Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caprio

No cóz czas na odchudzanie!!!

Polecane posty

Gość ale co z toba
jest nie tak, bo nie rozumiem

Gość berenika21
jestes glodna to jedz, chcesz tos slodkiego to.. (j.w.) nie masz kasy, to zarob Gdzie tu jest problem, bo tez nie widze :D

Gość Oleńka 25
kobietki sorki za błędy, ale mam niewygodną pozycje do pisania na kompie, wybaczcie!

berenika 21 - gratuluje!! ja tez juz bez slodyczy. wiem ze jak damy rade 2 miesiace co jest dlugo wiem, ale wtedy juz wogole sie nie chce slodkiego. pprostu nie mozna zaczac, przynajmniej ja tak mam. a jesli chodzi o ilosci to tez opakowanie ptasiego mleczko, wielka toblerone itp. nic co czekoladowe nie jest mi straszne i tez mnie nie mdli co gorsza. tak jak pislam pierwszy raz w zyciu sie przejadlam i mam nadzieje ze juz tak zostanie i ze nie bedzie mnie ciagnelo!!

Gość berenika21
Olenka 25 a dlugo jestes w Londynie?

Gość berenika21
kulia - jak sie przejadlas czekolada, to dobrze! :D Teraz wylorzystaj ten fakt, zeby sobie obrzydzic slodycze, pomysl jakie to sloooodkie, jakie niedooobre, o fuuuu! Sam cukier w ustach! I tluszcz! Bleee! No i co z tego, ze sie zje czekolade???? Tylko tylek rosnie, nic poza tym z tego nie ma, zadnych korzysci. :)

Gość Oleńka 25
jestem od lipca, mam 25 lat, przyjechałam tu do narzeczonego od razu po studiach(po obranie), i bardzo tęsknie za rodzicami, może to nie brzmi zbyt dorosle, ale tak bardzo tęsknie, jest mi tu dobrze, ale mimo wzytsko, a na dodatek spdzałam 1 święta poza doem, było mi troszke cięzko!ale za 1 mce jade na urlop na 2 tyg!!!!hura

Gość Oleńka 25
a co słodyczy...oj gubia nas, nie ma co ukrywać, my kobietki jemy więcej słodyczy niz mężczyźni...ciekawe dlaczego:-)...

Gość berenika21
Olenka 25 - rozumiem, ja jestem bardzo zzyta z moja mama i wiem, ze na 100 % tez bym tesknila. A wlasciwie to bede, bo mama w planach wyjazd zagranice. I tak masz fajnie, bo jestes z facetem :) Ja bede sama. Ale mam motywacje, za malo tu zarabiam, zeby zrealizowac swoje plany, potrzeba mi troche wiekszej gotowki :) Poza tym lubie poznawac obcokrajowcow, bo to zawsze nowa kultura, nowy swiatopoglad. A kocham angileski akcent zwlaszcza w wykonaniu Hugh Granta :D

Gość berenika21
a tak w ogole to trzymaj sie tam, Olenka 25! :) Ostatnio w zaiwku ze swietami strasznie duzo bylo artykulow w gazetach o Polakach zagranica. Niestety, nie wszyscy mogli wrosic do domu na swieta. :(

Gość berenika21
oj, w * zwiazku ze swietami. Przepraszam,straszne bledy robie

Gość Oleńka 25
ja miałam 3 dni wolnego podczas swiat, nie mogłam wziąć wczesniej urlopu i tak zostałam w swieta, było miło ale musze sie przyznać, że przepłakałam pół ranka 24 grudnia;-) ale juz po swietach , na wielkanocne mam juz urlop i bilety kupione!buziaki dla WAs wszystkich, musimy sie trzymac razem to bedziemy jak laseczki z wymarzona waga.

Gość Oleńka 25
na dzis koniec, uciekam, ale jutro opisze moje zmagania.buziaki

dzieki berenika 21 !!! az sie smialam jak czyatlam. ale zebys wiedzial ze jak sie tak czlowiek nastawi to sie niechce nawet. mam nadziej ze obrzydzenie do cze kolady sie utrzyma! a ty berenika gdzie chcesz jechac za granice? ja mieszkam w dublinie olenka 25 - ja tez niestety swieta spedzilam na obczyznie ale jestem tu z mezem takze tyle dobrze :)

a jesli chodzi o facetow to moj maz pochlania niesamowite ilosci slodyczy i nic!!! fakt ze cwiczy regularnie no ale ja tez przeciez!!!! tak juz jest cholerka z tymi facetami!! ale damy rade pkazemy ze my tez potrafimy!!! od jutra kobitki!!! uzbrajamy sie w silna wole i do dziela!!

