Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caprio

No cóz czas na odchudzanie!!!

Polecane posty

jeszce wam tylko powiem ze kobitek dzisaj tyle ze hoho. a ile nowych dzwoni zeby sie zapisac! widac wszyscy maja ostre postanwoienia noworoczne :)

Gość Oleńka 25
wypiłam zieloną herbatke i nie jem juz nic od 18 zeby mnie tylko głód nie zagonil do lodówki....hihiihih;-)

Gość goge
Ja tez dzis mialam dziewczyny moment w ktorym stwiuerdzilam ze chce cos slodkiego i juz!!!Ale jakos za chwile ktos zadzwonil i zapomnialam o tym, ale teraz chce mi sie strasznie ejsc bo od 18 nic nie wtykam do ust. No i zawalilam cwiczenia nie chcialo mi sie a juz tak pozno ze napewno nie dam rady... ale obiecuje jutro z samego rana :)

olenka 25 - tak tzrymac zielona herbatka wystarczy! i lulu a jutro bedzie lepiej. goge- nie daj sie to przejdzie!!!!! najgorsze sa pierwsze 3 dni potem jakos pojdzie. damy rade!!! ja sie trzymam jescze obejrze film i ide spac. do jutra papatki wszystkim!

Gość berenika21
Czesc wszystkim! Olenka 25 - jak tam dzisiaj Twoja walka ze slodyczami? A jaka zielona pijesz? Ja ostatnio odkrylam zielona z opuncja figowa, nawet troche slodkawa w smaku. :) goge - znam to, tez najbardziej chce mi sie jesc poznym wieczorem. Ale trzeba sie wtedy powstrzymywac. Mi troche pomaga wtedy wypicie mocno cieplej herbaty, najlepiej jakiejs smakowej, to zmniejsza uczucie glodu i latwiej przetrwac kryzys. :) kulia - no to wszystko nie tak robilam z ta guma do zucia. :D Bo kiedy czulam glod to siegalam po gume... I na poczatku rzeczywiscie bylo ok, bo rozchodzil sie w ustach ten mocno mietowy smak (wprawdzie to nie jedzonko, ale zawsze cos ;) ), ale po chwili, kiedy mieta juz sie troche "wyżuła", to konia z kopytami moglam zjesc. :D Chyba jednak lepiej zabijac glod herbata. Ja teraz po pracy wpadlam do domciu, zszamalam kapusniak, zaraz brokula wchlone, a pozniej znowu do pracy, az do poznego wieczora. :-/ Trzymajcie sie, do nastepnego sklikania. 🖐️

hejka dziewczyny! niestety nadal jestem w pracy wiec mam sekunde. jakos daje rade. dzisiaj soczek jablkowy na przeczyszcenie no i chlebek chrupki. narzie jest ok. ale juz czuje sie troche lzejsza bo po tym obzarstwie swiatecznym to bylam jak balonik. tzrymajcie sie dziewczeta i nie dajcie!! wpadne po pracy o 9:30. musze leceic bo telefon dzwoni brrr.waszej 10:30!

Gość goge
hejka:) ja wlasnie wrocilam z basenu bylo swietnie czuje sie od razu lepiej:) dzis nie chcialo mi sie jesc slodyczy takze jakos bylo. Zjadlam za to duzo zdrowych i chudych rzeczy :) jutro kolejny dzien walki pozdrowki

czesc gdzie jestescie?? goge - gratuluje baseniku. musze sie sama tez wybrac tylko kiedy?? postaram sie cos wykombinowac bo wiem jak swietnie sie czlowiek czuje po basenie. jakos dotrwalam na soczku zjabluszek i chlebku. jutro zcas na warzywka na parze. stopniowo bede urozmaicala jedzonko:) pierwsze 3 dni sa zawsze najgorsze:( ale damy rade :) co tam u was jak tam 2gi dzien??

Gość goge
Hej dziewczeta. Od rana rozpiera mnie energia i cwicze, sprzatam i tak na zmiane:P narazie zjadlam troszke maslanki z muesli i pije kolejna szklanke wody. Najgorzej ze mam zaparcia cholera jasna i lipa...no ale zaraz porobie brzuszki to mzoe mi przejdzie a jak nie to hmm???Moze wy macie jakies sposoby na nie??pozdrowki

Gość goge
Chce mi sie czekolady!!!!

czekolada na zaparcie hmm.. raczej nie :D moze za malo jesz i sie organizm przestawil na oszcedzanie? postarj se jutro troche wiecej zjesc. ale nie mam na mysli czekolady tylko np. platki zbozowe, kasze gryczana, cos co ma duzo blonnika, to powinno pomoc. a do tego np sok jablowy ale swiezo wycisniety przez ciebie. mbnie taki soczek abrdzo dobrze czysci :) sprobuj moze akurat. u mnie jakos dzionek minal. to ten najgorszy trzeci! jutro powinno byc lepiej. przetrwalam na warzywach na parze i ogorkach kiszonych. coprawda ogorki teraz zjadlam czyli po 21 ale to tylko ogorki wiec sie pocieszam ze bedzie dobrze...:( ale dzsiaj mialam ciezki dzien w pracy i sadze ze to dlatego:( jutro zaczynam juz diete wiec bedzie dobrze. najgorsze to oczyszanie dla mnie jest. potem jakos leci. jak tam u was dziewzcyny? co sie tak pusto zrobilo??

