Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem palantem

kocham inną

Polecane posty

Gość Hej palancie
nie zatruwaj innym życia, bo co? bo masz dzieci??? Po prostu stchórzyłeś - przyznaj się chociaż przed sobą. Miernoto ludzka...

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Jeśli mogę coś doradzić, to zaproponuj żonie rozwód z twojej winy. Sąd pewnie zasądzi ci najwyższe możliwe alimenty i raczej nie próbuj sie od nich wymigać i módl się, zeby żona pozwoliła ci regularnie widywać sie z dziećmi. I jeśli naprawdę kochasz dzieci, a żonę szanujesz (bo skoro ją zdradziłeś, pewnie nigdy jej nie kochałeś) to daj im spróbować żyć normalnie. daj żonie ułożyć sobie zycie na nowo z kimś, kto jest jej wart, a dzieciom nie każ byc świadkami twojej niechęci do ich matki. Nie jestem ani zdradzona, a ni porzucona, zwyczajnie uważam, że rodzina nie jest zabawą w dom i trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny. Życzę dużo szczęścia twojej żonie i dzieciom.

Gość wyczytałam
ze facet jest już po rozwodzie i nadal rozpamiętuje kochankę. Mi go jest jednak trochę szkoda. Taki dupek, co idzie z wiatrem.Ale....ma dylematy,czyli coś czuje.Czyli nie do końca swołocz.Innaczej by tu nie pisał.