Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabara

Ile kosztuje PRYWAT. ginekolog- CHCE TYLKO RECEPTE.

Polecane posty

Gość barabarabara

Nie wiem czy bedzie badać, czy też nie, ja chcę tylko recepte, ile kosztuje wizyta?

Gość hahahahaaaa
warszawa płace 100 zł za wizyte

zależy od ginekologa jedna babka za wypisanie recepty brala ode mnie 50 zl a facet bral 30 za wizyte bez badania jak potrzebujesz tylko recepte to idz na kase chorych bo po co masz placic za papierek skoro nie chcesz sie badac ?? :D

Gość barabarabara
pracuję, szef nie chce dać zwolnienia, a tabletki się kończą, nie mam wyjscia muszę isć popołudniu prywatnie, chyba, ze ogólny mógłby przepisać, ale oni chyba nie bardzo jak juz to na miesiąc, a potem i tak muszę isć, a jak chodzicie prywatnie, to piszą chociaż na dłuzej?

ja chodzę prywatnie i dostaje recepte na 6 mscy pod warunkiem, że zbadam krew, zrobi mi cytologie i usg dopochwowe :D rodzinny chyba nie moze wypisac hormonow tak mi sie cos wydaje :O

W Mysłowicach kosztuje podobno 50zł. Ale napewno są lekarze którzy też na kase przyjmują popołudniu. Mój przykładowo raz w tygodniu.Wystarczy poszukać.A jak pujdziesz pierwszy raz do gin. prywatnie to pewnie i tak cie zbada zanim ci da recepte.

Gość dggdfhdfshdsh
każdy lekarz może wypisać receptę pytanie - czy będzie chciał

Gość malinka oh ah
70zl

Gość niewiem niewieem
u nas w małym miescie za wizyte z badaniami 50 zł bierze a poem jak sie chodzi do niej tlko po recepty to sie niepłaci

Gość niewiem niewieem
a jak po samą recepte to poco do gina? ja chodze do rodzinnego i wszyscy znajomi tak robia

Gość 2df
ja bylam po recepte na harmonet u lekarza rodzinnego, spokjnie wypisał na 2 paczki, powiedzialam ze na grudzien kontrakty sie skonczyly u mojego ginekologa i czy moze mi wypisac, spróbuj u rodzinnego, po co tyle płacić...

Gość barabara a z jakieo miasta
jestes.u siebie moglabym ci polecic lekaza ktory przyjmuje zarowno na kase jak i prywatnie i o roznych porach.zajebisty facet. a prywatnie to recepty dostaje sie przwaznie na pol roku. oczywiscie zawsze tez jest badanie cytologia itp

Gość barabarabara
niestety u mnie gin państwowo przyjmuje do godz 14:00, prywatnie przyjmują 2 babki, które przyjmuja też państwow i u nich byłam, więc moze mnie pamiętają. Zastanawiam sie nad lekarzem rodzinnym, zależy na jakiego trafie, mogą mieć cos przeciwko, choć to chyba zależy od lekarza,. Kiedyś byłam w innym mieście, raz facet gin, przepisał normalnie, ale powiedział,ze nastepbnym razem mnie juz zbada, a potem byłam u babki i powiedziała, ze bez badań jakis tam, nie przepisze nic! A widziała,ze mam ciagłosć recept, ale ani 1 op. nie przepisała!

Gość lemke
ja chodze po recepte do rodzinnego... i jak powiem to wypisze mi na osobnych karteczkach :)

Gość a wtrace sie
w bytomiu dr Kucharek w prywatnym gabinecie bierze 10zl za wypisanie recepty ( albo to bylo 20 zl juz nie pamietam) i nie trzeba wczesniej sie zapisywac tylko po prostu wejsc bez kolejki i powiedziec ze chodzi tylko o recepte i wypisze nawet na 6 opakowan

Gość olalalallalaa
to jest karygodne...jestem z branży i powiem Wam że sama nie wyobrażam sobie brania pigułek bez uczciwej kontroli i systematycznego powadznia przez ginelokoga...nawet sobie nie zdajemy sprawy jak bardzo hormony trzeba kontrolować...I nie ma co się obrażać na profesjonalnych ginekologów którzy wymagają badań i nie wypisują recepty za 10 zł.A że to kosztuje?No cóż....ile kosztyją tipsy?

Gość zaciekawiona*
no daj spokoj-przeciez nie bedziemy sie badac co miesiac-bez przesady.A i nie stac mnie na to zeby co miesiac pakowac ginekologowi 60 czy 100 zl do kieszeni tylko za wypisanie recepty ktore trwa minute

ja dostaje plik recept od prywatnego gina na prawie rok :) a w miedzy czasie kiedys tam na badanie u mnie lekarz rodzinny nie wypisuje tabsow najlepiej idz do prywatnego i popros o przepisanie kilku opakowan

a co maja tipsy do tabsow? chyba nie rozumiesz o co chodzi po co wydawac niepotrzebnie kase skoro mozna isc raz do gina i dostac pare recept

Gość slonce z pomaranczy..
moja za wizyte 40zl a jak sie do niej chodzi i tylko o recepte chodzi to 2 dyszki

Gość slonce z pomaranczy..
do zaciekawiona: wypisanie recepty trwa minute, ale wez pod uwage, ze taki lekarz, zeby moc ja napisac musial 6 lat studiowac i odbyc roczny staz. czyli 7 lat ciezkiej pracy. wiec moze to trwa i minute ale nikt nie mysli w ten sposob, ze musial trudu wlozyc w to, zeby mogl napisac swistek i podbic pieczatke. ja place 20... rozni sa lekarze, nalezy to dodac..

Gość ggkkhgjgjhgj

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kazdy lekarz u jakiego sie leczylam wypisywal mi recepty za darmo i nawet nie przyszlo mi do glowy placenie za to :O po prostu, bylam pacjentka, leczylam sie u nich, placilam stowke za kazda wizyte, a jesli szlam po recepte a badanie nie bylo mi potrzebne mowilam ze dzis tylko recepta i wszytko. do dzis zreszta tak robie i nie wiem jak mozna chodzic do lekarza ktory za recepte bierze 50zł nie mowiac o wyzszych kwotach. tyle to czasem biora za pelne badanie:O