Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkdgjskgnklshvdosf

kocham drania

Polecane posty

dziewczyny drani trzeba olewać!! jak jakiś facet zaczyna mnie olewać to ja robię to samo; nie odpisuje na jego smsy, nie dzwonię i nie odzywam się i nie przychodzę na umówione spotkania-wam radzę robić tak samo

Moj nie ma innej. Tzn wiem, ze moge sie mylic, ale nie podejrzewam go o to. Problem w nim jest taki, ze zawsze, jak gdzieś jesteśmy, on musi być w centrum uwag, musi koniecznie zabawiac innych i to bez roznicy, czy to jest np atrakcyjna dziewczyna, czy tzw. \"szara myszka\", on zawsze musi błyszczeć i być dla wszystkich strasznie mily, co mnie irytuje. A z drugiej strony wiem, ze gdyby nie byl dusza towarzystwa, to by mnie tak nie pociagal i nie fascynowal. Ja jakas chora jestem

Mysle, ze lepiej bylo sie nie odzywac do niego. Napisalas, mimo tego, ze napisalas, ze to koniec, to jednak napisalas, nie powstrzymalas sie, a o to chyba chodzi. Sama jeszcze sie nie czuje na silach, zeby to zrobic, ale jesli bym sie zdecydowala, to staralabym sie raczej jak najdluzej wytrzymac bez pisania do niego. Teraz on moze pomyslec, ze cos Ci odwalilo itd. Wydaje mi sie, ze tym nic nie osiagniesz, tylko tyle, ze sie poklocicie i bedzie Ci zal. Noale kazdy ma swoj sposob, zycze Ci, zeby Twoj okazal sie skuteczny, choc nie jestem do niego przekonana.

napisał mi ze przeprasza i ze nie zasługuje na niego:( A i tak juz dość długo czekalam na jego smsy itp. Nie chce go już więcej widziec.

Gość Lina***
Ja bym sie nie odwazyla tak napisac :( Trzymaj sie, zycze wytrwalosci

Gość Martisha**
nadija powielasz moj schemat ten Twoj predzej czy pozniej sie odezwie, gwarantuje Ci to tylko po co? po to, zeby znow bylo zle?

Pozostaje zyczyc wytrwalosci w postanowieniu, ze nie chcesz go wiecej widziec. Jesli nie skusi Cie, zeby jednak napisac, to tylko pogratulowac :)))

mam nadzieje ze nie skusi,bo nie pozwole sie tak upadlać i wykorzystywac! zresztą wczoraj poznałam kogoś bardziej wartościowego od niego,dlatego nie chce sie już skupiać na nim! przez niego tylko cierpie:(

Gość fkjh slidhv
po co Wy odpowiadacie na ich zaczepki? Do mnie podbijal taki facet i wiecie co jest najsmutniejsze ? To, ze takie świnienie, jakie fundują nam ci panowie to jest codzienność stosunków międzyludzkich. Ludzie tak się traktują każdego dnia.

racja i coraz bardziej przekonuje sie do stwierdzenia, ze kazdy z nas jest w gruncie rzeczy egoista ;] optymistycznie

Gość Martisha**
ha jestem zajebiscie 'silna' co chwile sprawdzam go na gg i rozkminiam opis:O

Gość fkjh slidhv
kazdy kazdemu świni i patrzy jak wyceckać.Wchodzę z kimś w realcje i juz widze, ze ten ktoś podejrzewa mnie co ja chcę z niego mieć albo jak podświnić.

Gość Lina***
a ja czekam na smsa... eh :( nadijaa nie skus sie ! a fakt jest taki ze on nie zasluguje! trzymaj sie :)

Gość fkjh slidhv
do mnie od paru lat jeden zagaduje, ale po tym co mi zrobił i po tym w jaki sposob mnie zaczepia to niech spada.

Ja nie czekam. U mnie to mocno zalezne od nastroju. Czasami mam taki, ze mnie szlag trafia, patrze na opisy, kiedy sie logowal na gronie itd. A czasem po prostu nawet nie czuje potrzeby napisania do niego. A jak bylam wkurzona, udalo mi sie raz samej nie odpisac, az on po 2 godzinach zadzwonil i zapytal, czemu nie odpisuje ;] Ale wiem, ze nadejdzie taki dzien, ze bede potrzebowala jego cieplego slowa, zeby cos milego mi napisal i sie nie doczekam. Smutne.

Gość fkjh slidhv
pralka--->ja stracilam calą wiarę w niego

fkjh slidhv -> to juz nawet boje sie zapytac, co sie stalo, zeby stracic wiare w czlowieka... to ten czlowiek musi naprawde niezle narozrabiac, przykre :(

napisałam mu tylko,ze jeśli ktoś coś chce albo mu na czymś zalezy to nic mu nie przeszkodzi i niech sie nie zasłania pracą! nic mi na to nie odpisał.

Gość fkjh slidhv
nie rozwinę tego tematu...powiem tyle, że ten człowiek mnie ubezwłasnowalniał a kontakt z nim sprawiał, ze odechciewało mi się żyć. Z premedytacją pokazał mi, że tylko on jest ważny. Od samego początku. Mam pewność, że to jest zwichrowany gość i dobrze, że nie jesteśmy razem.

on mi w między czasie napisał sms-a,że dlaczego tak uwazam,więc mu tylko tak odpisałam z dopiskem życze powodzenia.

Dobrze dla Ciebie. I bardzo fajnie, że masz takie podejście do tego ;] zdrowy rozsądek. A mi trudno jest określić, tak na zdrowy rozum, czy z moim facetem da się żyć, czy trzeba szybciutko uciekać. Nie umiem trzeźwo ocenić :(

nadijaa -> tylko uważaj żebyś się za bardzo nie dała wciągnąć w \"wymianę ciosów\", bo on chyba na to czeka

powiem Ci tylko tyle,ze ja z moim bym bardzo chciała życ,aż mi serce pęka ze nawet pewnie jutro przesiedze rycząc w domu:( ale ja po prostu nie moge z nim żyć:( nie idzie z kims takim życ,bo już nie wytrzymuje tego stresu,to jest okropne:(

wydaje mi sie ze on wcale na to nie czeka,on jest bardzo spokojnym człowiekiem,nigdy mi nie powiedzial złego słowa,chcial ze mną być,ale nie okazywal tego,czasami sobie wmawiałam ze to pewnie taki typ,ale powiedziałam sobie ze nie moge zachowywać sie jak głupia dziewczynka i musze przestać sobie wmawiac głupoty.

Gość Martisha**
nadija ehhhhhhhhhhhh pograzasz sie jak ja kiedys:( nie odpisuj mu nic kompletnie! taka moja rada...

Gość Lina***
sluszna rada lepiej po prostu milczec