Gość goge
Hej dziewczyny! Ja tez od jutra zaczynam odchudzanie! A wszystko za sprawą ostanich miesięcy, przez które przytyłam jakies 7 kg wiec wazę teraz 70 kg aq marze o spadku wagi do 55 (wzrost 168). ja przede wszytski stawaim na ćwiczenia, mam zamiar rano siłownia, popołudniu, wieczorem aerobik do tego duzo wody ,warzyw owocow itp. Mysle że moim głownym probnlemem jest przemiana materii tak koszmarna ze czasem to juz nie wiem co mam zrobic, a robilam wszytsko. Zle sie czuje nic na mnie nie wchodzi mam depresje:( może wkoncu uda mi sie spelnioc swoje marzenia o szczuplej sylwetce ehh

hej goge - jak ty chcesz wazyc 55 to ja chyba powinnam 30 z moim wzrostem :D ja mam 156 a chce wazyc 50. witamy i od jutra bierezmy sie do dziela!! a ty nie przesadzaj z minimalna iliscia jedzenia bo jescze bardziej spowolnis zprzemiane materii

Gość goge
ja sie tej wagio kurczowo nie bed trzymac glownie mi chodzi o dobry wyglad a i nie zamierzam jesc samych owocow i warzyw bo napisalam obok tego ze i tym podobne wiec napewno na tym sie nie skonczy najpiewr pierwszy cel wazyc 60 kg a potem dalej :)

najwazniejsze zeby dobrze sie czuc z dana waga i bardziej przejmowac sie centymetrami a nie kilogramami. tym bardziej jak zamierzasz cwiczyc bo miesnie waza wiecej od tluszczu. ja tez chce schudnac tak ok 10 kilo bo w takiej wadze sie dobrze czuje.

cze wszystkim, pojawie sie wieczorkiem do napisania:)

Gość Vesper
hey dziewczyny ja choc zaczynam od jutra dzis juz postanowilam nie jesc kolacji bo jest po 19!pomimo iz jestem glodna:( i cały czas mam ochote na cos słodkiego!!zaraz wypije czerwona cherbatke moze to choc troche zakłuci moj glod!pozdrawiam :)

Gość kulia mozesz
tu wpisac kilka wariantow sniadan,obiadow i kolacji,ktore mozna zastosowac w odchudzaniu ???

dietetykiem to ja nie jestem ale moge sie powiedziec co ja robie i co uwazam za stosowne:) na sniadania zawsze pije soki owocowe ale takie swiezo wycisniete np z jablka albo warzywne z marchewki, buraka, pietruszki. ja pije bo mi smakuja ale mozna pmaranczowe jakie sie lubi oby pic naczczo. a potem jedynie jakies owoce jak mam ochote. mi to starcza bo jestem osoba ktora poprostu nienawidzi sniadan i wogole najchetniej nic bym nie jadla. a soki owocowe daja nagly zastzryk energii ktora nam rano porzebna no i fruktoza w nim zawarta zostanie spozytkowana w ciagu dnia i nie odlozy sie w tluszcyk. potem jem ziemniaki z warzywami ( marchew, pietruszka, buraki, seler, kapusta swieza, kiszona) zalezy na co mam ochote.robione na parze ale mozna tez gotowac albo warzywa i kasza gryczana lub jeczmienna potem jakies chude mieso z warzywami jogurt lub kefir pije ok pol litra swiezo wycisnietych sokow dziennie. robi sie ladna cera i metabolizm jest dobry to takie moje zasady wazne jak wczesniej powiedzialm zeby odpowiednio laczyc produkty bo nie kazdy bedzie jadl tak jak ja. jesli nie jest to dla was smaczne to mozna pozamieniac sobie produkty oby tylko trzymac sie glownych zasad.

co sie stalo gdzie wszyscy poszli. czy to odzywianie takie straszne...mozna jesc kanapki z miodem albo z warzywami (ogorki pomidory itp) ja tylko podalam co mi odpowiada ale mozna jesc inaczej. bez paniki!

Caprio chetnie sie do Ciebie przylacze. Od jutra zaczynam, wlasnie czytam ksiazke o diecie rozdzielnej i planuje jutrzejsze sniadanie zeby nie bylo, ze zjem cos czego nie chce, a by bylo kaloryczne, pewnie zjem gotowane jajka na twardo. Czy ktos przylaczy sie do mnie?

Gość susi
witaj ja takze chce sie przyłaczyc do odchudzania choc nie mam silnej woli jest mi bardzo zle z tymi kg jestem po 2 porodzie mam 178 i waze 87 kg w kwietniu sa chrzciny mego malenstwa chcialabym wazyc choc70 kg jak przed ciaza maze w grupie bedzie łatwiej

Nie bede jadala chleba, wedlin, tlustych serow, kielbas, bede pila herbate z senesem, zero slodyczy, zero napokoj gazowanych, do 18 lub max do 20 bede jadla, nic z olejem, maslem czy tez margaryna. Jak ktos chce to niech napisze do mnie na maila, poodbudzamy sie razem :).

Gość goge
ja wlasnie zjadlam po raz ostatni o tej godzinie a do tego bylo to cos slodkiego hehe od jutra ostra walka! Jakos to bedzie dziewczynki- damy rade!Musimy juz niedlugo wiosna:)

mizumi 66 - troszke tluszcyku trzeba jesc bo sie witaminki nie przyswoja i zalegac beda i odrazu metabolizm sie zwolni:)