Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarrrka

Chłopiec z gitarą, czyli kobiety których faceci grają na gitzrze Zapraszam

Polecane posty

Gość gitarrrka

Moj chłopak światnie gra na gitarze, zanim go poznałam zawsze marzył mi sie chłopak który zagra dla mnnie np. ZAWSZE TAM GDZIE TY ale to byly tylko marzenia, nie sądziłam ze kiedys faktycznie ktos to dla mnie zagra. czasem jak dla mnie gra to czuje sie jak w bajce i nie wierze ze to sie dzieje naprawde, a tak wogóle lubie patrzec jak moj misiek przebiaraa tymi swoimi paluszkami........................... napiszcie o waszych doswiadczeniach odczuciach związanych z tym tematem.

Gość jjjjjabool
moj tez gra :)

Gość jjjjjabool
ma gitarke nową teraz :)oczywiscie elektryczną gra abosultnie wszystko najczesciej ballady scorpionsów..metallici..(szczególnie lubie jak gra :nothing else matters") kupil tez nowy piec ostatnio:) on gra ze słuchu wiec umie zagrac chyba wszystko:)ale tylko rockowe kawalki:)choc metal też grywa

Gość jjjjjabool
aha zpoamnialam dodac ,ze nigdy nie zrozumiem jak mozna tak szybko grac na gitarze i przebierac palcami..jak na to patrze to wydaje mi sie ze to jest niemozliwe..poprostu szok...szkoda ze nie mialam na tyle cierpliwosci by sie nauczyćgrać;(

Gość dokladnie tam własnie tak
dziwne ,a czy twój facet gra w zespole jakims autorko??

Gość gitarrka
nie nie gra, a dlaczego mowisz ze dziwne????