Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDDusia

Brak okresu w trakcie przerwy od tabletek

Polecane posty

Gość DDDusia

Dziewczyny mam prośbę może któraś z Was miała taki problem: Biorę pierwszy miesiąc yasmin, brałam go przez 21 dni i zrobiłam przerwę ale okresu nie ma i bardzo się niepokoję z tego powodu. Czy to jest normalne czy może jestem w ciąży??? Pomóżcie

Gość ciąża DDD

Gość kotka czarna
a bralas regularnie? juz skonczyla 7dniwa przerwe?

Dusia ja również biorę yasmin.Nic się nie martw przy pierwszym opakowaniu możesz krwawienia nie mieć. Tylko oczywiscie jezeli pierwszą tabletkę wzięłaś tak jak powinnas czyli pierwszego dnia kiedy dostałas okres,nie wymiotowałas i nie miałas biegunki w czasie 4h po połknięciu tabletki.Jeżeli wszystko było ok to nie masz się czym martwić taka sytuacja może wystąpic.

Gość kotka czarna
jak to pierwsze opakowanie to przeciez moze byc zawinie hormonalne. kwestia regularnosci przyjmowania

Gość kotka czarna
nie koniecznie od razu ciaza... organizm jak nagle dostaje z zewnatrz nowe hormonki to nie wie co sie dzieje i zaczyna szalec z czasem sie przyzwyczaja u jednych szybciej u drugich wolniej

Gość kotka czarna
nie anikuj narazie choc latwo powiedziec zrob sobie na wszeslki wypadek test i bedzezsz miec jasnosc.

Gość DDDusia
Dzięki dziewczyny za info, a tabletki brałam regularnie i nie wymiotowałam,Spanikowałam bo wcześniej brałam cilest i tak nie miałam,ale dzięki jeszcze raz pozdrawiam:)

Gość niewiem niewieem
a ja biore microgynon tez regularnie i niedostałam niewiem coco chodzi

Gość gggggggg
ja po pierwszym opak nie mialam okresu a potem juz zawsze byl (tzn teraz bede czekac na kolejne krwawienie minus tylko taki ze zawsze brzuch boli a mialo nie bolec przy tabsach :(

Gość blagam powiedzcie mi
i co niedostałas???bo ja niedostalam i biore kolejne opakowanie

Gość lika24
ja nie mam juz 4 miesiace okresu i nie jestem w ciąży nie wiem co sie dzieje brałam 3 lata tabletki i jak odstawiłam to było ok ale ostatnio nic nie pomaga nie mam i koniec brałam teraz yasmin i tez po nich nie dostałam