Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwka21

MICROGYNON 21

Polecane posty

Witam, piszę ponieważ brałam te tabletki kiedyś przez pare miesięcy i zauważyłam, że wiele z was je bierze. Nie wiem jak wam idzie ale ja po nich bardzo przytyłam ( i nawet znalazłam forum kiedyś gdzie widziałam takie same wypowiedzi na ich temat). Chciałabym je wam poprostu odradzić, wiem że są nie drogie ale poszukajcie troche w necie na ich temat.Znalazłam raz artykuł, w którym pisało, że te tabletki są dla kobiet starszych które już nigdy nie chcą mieć dzieci (Nie wiem czy było tak napisane, bo mają one jakąś szkodliwość, ale możliwe). Ja się po nich źle czułam, a brałam je zaledwie 3 mies. To moja dobra rada, pozdrawiam i proszę o komentarze jeśli też ktoś ma podobne zdanie, może się mylę?

Gość zgadzam się z tobą MYLISZ SIĘ

Gość vbvixkfjfgjgf
biore te tabletki juz od 1,5 roku, zaden z lekarzy (a bylam po drodze co najmniej u 3) nie odradzal mi ich, regularnie sie badam i jakos nie boje sie ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze. A co do tego ze przytylas i zle sie czulas - nie kazdemu odpowiada dana tabletka - Ty sie zle po nich czulas a ktos inny nie bedzie tolerowal np Diane35. Ja po micro dobrze sie czuje, nie przytylam, jedyne co to powiekszyly mi sie piersi, ale to akurat plus dla mnie :) Pozdrawiam i przestrzegam przed sluchaniem bzdur domoroslych lekarzy - jezeli tyle czasu lek jest legalny i przepisywany to znaczy ze nie sa szkodliwe!