Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadnawiedzyyy

czy ktos bral tabletki GESTOMIKRON i NOVYNETTE ??

Polecane posty

Gość zadnawiedzyyy

sa ta tabletki na wywolanie okresu ktore przepisal mi lekarz bo mam bardzo nieregularne cykle. czy tez ktos ch uzywal? chodzi mi o to ze po nich mialam bardzo zmozony apetyt i przytlam chyba 4 kg :/ a teraz lekarz mi przepisal na uregulowanie miesiaczki tabletki koncepcyjne novynette. myslicie ze przytyje po nich? bo boje sie ze jak po tych przytulam to po novynette przytyje jeszcze badziej :/ przytylyscie po novynette?

Gość zadnawiedzyyy
heh no naprawde tylko ja mam taki problem? :/ no prosze wypowiadajcie sie

witam ja tabletki novynette bralam przez 3 lata i nie przytylam wogole. ale kazdy organizm inaczej reaguje.

do zaq: a czy po 3 latach po odstawieniu mialas jakies problemy ? chodzi mi min. o to czy nie mialas problemu z wystapieniem okresu itp bylabym wdzieczna za odp bo sama biore novynette i zastanawiam sie czy robic przerwe czy nie ;)

Gość Eww
ja biore novynette od 3,5 roku. Nic nie przytyłam. Pytałam sie gina czy robić przerwę, czy nie za dlugo biorę bez przerwy to powiedział, że 3,5 roku to nie jest bardzo długo i nie jest to konieczne.

ja biore novynette pol roku i czuje sie rewalycyjnie w porownaniu z poprzednimi tabletkami, wlasciwie nie czuje ze cokolwiek biore :) aqle wczesniej bralam inne tabletki ktore zmienilam wlasnie na nivynette i przy zmianie niw robilam przerwy wiec juz ciagiem biore ponad 1,5 roku... zastanawiam sie czy robic ta przerwe