Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akwarelowa mozaika

Opijamy ból i żal. Kto ze mną?

Polecane posty

Gość ja łoś
wosiemnadcat' gadow tamu nazad kagda ja skazał "da"

Gość Akwarelowa mozaika
Ja wychodzę z założenia, że "nie ma tego złego...". Wiesz, że to cholernie, naprawdę pomaga? Oszukujesz podświadomość, doszukujesz się dobrych motywów we wszystkim, nawet tam, gdzie pozytywów trudno poszukać. Poważnie, dużo łatwiej mi z takim podejściem. Ale u mnie akurat w najbliższym czasie pojawi się dużo więcej problemów. Może w przyszłym roku będzie łatwiej.

Szto słucziłos\' 18 let\' tomu nazad? Nie panimaju. ili ty uże tagda z uma saszoł ? Ja toże z uma soszła, no bolsze czem 25 let tamu nazad... kagda ja poznakomiłas c moim mużom. Maybe let\'s switch to English??? :O I have no cyrylica. :P

Będzie dobrze :) \"Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać\" MI pomaga myślenie o życiu w szerszej skali, to co tutaj wydaje się być problemem nie do przeskoczenia, ogromnym bólem, stratą, żalem, wydaje się mniej ważne, gdy pomyśli się o tym, że życie trwa tylko chwilę. Chce się nią nacieszyć, nie smucić.

PZREPRASZAM i idę spać. jednak mi ten szampan lekko dał....Muszę zwiewać bo zacznę gadać językami. :O

Gość Akwarelowa mozaika
Już nawet nie za bardzo wiem, co pisać, raczej zeskoczyłem niż zszedłem ze schodów. Czy ona naprawdę nie widzi, że ją kocham??! Nie widzisz tego!? Kiedy mam Ci to powiedzieć? Kiedy w końcu będzie odpowiedni czas? Już nie wytrzymuje, to zaczyna mi bardzo ciążyć. Wiem, że nie chcesz tego usłyszeć. Wiesz, jak to boli? Nie chcesz usłyszeć, bo domyślam się, że nie jesteś w stanie odpowiedzieć tym samym. Nie chcę myśleć.

Takatamsobie --> recepta jest prosta : coco jumbo i do przodu !!! ;) Jestem w pogniecionej sytuacji and my life is sucks (really) ale jakoś morda mi się cieszy. Nadzieja matką głupich, cóż, Nowy będzie lepszy, w końcu z każdym rokiem jesteśmy mądrzejsi, jesteśmy coraz bliżej naszych marzeń, nieprawdaż? Wszystko jest do przejścia :) a korzystać z życia i marzeń trzeba, by mieć co opowiadać wnukom, sleep well.

Gość ja łoś
Takatamsobie.... 18 gadow tamu nazad ja skazał "da"(Yes) i ona sastała majoj żenoj, a ja jej mużom; i wsjo, a tiepir wajna nastała mjeżdu nami