Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to_

podatki

Polecane posty

Gość jak to_

_jak to jest z rozliczeniem podatku za prace w anglii? rozliczacie sie w polsce czy nie?

Gość afro
rozliczamy! jesli pracowalismy choc jeden dzien w polsce ! i by to dzien pracy legalnej z papierami! -musisz to zrobic -tak jest wg przepisow...

Gość afro
oczywiscie mowilam o roku podatkowym - jesli choc jeden dzien w roku podatkowym przepracowalas w polsce - musisz

Gość jak to_
wiem ze wg prawa jest podwojne opodat. ale czy w skarbowym maja jakies dane o pracujacych w angli jesli ktos pracowal bez home offica?

Gość jesli pracowalas w angli
nie rejestrujac sie w HO to pracowalas nielegalnie wiec nikt w polsce nie ma twoich papierow. znaczy sie jesli w polsce w tym roku nie pracowalam to z angli rozliczac sie nie musze:Duff jak dobrze choc zreszta ponoc naszej wyspy i tak nietrzeba sie rozliczac.a mowa jest o Jersey.

Gość jak to_
wielkie dzieki i pozdrawiam wszystkich pracujacych:)

Gość a co jeśli
miałam w roku rozliczeniowym ok 2 miesięcy kuroniówki jeszcze???a teraz oczywiście pracuje legalnie w UK?

Gość no to ja mysle ze musisz sie
rozliczyc z tego kuronia.

MAŁE SPROSTOWANIE ZA ROK 2006 TRZEBA SIĘ ROZLICZYĆ NAWET JAK SIE NIE PRACWAŁO W POLSCE :) OCZYWIŚCIE JAK MA SIĘ HO

Gość a jak...
słuchajcie a jak mój ,maz teraz ten rok bedzie caly w Anglii pracowal ale dostanie jeszcze trzynastke z pracy to jak sie to rozlicza?a caly rok bedzie pracowal w Anglii

Gość taka jedna1
pracowalam bez HO moge rozliczyc sie z podatku w uk i zwroca mi caly zaplacony podatek.ale mam pytanie ,jestem teraz w PL bede musiala pojechac do anglii zeby sie rozliczyc?