Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja//////

brak orgazmu od 8 lat

Polecane posty

Gość ja//////

mam problem a wiec jestem z moim chlopakiem juz 8 lat i zeby nie sklamac przez te 8 lat mialm orgazm podczas stosunku morze ze 3 razy. Dlaczego tak jest bardzo go kocham . Zawsze podczas stosunku musze udawac ze mam orgazm

Dlaczego mu o tym nie powiesz?? Porozmawiajcie. Po co udajesz orgazm? Przecież to bez sensu, nie uważasz?? Pozdrawiam i życzę udanego rozwiązania problemu.

Gość ja//////
nie chce mu mówi jakos nie potrafie.Poza tym nie wiem jak on ma mnie doprowadzic do orgazmu skoro stosunek trwa ok 4 min i koniec. On dluzej nie moze wytrzymac. A ja nie mam z tego zadnej przyjemnosci

A seks oralny?? W ten sposób umie Cię doprowadzić do orgazmu?? Musisz z nim porozmawiać, nie ma się co wstydzić.

Gość ja//////
nie. W zaden sposob nie potrafi. Ale to dlatego ze to wszystko za krotko trwa nie zdaze sie rozkrecic i juz koniec. Nawet uzywalismy prezerwatywy opozniajace wytrysk i tak nic nie daly.

Gość dziewczynooooo
jestes zalosna.... jak mozesz byc z takim 4ro minutowym facetem?? jestes jakas niedowartosciowana chyba, 4 minuty stosunku ?!?! co ty sobie wyobrazasz, kobbiety w 4 minuty nie dochodza ... czy ty sie nie meczysz w takim zwiazku? on chyba mysli tylko o swojej przyjemnosci :o

Proponuję seks oralny. W moim przypadku długo trwało zanim osiągnęłam orgazm podczas seksu oralnego, ale wreszcie się udało, po wielu próbach i uważam, że to kwestia psychiki i \"odblokowania\" się. A co do klasycznego stosunku to może warto żebyś sobie pomogła, co?? Niewiele kobiet osiąga orgazm pochwowy. Próbowałaś kiedyś pomóc sobie w osiągnięciu orgazmu?

Gość spruboj
sprobuj sie kochac z nim w danym dniu 2 razy wiadomo ze drugi raz dochodzi saie wolniej kucze dziwie sie ze nie potrafisz z nim o tym rozmawiac... Nie wyobrazam sobie zebym z nim o tym nie otrafila rozmawiac Ostanio dowiedzialam sie ze najwieksza przyejmnosc w lozku sprawia mu pieszczenie mnie oralnie D Troche sie zdziwilam :) Ale wierze ostatnio nawet podczas tego sam mial orgam :D