Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia*

czy na dyskotece lub w pubie można poznac chłopaka który nie liczy tylko

Polecane posty

Gość kinia*

na znajomośc na jedna noc mam 21 lat i dlatego pytam poniewaz ja zadko gdzies wychodze czasami ide z koleżankami gdzies na imprezke i tam poznaje róznych chłopaków tylko on zaraz po kilku tańcach biora sie do całowania i wogóle jeszcze nie spotkałam zeby któryś z nich zachowywał sie inaczej. przyznam sie ze mimo mojego wieku nie miałam jeszcze chłopaka i jestem dosc niesmiała osoba po czym poznać ze facet jest toba zainteresowany a moje drugie pytanie to moja koleżanka ma chłopaka jest z nim jakies 2 lata i ostatnio jak byłysmy na imprezke to poznała innego jak sie dowiedziałam to powiedziała mi ze całowała sie z nim ale nie uważa to za zdrade bo przeciez nie poszła z nim do łóżka ja uważam ze nawet pocałunek jest zdrada przyznam sie ze nie rozumiem jej ma chłopaka i zamiast byc mu wierna to ona cos takiego wyprawia ja gdybym miala faceta wżycoiu bym czegos takiego nie zrobiła

Gość nie można
:D

Gość kinia*
to gdzie szukać

kiniu*, podoba mi się Twa postawa. Myślę, że nawet na dyskotece lub w pabie można czasem natrafić na wartościowego człowieka.

Gość miss sarajewo
można!!!!! jestem na to dowodem...spotkałam, na dyskotece...brzmi śmiesznie..ale jest możliwe:)

Gość znow jakis facet udajelaskę

ja tez spotkalam go na disco,calowalismy sie juz na tej dyskotece i bylismy razem ok. 3 lat wiec jak widzisz to mozliwe:););) jesli ktos sie w tobie zakocha to bedziecie razem bez wzgledu na to czy calowalas sie z nim na 1 czy 55 randce ,glowa do gory uwierz w siebie i nie szukaj na sile!!!

jasne,ze mozna spotkac na blyskotece,w pubie badz jakism tam lokalu fajnego kolesia,sama poznalam superos faceta,jest teraz oim najukochanszym facetem,.............pewnie wnet mezem hehehe :):):D Oczywiscie sa tacy co "wyrywaja" laski na dysko bo nie maja kasy na dziFFki......... masakra:/ :O

Gość kinia*
ja mam tego pecha ze faceci którzy sa w moim typie najczęściej sa juz zajęci a najczęściej podchodza ci nie w moim typie wiem ze to troszke niewopżądku i ze jestem strasznie wybredna ale pobawic sie mozna potańczyc tylko oni zaraz nymer chcą a jak sie im delikatnie odmówi to zaraz obraza czy to moja wina ze podoba mi sie określony typ faceta i ze troszke zwracam uwage na wygląd wiele osób mi mowiło ze kiedys sie na tym przejade albo ze zostane stara panną bo "ładna miska jeść nie daje" ale ja nie potrafie tego zmienic swojego nastawienia i postepowania poprostu tak mam wiem ze nie liczy sie wygląd tylko to co jest w środku ale zawsze jest to ale

Gość bey
Co do dyskotek i poznawania tam wartosciowych facetow... osobiscie uwazam ze ludzie calujacy sie na1 randce czy spotkaniu to chyba troche za szybko i mysle ze Ty tez tak myslisz... ale moze ktos tam ma racje ze mizna poznac wartosciowego faceta... tylko nigdy nie rob tego czego on chce tylko dlatego zeby go przytrzymac dla siebi bo im dluzej bedzeisz zwlekala z pocalunkiem czy z seksem to bedzie cie bardzeij szanowal... a przeciez jesli bedzie chcial Cie pocalowac na 1 spotkaniu to nie boj sie odmowic, najwyzej ucieknie a przeciez tak od razu sie nie zakochasz i nie bedziesz wylewala prze niego lez. a jesli facetowi bedzie zalezalo na tobie a nie na pocalunkach to wytrzyma nawet do rej 55 andki. a co do twojej kolezanki to wiesz, wydaje mi sie ze to tak jest ze jesli sie cos ma to sie tego nie docenia i ona tak wlasnie robi nie docenia swojego faceta bo sama nie doznala bolu zdrady... ja tez uwazam ze pocalunek to juz zdrada... glowa do gory i szukaj wartosciowego faceta jesli zalezec mu bedzie na tobie to poczeka...

Gość to samo
kiniu jak zrobisz mi loda to bede z tobą chodził

przeciez ostatnio jest taka moda na zabawe w klubach..po to sie dize by zaszalec...czy to wna kanapie, czy to w kiblu..co za roznica..prziece ztrzeba byc trendy ;/ lol

Gość kinia*
a gdy dziewczyna poznaje faceta na dyskotece i po chwili zabawy całuje sie z nim to co o takiej myslicie również pytanie do panów którzy chodza na imprezki i podobnie sie zachowyja czyli całuja soe z dziewczyna i bawią sie z nia przez cała impreze i na koniec biora od niej numer telefonu zeby sie spotkac ponownie czy to zle czy to oznacza ze facet jest ta dziewczyna "zainteresowany"

Gość Merrique
można poznać :] mam chłopaka ale mieszkamy 50 km od siebie, a często się zdarza że wychodze gdzieś sama ze znajomymi (on woli siedzieć w domu), najczęściej potańczyć, i poznałam kilku fajnych chłopaków. z jednym od roku wymieniamy się smsami, rozmawiamy czesto przez telefon, jest mądry, konkretny, często mi zwraca uwagę o różne rzeczy a mówiąc dokłądniej to się czepia różnych moich zachowań i bawi się w mojego psychologa - wkurza mnie to strasznie ale przynaje że czasami zastanawiam się po tym nad óżnymi moimi zachowaniami. a drugiego poznałam niedawno, nie znam go jeszcze zbyt dobrze, spotkalismy się dwa razy, raz na imprezie a raz na lodowisku - też byłam ze znajomymi - i piszemy sobie czaem smsy ale miły jest. mój chłopak wie o tym i wie że mam talent do zawierania najrozmaitszych znajomości ale mi ufa, wie że mam różnych dziwnych znajomych i potem sam się wypytuje "co u nich" albo z niektórymi na gadu rozmawia :)

Gość zawsze krytykowałam....

Gość qwertyuiio
Mnie tam nie spotkasz

Gość gość
jesli chodzi o mnie to mam mieszane uczucia co do tego. wiadomo, miejsce jak kazde inne i nawet tam mozna spotkac super czlowieka ale wiekszosc z tych ludzi przychodzi sie tylko "zabawic". sama mialam taki epizod spotkania super chlopaka na imprezie, od razu wpadlismy sobie w oko, zaczelismy sie kontakowac telefonicznie, a ze mieszkal daleko nie bylo mozliwosci czestych spotkan. ale dawalismy sobie rade jakos. po jakims czasie cos peklo i wsio, juz nie bylo tak cudownie, wtedy zauwazylam dopiero co krylo sie za jego "fajna maska". takze, poznanie kogos spoko, ale nie wiazalabym z tym zadnej przyszlosci i nadziei, uczuc to juz szczegolnie nie. raz tak zrobilam, dostalam za swoje i juz dziekuje ;p

Gość gość
odp. tacy chłopacy nie chodzą do dyskoteki bo tam nie ma szans znaleźć dziewczyny do związku a tylko na jedną noc!