Gość oleńka 25
Cześć Wam dziewczynki, przepraszam, że sie nie odzywałam ale grypa mnie powaliła, hyba nigdy tak chora nie byłam...nawet włosy mnie bolą...dobrze że Wam jakos idzie dietka, ja sie nawet nie musze wysilać bo i tak apetytu nie mam...bzuiaki, jutro napisze jak dojde do siebie bo teraz mam ochote umrzec.

Gość oleńka 25
miało być CHYBA...;-) OJ MOJE BŁĘDY

hallo!!!! kobitki co sie dzieje gzdie jestescie?! mam nadzieje ze juz czujesz sie lepiej. duzo wody z cytryna i miodem i bedzie dobzre!! u nie jakos dzionek minal. pierwszy dzien dziety jakotakiej po oczyszczaniu.sniedanie 2 soczki marchwiowe, na obiad ziemniaki z warzywami , a potem gotowane warzywa z sosem sojowym bo lubie i wielgachny pollitrowy jogurt. teraz koniec jedzenia i pije wode z cytryna. piszcie dziewczyny!

Gość berenika21
Czesc dziewczyny! Mialam dzis cholernie zly dzien!!! Kupe stresow sie najadlam!!! Z tego wszystkiego rozbolala mnie glowa i stwierdzilam, ze pier... to wszystko!! ja chce czekolady!!!!!! Albo jeszcze lepiej piernika w czekoladzie!!!! ....Nie zjadlam. :) W koncu przez jakies idiotyczne sytuacje i czyjes humory nie zepsuje swoich wielkich odchudzajacych planow. Co nie zmienia faktu, ze jestem padnięta, jakby zeszlo ze mnie powietrze, rozgoryczona i przerazona, co mnie czeka w poniedzialek... Dobrze przeczytac, ze trzymacie sie dietki. :) Oby tak dalej, a beda efekty (mam nadzieje...) Trzymajcie sie i badzcie silne! Pa!

cze berenika 21 ! nie martw sie kazdy miewa takie dni. ja ci teraz powiem ze ...czeklada to jest taka bleee... a pierniczki to wogole obrzydlistwo straszliwe. sam tluszc i cukier oblesne i wogole sekunde w ustach a na zawsze w biodrach!!! pomoglo?! no wiec nie ma co prze jakis zly dzien sobie dietki psuc. trzymaj sie cieplutko. bedzie dobrze!!! damy rade!

a tak wogole to napij sie wody z duuuza iloscia cytryny. nie chce sie jesc po niej. wlasnie pije:)

Gość berenika21
Dzieki kulia :) Wyprobuje ta wode z cytrynka i chyba pojde lulac, bo czuje sie jakbym nie spala od kilku dni. :( Dzieki za pocieszenie...i za obrzydzenie czekolady!! Bo w diecie liczy sie wola! ;)🖐️

berenika 21 - nie ma za co w koncu po tp sie tutaj zebralysmy! zeby sie wspierac! wiec goraca woda z cytryna i lulu a zobaczysz ze jutro bedzie lepiej! glowa do gory! do sklikania jutro, jetsem pewna ze juz w lepszym nastroju:)

hej, jestem z wawy, lat prawie 20 szukam kupeli, ktora jest optymistka i ma ambicje by zrzucic troche kilogramów do wiosny. wymarzona kandydatka na partnerkę w odchudzania powinna być w odpowiednim do mojego wieku, lubiąca imprezować, spacerować, dbac o swoją urodę i traktowac to jako przyjemność a nie koszmar. a co najważniejsze powinna wazyć 80-90 kilo. laseczki, pomyslcie jak cudownie będzie się zaprzyjaźnić i razem walczyć o piekna sylwetkę. piszcie do mnie smiało. (*najlepiej na maila marta_wanisz@o2.pl)

Gość gosiak23
Witam serdecznie drogie forumowiczki. Widzę, że zapał jest... motywacja i determinacja również, więc teraz to już tylko czekać na efekty...:) ja z nowym rokiem też sobie postanowiłam zrzucić tu i ówdzie. Mam 160 cm a kiedy wchodzę na wagę pojawia się przeklęta liczba 65:( Chciałabym stać się lżejsza o 10kg. Tym razem wierzę ze mi się uda... Raz już odchudzałam się z kafeterią i efekt był cudowny... (12 kg w 6 miesięcy)a co najważniejsze bez głodzenia się. Później jednak niestety sięgnęłam po pigułki i waga znów bardzo szybko i drastycznie podskoczyła do góry:( Odstawiłam je już i teraz chce znów wyglądać ładnie... Mam silną motywację i mam już opracowane skuteczne metodymetody. Chętnie się nimi podzielę...Pozdrawiam.

Hej wszystkim :) Ja sie odchudzam od jutra i nie ukrywam,ze wsparcie jest mi bardzo potrzebne, bo moja silna wola nie jest zbyt silna ( paradoks !!! ) :((( Mam 160 cm i 60 kg wagi chce schudnac 10 kg do wakacji ! Ma ktos skuteczna metode? Chetnie wezme pod uwage Wasze wskazowki :) Z gory dziekuje i pozdrawiam

:) witam, ja odchudzam sie od wrzesnia i jak narazie -17kg. zostało 13kg. Nuiby cudownie...ale wcale nie jest dobrze. Przymierzyłam kiecke sprzed pierwszej ciazy i co tu czarowac; jestem parową...:( dramat. Niewiem juz sama czy te meczarnie maja sens