Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_nesca

Wózek dzicięcy Implast - Driver na trzy lub cztery koła???

Polecane posty

Gość czerwona_nesca

Polecacie wózki tej firmy??? Co sądzicie na temat wózków na trzy koła?? Może lepiej kupić na cztery koła??? Ma ktoś wózek Driver 3 lub 4 ??? Podaję stronkę tej firmy: http://www.implast.com.pl/

Moje dziecko jeździ volantem 3 bardzo fajny wózeczek choć ma minus nie jest zbyt stabilny na nie nierównym podłożu plus to rewelacyjnie się prowadzi dzięki obrotowym kołom i fajnie wygląda :).

mnie bardzo sie podoba Volant:)..ale chyba zdecydowalabym sie na Volanta 4 a czy te ceny w okolicy 1400zł to juz z fotelikiem czy sam wozek ?

Gość
Olinek - z tego co się orientuję, to chyba cena bez fotelika:( A mnie się podoba driver 4 xl - granat:)

Gość
fajny, nawet bardzo:) A są inne kolory??? No i wydaje mi się, że chyba lżejszy niż implast, prawda??? on chyba w granicach 16, a ten 14. NIby to niewielka różnica, a jednak:)

Gość
no i bardziej stylistyką przypomina mi Polaka Baby Smile Twister:)

Gość
mnie podoba się ten zielony - X Adventure:) pozdrawiam:D

Tylko na cztery koła. Wózek jest wówczas bardzo stabilny i dużo lepiej się prowadzi, szczególnie jeżeli chodzi o inny teren niż asfalt. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.