Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewewewewew

Przedłużyłam włosy, włosami sensationnel- czarna rozpacz

Polecane posty

Gość ewewewewewew

Przedłuzyłam włosy włosami Sensationnel, i to koszmar, teraz mam jena głowie jeden tydzień i mam koszmar :( włosy po pierwszym myciu stały sie proste jak druty i dotego szorstkie jak szczotka, wyglądaja jakbym je zniszczyła farbami i niedbała o nie.Poprostu koszmar. Jak przedłużacie włosy to najpierw dowiedzcie się jakiej są one firmy, firmy są różne i robia różne włosy :( Pierwszy raz się spotkałam z tym że włosy sa takie marne( grzecznie powiedziane).

Gość a sama przedłuzałas
???

Gość hahahahaaaa
A gdzie je przedłużałaś? W jakims salonie?

Gość zajebistaaaaaaaaaa
to sa włosy syntetyczne czy naturalne?

Gość ewewewewewew
Przedłużałam u dziewczyny(ale sprawdzonej, kiedyś zakładała mi włosy z firmy racoon) A teraz załozyła to gówno, które przypomina szczotke, a miały być równie dobre, a są dużo gorsze. Włosy są firmy sensationell i sa to włosy prawdziwe o fakturze europejskiej, włosy mam załozone na keratynę.

Gość a sama przedłuzałas
i co teraz z tym zrobisz? Mozna to jakoś zdjać ?>

Gość ewewewewewew
Nie odradzam przedłużania, ale chce abyscie zwrócili uwagę na włosy jakie zakładacie. Moje które się cholernie "zeszczotkowały" to włosy Sensationnel premium too. Kolor jaki mam to 4, taki brązik. Ta firma jest bardzo znana i ma rózne rodzaje włosów, może inne są lepsze. :(

Gość ewewewewewew
Przecież wyżej napisąłam że przedłuza mi dziewczyna która ogłasza się w wyborczej a tez chyba na allegro, oczywiscie że można zdjąć, zakłądam i zdejmuje od kilku lat, ale nigdy wczesniej nie trafiłam na takie kiepskie włosy............ Zdejmuje się to na ciepło i specjalny płyn. :)

Gość Highland_Spring
moze mi ktos powiedziec jak sie nakreca wlosy na walki ? Mam sredniej dlugosci wlosy a po nakreceniu wygladam strasznie , one sie jakos podwijaja i stercza Moze mi ktos powiedziec jak to robic ? Dodam ze skrecam wlosy najpierw

Gość ewewewewewew
Załoz oddzielny temat bo to temat o włosach przedłuzonych, a ja wolę uzywac lokówki elektrycznej niż wałków.Wtedy nie ma takich problemów.

Gość ioaaaaaaaaaaaaaaaaa
to idź do tej dziewczyny z reklamacją . bo ci wolno :P

Gość maszyna
a ile zapłaciłaś za to cudo?

Gość weweweweweweww
600 zł bo te włoski są tanie w porównaniu z racoonem

Gość ehhhhhhehehhe

Gość przykro mi

Gość ali....
ja kupuje świetne włoski na allegro. 100 pasemek w rozm. M o długości 40 cm kosztuje 100 zł. Wcześniej nosiłam RACOONA i to dopiero była tragedia. a teraz to nawet odżywki nie musze nakładać(choć to zalecane)

Gość najlepze firmy jakie robią
włoski to: Racoon Sleek L.a trend Pozdrawiam

Gość ali podaj
u kogo kupujesz włosy na allegro?

Gość mikusiakkkkaaa
Na allegro to radze uważać. A włosy human hair to nic tylko g****O z końskich ogonów a nie ludzkich głłów, zupełnie odbiega fakturą od naszych włosów, może u konika wyglądaja ładnie, ale po farbowanaich i wyprawianiach sa ładne do pierwszego mycia.

Gość martieenka
ja chciałm przedłuzyc włosy....ale jak tak piszecie ze sa niektóre szorstkie... a jak one sa przyczepiane??????

Gość Baska_Gie
ja przedluzam u karoliny, znalazlam ja przesz strone www.twistedhair.pl , juz 4 raz zakładam, doczepiałysmy juz rozne kolory bo ja ciagle zmieniam fryzure. Aktualnie mam ciemny blond, poprzednio naprawde mocny rudy. I nie mialam problemow z tymi włosami a robilam juz i syntetyki i naturalne, chociaz wole naturalne. Aha i Karolina robi roznymi metodami ale ja wole na ringi niz na zgrzewy pozdrawiam!

Jestem zaskoczona jakimi slowami \'\'gówno z końskiego ogona\'\' okresla pani jakosc wlosow! Tymi slowami okreslilabym usluge i fryzjerke ktora pani wcisnela kit! Jesli jest taka zaufana to dalaby pani kosmyk wlosow na spróbowanie do krecenia i mycia i po tygodniu widzialaby pani efekty. Moze ona sama je zmieszala aby obnizyc koszty, a pani zaplacila drogo tylko za usluge! Pani miala gatunek \'Too\' ktory znany jest ze slabej jakosci. TAK to prawda ze fimy maja rozne stopnie jakosci bo nie wszyscy moga sobie pozwolic ze wzgledu na cene. Ale uczciwy sprzedawca zawsze powie firme i jakosc wlosow. Ja sprzedaje firme Sensationnel wlosy naturalne Premium Now i mam bardzo zadowolone klientki i renomowane salony fryzjerskie. Prosze spróbowac wybróbowane na www.ideas4art.pl