super. Zajmij się swoimi sprawami, nie zakładaj białych rękawiczek, i nie zachowuj się jak 15 latka

Mowic mówili, ale powtarzali też, żeby uświadamiać kobiety. Normalnie wstyd mi za takie dziumdzie, które wychodzą z kościoła i na swoich baleronach mają rekawice

Gość a mi się to podoba
i to ty reprezentujesz wiochę dziewczynko. Każdy ma inny gust i nikogo tu nie musisz uświadamiać. A niby co jest takiego złego w białych rękawiczkach? Jak ma się szczupłe i zgrabne rączki to wygląda to extra a jeszcze jeśli rękawiczki są odpowiednio dobrane do sukni....mhmmmm. To chyba ja cię muszę uświadomić, że to ty nie masz gustu!!!!!!!!

Jak sie komuś rękawiczki podobają - niech je zakłada, jak się nie podobają, niech nie zakłada. Nie ma o czym mówić. Nie pisz jednak, że to wiocha, ani że Ty tu kogokolwiek chcesz uświadamiać, !!! Jeszcze nie tak dawno temu,( że nie wspomnę o czasach jeeeszcze wcześniejszych, jak wiek xviii i xix, kiedy to bez rękawiczek mogłaby chodzić wyłącznie chłopka - czyli wieśniaczka, jak Ty to nazywasz) szanująca się, elegancka kobieta nie pokazała by się bez rękawiczek. Zauważ, że np. królowa brytyjska także je nisi, i korona z głowy jej nie spada. A wręcz przeciwnie - świadczą one o uroczystym charakterze sytuacji.

Gość rain_drop popieram
dokładnie tak;-)

Można o wszystkim dyskutowac ale nie o gustach.Mi się podobają rękawiczki i jakos nie uważam żeby to była wiocha.Ale na wiochę wskazują Twoje wypowiedzi których nie ma ani troszki kultury :P

No proszę Was, nie róbcie wstydu i wiochy!! Moze jeszce do tych rękawic założycie piękny DIADEM, który jest w bardzo dobrym guście:) buahahaha Nie ma w Was ani za grosz elegancji. RęKAWICE GóRą:)

Gość myszka_23
isztarku przeczytaj sobie wypowiedzi Kangurka i innych dziewczyn i nie komentuj już nic bo tylko irytujesz ludzi:-( Po tym co piszesz to nie wiem czy śmiać się czy płakać:-( Komentarze na niskim poziomie!!!

Gość tupolew
Zamiast białych proponuję czarne bokserskie :-)

hihi, bokserskie byłyby niczego sobie.... a tak na poważnie uważam, że rękawiczki są niesamowicie sexowne, może niekoniecznie na ,,grubych baleronach\'\' - jak piszesz, na smukłych rączkach wyglądają niezwykle powabnie. Gdybym brała jeszcze raz ślub z pewnością załoyłabym rękawiczki i zrobiłabym ,, totalną wiochę \" :-D

Gość Prawda w Oczy
Biale rekawiczki pasuja do bialych kozaczkow...

ogólnie preferuję dwa kolory, czerń i ognistą czerwień, tojuż pewnie ,,wiocha\'\' jak się masz, ale ważne, że dobrze się w takich kolorkach czuję, ubieram się dla siebie i męża, a jak się komuś nie podoba nie musi patrzec, proste.

Gość tylko jedno mogę rzec
PROWOKACJA i tyle!!! Przestańcie komentować!!!!

Gość a co jest złego nic
nie zwracajcie uwagi na to i nie komentujcie. Niech pisze sama do siebie!!! Prowokacja!!!!!!!

Gość odnoszę wrażenie
isztarek że pogorszył ci sie zapytaj czy to sie da leczyc medycyna dziala teraz cuda

Gość odnoszę wrażenie
faktycznie - nie zauwazyłam - nie komentujmy....! Pozdrawiam.

droga autorko>>> miło, ze masz własne zdanie... przykro, ze podwazasz autorytety najwiekszych kreatorów mody slubnej... osobiscie miałam i rekawice na swoich baleronach (jak to okreslilas) i miałam diadem.nie sadze, zeby kobieta z twoim zasobem słownictwa, mogla wypowiadac sie na temat elegancji slubnej. przez twoje malo wysublimowane wypowiedzi wysuwa sie osoba dosc prosta, nie dosc ze w pogladach to jeszcze w obejsciu