Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka201

mam obawy

Polecane posty

Gość mamuśka201

witam chciałam sie spytać bo robiłam w zeszły wtirek test wyszedł pozytywny i super ale jakos w tamtym tygodniu byłam mocno zmęczona mocno piersi bolały a teraz jakby troche mniej i czy to takie normalne bo jakos sie boje i juz chciałam kupić 2 test ale okresu nie mam

Gość studentka 3 roku
pozytywny? czyli 2 kreski??

Gość mamuśka201
tak 2 kreski

Gość studentka 3 roku
To gratuluje :) Skuteczność testu wynosi ponad 99% wiec jesli zrobiłas wszystko tak jak trzeba watpliwości nie powinno byc. Ja mam przeciwne obawy. Zrobiłam test wczoraj po południu (nie z poranego moczu) i.. wyszedł negatywny, jedna kreska. Tylko nie wiem czy moge już byc pewna tak do konca...

Jak zaszlam w druga ciaze to strasznie bolaly mnie piersi ale nie pomyslalam,ze moge byc w ciazy. dostalam 2 razy plamienie i zrobilam test przed spodziewana misiaczka choc nie wierzylam ,ze moge byc w ciazy. Oczywiscie byl pozytywny choc druga kreska byla blada. Teraz moj synek ma 14 miesiecy ;). Co do mylnosci testu to nigdy mi sie nie pomylil Gratuluje kolejnej przyszlej mamusi!!! 🌻

Gość Szczęściara28
Studentko 3 roku, przy większości testów nie jest takie istotne o jakiej porze robisz test, ja robiłam dzień po dniu wieczorem przed snem i były dwie kreseczki. pozdrawiam

Gość studentka 3 roku
Szczesciaro 28 >> dziekuje za wsparcie ;) :) Jestem spokojniejsza po zobaczeniu jednej kreski, w koncu szkoła jeszcze przede mna, brak pracy i miezkania.. a na dziedziusia przyjdzie odpowiedni moment :) papa! :*