Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojona111

płyn ejakulacyjny

Polecane posty

Czytałam rózne opinie na temat zapłodnienia plemnikami znajdującymi się w płynie ejakulacyjnym. Ponieważ do końca wszystko mi się nie wyjasniło stąd moje pytanie. Najpierw powiem jak było. Na moje nieszczęście były to moje dni płodne. Do wytrusku w pchwie nie doszło W ogóle wytrusku nie było). Niestety niepojkoją mnie plemniki znajdujace się w płynie ajakulacyjnym. Jakie jest prawdopodobieńswto ich wystąpienia u faceta, czy występują podczas każdego wzwodu. Pewnie to efekt stresu, ale mam wrażenie ze bolą mnie piersi, jet mi niedobrze praktycznie przez cały dzień. W brzuchu mam takie dziwne kłucie. Wiem, że takie objawy występują gdy sie jest w ciąży, ale czy to możliwe że wystąpiłyby już w dwa dni po zapłodnieniu. Jestem tak przerazona, że nie jestem w stanie rozsadnie myśleć. Może jest tu ktos to własnie w ten sposób urodził maleństwo. POMOCY!!!!

Gość jkalenwycxmp
To prowokacja? Jaja se robisz czy jak? Plyn ejakulacyjny to plyn zawierajacy plemniki. Poza tym jesli bzykanko bylo 2 dni temu nie oznacza to ze od razu doszlo do zaplodnienia... A objawy o ktorych puiszesz no coz sa psychologicznbe tylko..... za wxczesnie na cokolwiek

No cóż... Ten płyn faktycznie zawiera plemniki. Dlatego stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcyjna.