Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramy sie o dzidziusia

Becikowe w Niemczech

Polecane posty

Gość staramy sie o dzidziusia

Jak wiadomo becikowe w niemczech becikowe podwyższyli do 25 tys euro. czy nie majac niemieckiego obywatelstwa rodzac w tym kraju dostanie sie te pieniadze ? czy trzeba miec chociażby niemiecki paszport ?

Gość olaolalla
Z tego co się orientuję potrzebne jest pochodzenie

Gość olaolalla
oczywiście niemieckie

Gość bueheheeheh
musisz sie skurwić ze SZWABEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niemka mała
musisz sie wypinać moim rodakom i pierdolić sie z ich 30cm palami!!

Gość ŻYCIE ŻYCIE
Ale pusty topik!!!!!!!!!!!!!!!!1 po pierwsze nie do 25 TYŚ EURo tylko około 25 tyś ZŁ!!!!!!!!!!!!!!! A po drugie gratuluje podejścia - ROBIENIE DZIECI DLA KASY ------LECZCIE SIE KUR...A NA "NOGI"

Gość ŻYCIE ŻYCIE
głupia ździra!!!!!!!!!!!! Wlaśnie o to chodziże jak nie masz kasy to ostatnią czynnośćią ktorą powinnaś zrobić to jest urodzenie dziecka!!!!!!!!!!!!!!1 Nie wiesz co masz zrobić jak nie masz kasy ?????????? Normalni ludzie ida do pracy!!!!!!!!!!!!

Gość pieprzona Polska
Za 25 tys. to ja mogłabym rodzić w męczarniach, a potem oddać do adopcji. Kurde, ale w Niemczech mają dobrze, dostają 14x więcej od nas, a nam i tak chcą odebrać.

Gość ŻYCIE ŻYCIE
Masz dopiero 6 może 7 lat to zanim będziesz mogła rodzić to zmądrzejesz!!!!!!!!!! Najtańszy chleb w Niemczech kosztuje 1 euro a u nas za 1zł kupisz!!!!!!! Jak Ci nie pasi to wypierdalaj do Szwabów ale już nie wracaj!!!!!!!!!!

Gość ŻYCIE ŻYCIE
KURWOM W POLSCE mowimy stanowczo NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość becikowe w Niemczech
od nowego roku bedzie wynosić ok. 21 tys.euro kwota ta podzielona przez 14 bedzie wypłacana matkom przez 14 miesięcy :)

Gość ŻYCIE ŻYCIE
Takiego głąba jak Ty to do Niemiec nie wpuszczą więc dobrze że marzenia są za darmo!!!!!!!!!!!

Gość ŻYCIE ŻYCIE
Gratuluje Weroniko - mam nadzieje że nie robisz tego dla kasy!!!!!!!!!!!

Gość te życie życie
rozumiem, że jak ty urodzisz w naszej ojczyźnie dziecko to zrzekniesz się i becikowego w wys.1000 zł i płatnego urlopu macierzyńskiego, przecież nie bedziesz płodzić dzieci dla marnej mamony :P

Gość ŻYCIE ŻYCIE
do te życie życie---------------> nie ja ale moja żona urodzi dziecko z tą tylko różnicą że to będzie ............ Kasa dla dziecka a nie DZIECKO DLA KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ŻYCIE ŻYCIE
do staramy sie o dzidziusia----> A niby czego ja czy kto inny ma Ci zazdrościć??????????????????????? Mieszkasz w Polsce masz obywatelstwo polskie i masz pewny 1000zl i tyle!!!!!!!!!!!!!!! A niemieckie becikowe zobaczysz tak jak wiekszość z nas czyli jak "świnia niebo"!!

staramy sie o dzidziusia-zycze ci szczescia tylko ze ja to szczescie juz bede miala za 8 mcy , a slub w lutym juz -moze beda blizniaki to dostane dubeltowo👄

Gość bueheheehehehe
Jak tak czytam to jeden wniosek......................."staramy........." ma 10 lat i zryty beret. No i nie pisz do "życie....." że Twoja w tym głowa tylko napisz że Twoja w tym dupa bo widze że nią myślisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bueheheehehehe
następna świętojebliwa - może piętnastoraczki odrazu sobie jebnij?????????/

Gość ŻYCIE ŻYCIE
Jasna sprawa:)

Gość prawdziwe - staramy sie o dzid
ziusia.... napisałam tylko 1 post reszta to podszywacz.... nie jestem az taka materialistka ale jak wiadomo kazdy w tych czasach kombinuje jak moze w polsce sie dostaje grosze a utrzymac trudno..... na co nam starczy te 1 tyz zł? chyba tylko na wyprawke.... sam wózek to koszt 500 zł

Gość mam męza niemca
no ja dostane becikowe ale to kasa na moje dziecko a nie na jakies przyjemnosci moje.

Gość jacy wy jestescie
prymitywni.Nie dotarlo do was,ze te 25 tys,to nie jednorazowa wyplata,tylko dostanie sie co miesiac 67% od ostatnich zarobkow?To jest cos takiego jak pieniadze na wychowanie ,ktore dostanie sie przez rok.