Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otes

owulacja??

Polecane posty

Gość otes

mam takie pytanie do was dzieczynki bo nie zorbilam soebie przerwy w braniu tabletek i dzisiaj wzielam 8 tabletke z nowego opakowania(yasmin) wczeeniej zawsze rbilam 7 dniowa przerwe..ale no etraz nie moglam..:( ale dziej boli mnie starsznie podbrzusze..kocham sie ze swoim facetem bez zbezpieczenia czasem zdarza sie ze do konca...mam tera ztrohhe stersow bo moja qzynka zaszla w ciaze jak brala novynette jets w 4 tyg..i troche sie tym zesterowalam...bo no wpadła:( i powiedzcie mi dizwczynki keidy bede miala owulacje teraz?? bo wiem ze normalnie jak by miala przerwe to w 14 dzien cos ok..a tera zjak bez przerwy 7 dniowej?? pomocy..

huh? kiepsko rozumiem. jaka owulacja?! nie ma owulacji przy tabsach, na pewno nie 14-ego dnia.. o co chodzi?

skołowałam sie tfu- jakiego 14 dnia? jezuuu to Ty bierzesz tabletki a nie wiesz jak działają?

Gość otes
owszem wiem jak dzialaja ale tak czy siak niby jakeis tam dni plodne sa jak ludzie awet przy stosowaniu tabletek zachodza w ciaze..zazwyczaj jest owulacja po 14 dniu cyklu..i tu mam racje...(jak trwa 28) ach bo zaczelam sie juz obawiac ze moge zajsc w cize stosuje niby te yasmin od roku i nie jestm w ciazy ale juz znam 2 przypakdki w mojej rodzinie ze zaszly w ciaze przy zazywaniu tbaletek.

to jest tak- owulacja jest ok 14 dnia przy NORMALNYM CYKLU ty go nie masz bo bierzesz tabletki. gdybys sie pomyliła czy coś, nie wzieła tabletki lub osłabiła ich działanie- owulacja moglaby sie \'odblokować\' i mogłoby to nastąpić w kazdy dzien. co Ty masz 15 lat ?

Gość otes
no mogalbys byc troszke milsza.bo nikt nie zmusza cie przeciez do odpowiedania na kogos problem...a nie mam 15 lat.nie martw sie

Ty no, lamentujesz ze sie boisz, to odpowiadam bo wpółczuje błędy poprawiam żebys na przyszłość wiedziała. ale po prostu mnie poraża że stosujesz tabsy nie wiedząc dokładnie co i jak. to nie cukierki.