Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDEGUSTOWANY FACETTT

DLACZEGO SIE NIE GOLICIE LASKI??kolejny raz widze ze sienie golicie

Polecane posty

Gość hmmmmmmmm
o fuuu

Gość alicjajaa
mówicie dziewczyny fuu a ja naprzyklad wygladam podobnie tam i co z tego?? jestem szatynka i tez zadbaną .

Gość wyglada jak facet

Gość mnie tez dziwi jak na
takie widoki krzyczymy wszystkie ze to swinstwo i jak tak mozna ale nie oszukujmy sie bo ponad 50%kobiet w Polsce ma identyczny tam zarost..ja mam troche mniejszy moze.. nie kazda z nas sie goli..

Gość hmmmmmmmm
ale ta twarz! Ja się golę, bo mi tak wygodniej i nie czuję się skrępowana. Reszta mnie nie obchodzi czy się goli, czy nie :)

Gość wyglada jak facet
to glupie z tym goleniem sie wszedzie faceci tylko na twarzy sie gola a i tak nie zawsze im sie chce albo marudza na podraznienia sprobuj sie facecie golic codziennie od stop do glow, albo jak wolisz efekt na dluzej - uzyj wosku ciekawe co powiesz wtedy dziubku

Gość Highland_Spring
ja sie depiluje depilatorem tez TAM troche bólu ale warto :)

Gość widze ze zdjęcia
zaczerpniete z beztabu...

Gość o rany to niemożliwe
ta laska to jakiś montaż, co?

Gość kkkaaaaj
przestancie ja tez tak wygladam ale tylko tam na dole .pachy gole i nogi.

Gość olunia22
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zaraz sie pozygam:/

Gość Highland_Spring
dlaczego nie kupicie sobie depilatorów ? ten wydatek sie oplaca naprawde kilka minut bólu a pozniej cale tygodnie wspaniałej gładkości zero wrastajacych włosków i NIGDY NIE BEDZIECIE ZASKOCZONA JAKAS SYTUACJA w stylu jak wyzej depilujcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny !

Gość eeeeeee......
Wiesz co...... "nie znamy dia ani godziny(...)" No chyba ty!!!!!!!!!!!! sorry jak nie znasz tych rzeczy to znaczy że ty się oddajesz każdemu który tylko zechce!!!!!!!! prosze cię!!!!!!!!!! gdzie ty pracujesz!! nie obrażaj przynajmniej P R A W D Z I W Y C H Kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Highland_Spring
oj prosze Cie przestan skjałczec jak maly biedny piesek Mam meza od 5 lat i sypiam tylko z nim ale chyba by mnie zabil smiechem gdybym miala taki busz jak na zdjeciach RObie to dla siebie , bo ja sie lepiej czuje z cieniutkim paseczkiem na dole i g;ladziutimi nozkami a ze nie znacie dnia ani godziny powiedzialam zartem Pffffffffffffff :O

Gość Laleczka1111
Ja sie gole codzinnie wszedzie i nie jest to dla mnie problem a pozniej tylko i wylacznie przyjemnosc jak dostaje kompelmenty od chłopaka gdy mnie dotyka i mówi... o jakie gładziutkie czy to nie miłe? I dla mnie samej jest to o wiele estetyczniejsze bo przyznam Wam sie ze nigdy od dziecka nie miałam takiej dzungli w kroku jak te na zdjeciach

Gość lampada
faceciku to czy dziewczyna jest zadbana na zewnatrz , wcale nie swiadczy o tym , ze gloi sobie tam ... przekonalam sie o tym , gdy pewnego dnia, moja szwagierka usiadla nie fortunnie na kanapie , tak ze pokazala majteczki i krzaki ......nie do opisania , awiesz ilu miala facetow , nie policzyl by na palcach u rak , oczywiscie idealnej urody i do niej mi daleko. A ci jej mezczyzni , to nie flejtuchy , calkiem spoko goscie , zadbani , pachnacy, wiec tu dowod , ze zle rozumujesz , w mysl , ze ladna i powabna to tez zadbana tam....ja szara mycha , ale tam zadbana , ze mezulek piesci ochoczo...

Gość Highland_Spring
Laleczka ma racje ale Moja Droga nie wszyscy nas rozumieja sa i takie przypadki ktore ci nawrzucaja :O

Gość zośka6565
zdegustowant facet-----> sam se ogól jaja,i ch.... ci do tego gdzie sie golimy a gdzie nie.

Gość Laleczka1111
Nie wspomniałam o tym ze mam zaledwie 17 lat i nigdy w zyciu ne doprowadze swojej psioszki do takiego stanu, z reszta wiem ze mój chłopak nawet by mnie nie dotknął gdybym tak zarosła! Dla mnie samej jest to niewyobrazalne zebym miala sie z nim kochac majac taki busz

Gość i po dyskutujecie
z jakimś pryszczatym gimnazjalistą???":D Nie widzicie że robi sobie z was żarty:D

Gość ola99999999999999
ja np sie gole tam maszynka ale nie codziennie , wkurza mnie to golenie ale rzeczywiscie jest tak bardziej higienicznie i wygodniej a nie takie krzaki :)

Gość kkkaaaaj
GOLICIE SIE TAM CALE CZY ZOSTAWIACIE WŁOSKI KOLO WARG SROMOWYCH TROCHE?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D strasznie mnie śmieszy, że temat golenia pipek zawsze wywołuje takie emocje :D

Gość mala rózowa swinka
haha

Gość brteybrt
swoja droga ...inteligenta byla ta sliczna dziewczyna ze poszla do lozka z chlopakiem ktorego poznala dopiero co na imprezie. a po drugie ! dlaczego wy faceci nie golicie pach ,dlubiecie w nosie i plujecie na ulice w ten obrzydliwy sposob! owlosienie łonowe chroni przed infekcjami!!!!!!!!!!!!