Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz z dylematem

moja zona wczoraj w ramach rozmowy na tematy wiadome

Polecane posty

możemy porozmawiać poza topikiem..ale mówiłes,że nie lubisz pisać maili,więc pozostaje nam dyskusja przeplatana \"wtrętami\" Chyba,że masz inny pomysł na wymianę poglądów i doświadczeń

Gość onk3
mąż z problemmai czy masz na imię Marcin?

Dlaczego nisko cenie takie osoby jak ty? Bo mierzi mnie wywalanie w internecie czy tez publicznie swoich najintymniejszych potrzeb,zachowan, preferencji. Zrobiles to w oblesny sposob, bez wyczcia (wide wyznania na temat erekcji i tym podobne odwolania sie do fizjologii). Poza tym nie akceptuje braku szacunku do siebie i najblizszych osob. Czy twoja zona tez czyta ten topic ? Nie toleruje tez postawy jaka tu niezmiennie prezentujesz: chec udowodnienia, ze ty i twoja zona w swoich, moim zdaniem, patologicznych poczynaniach jestescie tacy cholrenie postepowi a ci co sa innego zdania to jakas zacofana ciemnota zyjaca chlebem z margaryna. Mniej zadecia proponuje i wiecej otwartosci na inne poglady. I mniej pogardy. Masz jakies meczace cie rozterki to moze to z zona omow ewentualnie z przyjaciolmi - jezeli takowych posiadasz. Jezeli jednak chcesz poznac zdanie obcych ludzi to musisz byc przygotowany na rozne reakcje. Ilu ludzi, tyle pogladow. Wiesz czego ci brakuje ? Klasy. A ludzi bez klasy tez raczej nie cenie.

do sine.ira: kompletnie nei rozumiesz idei forum dyskusyjnego. ponadto nie bardzo rozumiesz idee tolerancji i demokracji. ja nikogo do niczego nie zachecam, natomiast Ty mi usilujesz mowic co mam robic i co mam mowic. jezeli topik Ci nie odpowiada prosze go opuscic i wiecej nie wracac. to niech bedzie lekcja dobrego wychowania. idac gdzies i orientujac sie ze dane przedstawienie nam nie odpowiada, opuszczamy po cichu lokal, nie przeszkadzajac innym bywalcom. nie krzyczymy \"chamy i skandal!\", nie robimy burdy, nie obrzucamy aktorow zgnilymi jajami. tak sie zachowuja ludzie z gminu. a chyba za kogos o takim rodowodzie sie nie uwazasz? czy moze sie myle?

pierwszy raz cham daje mi lekcje dobrego wychowania. He he...dobre ! Wiesz, sa rozne sposoby reagowania na zjawiska, ktore nie do konca nam odpowiadaja. Zeby zobrazowac problem na twoim poziomie: jezeli ktos pusci baka w towrzystwie mozna udac, ze sie nic nie czuje i uczyc smierdziela, ze moze to robic zawsze i wszedzie bo to nic zlego. Ja jednak w takiej sytuacji zaapelowalabym o chodzenie z takimi potrzebami do toalety. Jezeli zatem i tutaj spotkalam sie z postawa, ktora mnie razi, postanowilam sie odezwac. Mam nadzieje, ze moze z czasem to co usiluje powidziec dotrze, jezeli nawet nie do ciebie, to do tobie podobnych. A na zarzuty, ktore mi postawiles odpowiadam: vice versa. I tak, opuszczam ten topic.

sine.ira: wybacz ale mnie Twoje osobiste doswiadczenia z puszczaniem bakow w towarzystwie absolutnie nie interesuja. z Bogiem moje dziecko. jestem tez wzruszony Twoim szacunkiem dla innych ludzi, to wyraz najwyzszej klasy wychowania. podejrzewam ze jestes ta pomarancza co sie tutaj po chamsku darla!

Gość jako mąż i nie mąż
mi tam nic nie przeszkadza, tylko mam takie odczucia, ze mąż jest typem faceta, któy uwaza, że wszyscy muszą się z nim zgadzać. Otóż nie muszą wcale się zgadzać. Nawet, gdy na nich to próbuje wymusić.

eheheh celna uwaga mezu nie mezu:) ale tutaj akurat chodzi mi tylko o to aby wypowiadano sie w ramach tematu, a nie obrzucano mnie obelgami bo to jest niemile i zupelnie niepotrzebne:)

Gość jako mąż i nie mąż
otóż to...

Gość ludzieeeee
ale po co się tak podniecać! po prostu różnimy się poglądami. jedni traktują seks poważnie a inni jak sport i nic tego nie zmieni. to tyle w temacie. bye i wesołego nowego roku:)P

oj tam sport odrazu;) mnie sie to okreslenie kojarzy z rywalizacja i pragnieniem bycia najlepszym, a moge z reka na sercu powiedziec ze chodzi tutaj tylko i wylacznie o emocje, adrenaline, podniecenie... to jest chyba mieszanka ktorej nie da sie niczym zastapic:) kurde zostalem zmuszony do dzialan pod katem sylwestrowym:(

Gość jako mąż i nie mąż
nie martw się, grunt to, że dobrze siedzisz pod pantoflem - przepraszam za drobną złośliwość ;)

Gość jako mąż i nie mąż
"moja żona to, moja żona tamto"....:o

Gość wcs
Przeczytałem topik, mam podobną sytuację kochaliśmy się razem w obecności innych również kochających sie osób i oboje nas podnieca, że my kogoś widzimy i ktoś nas, było to w plenerze, a tych ludzi nie poznaliśmy. Dopiero niedawno stało się to podczas imprezy i było spontaniczne ale to nasz pierwsze kroki jak i tych ludzi których spotkaliśmy. Nie mamy mozliwości spotykać się często z uwagi na odległość ale sądzimy, że prędko się nam to nie znudzi. Mamy za sobą już długi staż małżeński, więc wydaje się nam że ewoluujemy idalej cieszymy się sobą. W każdym razie nie podnieca mnie fakt, że moja żona kocha się z kimś.

hmm \"moja zona to moja zona tamto\" nie ma nic wspolnego z siedzeniem pod pantoflem chcialbym zauwazyc:) absolutnie bledny wniosek tym razem:)

Gość wcs
Dodamże jej z koleji marzeniem jest by patrzeć jak ja kocham się z inną kobietą