Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany przed Sylwestrem ...

Co zrobić z limem pod okiem? Tzn. jak zakryć, albo usunąć ???

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam problem. Po zakończeniu sprzątania kurzu z mebli wziąłem krzesło, na którym stałem podczas robienia porządków, aby zanieść je z powrotem do kuchni. Pech chciał, że jedną z nóg przywaliłem w futrynę, a twarzą w oparcie. Szedłem z tym krzesłem dość szybko, toteż w tej chwili mam potężne, nabrzmiałe i zaczerwienione wybrzuszenie pod okiem :-O Jest tylko kwestią czasu, gdy to coś zmieni się w limo :( Można jakoś tego uniknąć, coś tym zrobić? Już widzę te uśmieszki koleżanek z pracy, że się "zaszalało na Sylwestrze"... :-O Taa, teraz to ja się będę wstydził gdziekolwiek pójść 😭 Pomóżcie, plisss...

Gość przyłóż lód i to
natychmiast !!!! współczuje ale o mało nie padłam ze smiechu podczas czytania tego, sorki :D

Gość gruszka na wierzbie
duzo lodu na to.. i mozesz kupic w aptece cos na obrzeki - nie przeraz sie - np masc na hemoroidy albo na zylaki - to moze zmniejszyc przekrwienie

OK, dzięki za rady... Lód przyłożyłem, a co do maści, to spytam w aptece, co tam mają, bo taka na hemoroidy, to jakoś nie za bardzo :-O ;) Ale dziękuję za pomoc, zobaczymy jutro, jak to będzie wyglądało :-O

Gość mozesz tez ewentualnie
o ile masz w domu od mamy czy siostry moze kumpeli pozyczyc puder ... leciutko przypudrowac by nie bylo widac (leciutko nie walic tym jaka mąka w ciasto ;) )

Gość ja bym raczej
Na twoim miejscu na zabawie sylwestrowej opowiadała, jak to miałam konfrontację z jakims bandziorem, który wyrwał kobiecie torebkę, ruszyłeś za nim - wtedy naskoczyło na ciebie jeszcze 3 innych - ale i tak miałeś cela, bo powaliłeś od razu z trepa 2 gości, trzeciego poddusiłeś, a czwartemu uszkodziłeś elementy krocza...z tego niestety wyszedłeś z lekka śliwa, ale cieszysz sie bo kobieta odzyskała swoja torebke... Panny wsłuchane w twoje opowieści, podniecone twoją odwagą nie dadzą ci spokoju przez cały wieczór. Bedziesz ih HERO! :)

Gość ja bym raczej
Oczywiście opowiadaj to od niechcenia," ta śliwa? ach tam... taka historia - nie ma czego wspominać , akurat wczoraj sobie szedłem ..." itd :P

ja bym raczej -> :D Jak te wyżej opisane sposoby nie pomogą, to skorzystam z Twojego ;):D