Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Medea28

Zaplanowalam i zdradzilam meza...

Polecane posty

Go艣膰 Medea28

Jestem mezatka,mam dwoje dzieci....a mimo to brakowalo mi czegos...Nie bylam z innym mezczyzna oprocz mojego meza..bylam ciekawa jak to jest z innym facetemm,wiec poznalam fajnego niezameznego faceta..byl kochany..czulam sie z jim dobrze,ale niestety sie zakochal i musialam z nim zerwac...przyjemnosc swoja droga,ale malzenstwo jest wazniejsze...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tratatatataaaaaaaa
no i...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxx123
Jeste艣 poprostu zwyk艂膮 oszustk膮 - teraz 偶yj z tym i licz na to 偶e on sie nigdy nie dowie - bo inaczej rozpadnie sie wszystko co by艂o - a szczerze to Ci tego teraz 偶ycze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PROOWOKACJA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Medea28
Nie jestem szmata i nigdy nia nie bede.....bylam ciewkawa i zrobilam to poprostu...zycie jest za krotkie zyby myslec co by bylo gdyby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxx123
Zapomnia艂bym - mam nadzieje 偶e zrobi to samo - wtedy b臋dziecie kwita. I Ty poczujesz si臋 tak jak On - oszukany do szpiku ko艣ci. Zobaczysz jak to boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Medea28
Juz to kiedys poczulam i to nie raz...robil to nawet na moich oczach na Sylwestrze...niby pod wplywem alkoholu....takze wiem jak to boli i dlatego nie czuje sie winna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tratatatataaaaaaaa
"robil to nawet na moich oczach na Sylwestrze..." na Sylwestrze..? hmm.. musia艂o by膰 ciekawie :P ;) :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fajnie
jebnij sie w leb kobieto, ciekawe co bedzie jak dzieci sie dowiedza za pare alt....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 och dajcie jej spok贸j
jej m膮偶 na pewno tez ja zdradza , jakby mu sie trafi艂a jaka艣 18-ka to by sie d艂ugo nie zastanawia艂 , jak to m贸wia ci膮gnie sw贸j do swego albo inaczej dobrali sie jak w korcu maku :) i jeszcze jedno przys艂owie - czego oczy nie widza tego sercu nie 偶al :) za艂oze sie 偶e on ja tez zdradza wiec co ma sobie kobicina za艂owa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmddww
no i tak trzymaj!!!!!!!!!!!! ja chodze z facetem od 8 lat (moj pierwszy facet) i on sie oglada za innymi, romasuje w pracy z sekretarkami teraz podejrzewam go o zdrade (nie mam jeszcze pewnych dowodow). I wiesz co chcialabym aby nawinal mi sie jakis mily facet taki jak Tobie, wtedy zrobilabym to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiec poznalam fajnego niezamez
a facet moze byc zamezny..????..chyba ze gey ;)))...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 technik
bo ty zwyk艂a ku.rwa jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kataanaaa
odpowiadacie na prowokacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysepppka
nie jestes szmata! jestes kobieta ktora zyje i daje zyc innym! skoro on cie zdradza to czemu ty nie mialabys sprobowac.skoro lepiej Ci z tym to ok.nie daj sie obrazac i nie sluchaj czuboli!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta ktora zdradzi艂a
Autorko mi tez czegos brakowalo, niby mialam wszystko, kochajacego meza, coreczke, ale jednak...tez poznalam faceta. to mial byc tylko sex nic wiecej, niestety zakochalam sie, a jego juz nie ma.On nie wie co do niego czuyje i nigdy sie nie dowie. w domnu jakos daje sobie rade, musze nie mam innego wyjscia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
\"jestes kobieta ktora zyje i daje zyc innym!\" Nie wiem czy 偶y膰, ale daje napewno :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta kt贸ra nie
ta kt贸ra nie zdradzi艂a niech rzuci kamieniem chyba nie ma takiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taa zaraz nie ma takiej ...
... a cho膰by Sivane z f=23 pisa艂a, 偶e nigdy nie zdradzi艂a 偶adnego ze swoich facet贸w. Pozdro600, z tego co pami臋tam, r贸wnie偶 nigdy nie zdradzi艂a partnera. Ale k颅u颅r颅w颅a zawsze b臋dzie wmawia艂a sobie i innym, 偶e wszystkie inne te偶 s膮 k颅u颅r颅w颅ami - nie wiem po co, bo nawet gdyby by艂o to prawd膮 (a nie jest!) to i tak by ich nie usprawiedliwia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Scatman
to wsu艅 moje odchody Medea28

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bajbika1
dlamie to jakas malolata wypisuje takie wyzwiska i taka ktora niewie co to jest niewiernosc me偶a ja jej osobiscie gratuluje zrobila odwet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bajbika1
madela mysle ze dobrze zrobilas ja bym tak samo postapila jak by mi ma偶 taki numer wykrecil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trutru
taaak, pieknym za nadobne, ciekawe czy moja mnie zdradza ??? ehhh i tak ja kocham :)

Udost臋pnij ten post

-> Medea28 Je艣li to nie prowokacja, to jeste艣 zwyk艂膮 kur.w膮. Chcia艂a艣 si臋 tym pochwali膰 ludziom? Zawie艣 sobie na szyi kartk臋 z napisem \'JESTEM KUR.W膭\' i wyjd藕 na ulic臋. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

...poznalam fajnego niezameznego faceta.. No dobre i to; Przynajmniej on nie zdradzi艂 m臋偶a :D :D :D A swoj膮 drog膮 zastanawiam si臋 co si臋 b臋dzie dzia艂o na cafe jak ju偶 wystawi膮 wszystkie oceny w gimnazjach... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak se my艣l臋 偶e
zwyk艂a ladacznica z ciebie . Po co to si臋 pobiera膰 i przysi臋ga膰 sobie skoro i tak nie dotrzymujesz s艂owa . To wszystko jest chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwa偶aj
Uwa偶aj zeby sie m膮偶 nie dowiedzia艂, bo wasz zwi膮zek nigdy nie wr贸ci do tego co by艂o wcze艣niej. Ja nigdy nie wybacze mojej 偶onie zdrady. Jest jeszcze taka zasada kt贸ra si臋 sprawdza. Jak kobieta raz zdradzi, wczesniej czy p贸藕niej zrobi to znowu.

Udost臋pnij ten post

przykro mi ale ten niezam臋偶ny byl kobieta chyba :D

Udost臋pnij ten post