Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewera

W noc sylwestrową zdradziłam mężą bardzo tego żałuje Co robić?

Polecane posty

co za perfidny podszyw Wcale nie ma małego. Mój mąż nie ma sie zbytnio czym pochwalić, tylko 12 cm w zwodzie. Ale to niebył powód zdrady, bo jak sie okazało ten kolega ma mniejszego, więc nie wińcie mnie za to

Gość ojejku jejku jakaś ty bidna
taa teraz wszystko jasne, to przez zwód :D:D:D:D nie dość że szmata, to jeszcze niedouczona ciemniaczka :P

Gość dfhzjdg
zdradzajmy sie wszyscy ze wszystkimi, jebac uczciwosc, jebac milosc, wazne jest zeby sie zaspokoic... KURWA ludzie, za zdrade to ja bym chyba faceta powiesila, mam nadzieje, ze twoj sie dowie i zostawi cie, glupia dupo. cos do niego czujesz???? po jednej nocy? chyba dobrze ci bylo, skoro tak...

Gość ludzie posuwają się
do zdrady z różnych powodów ... najczęstszym powodem zdrady jest brak miłości. Zaraz za nim przyczyną zdrady okazuje się rutyna w związku

Gość karenka
Nic nie rób.Tu masz męża i dziecko.Tam tylko chwilową słabość.Powinnaś porozmawiać z jego przyjacielem , żeby nie robił sobie nadziei na przyszłość. A z mężem? Masz wyrzuty sumienia to mu powiedz.Tylko to będzie bolało.

pewnie mnie rzuci, po co mi to było kto teraz bedzie chciał taką grubaskę

Gość nie bądźcie okrutni
kobieta musi mieć powód, by zdradzać... niedocenianie, brak kontaktu z mężem czy partnerem, niechęć do drastycznych zmiany, sytuacji i życie z przyzwyczajenia to takie powody... można rozszerzyć tą listę o bardziej drastyczne elementy jak: bicie, znęcania się psychiczne, chorobliwą zazdrość, zaborczość...w każdej z tych sytuacji kobieta ma powód do zdrady

Gość a czy ty ewera
obu napewno mialas powod?

Gość głupie baby
jasne,jeszcze ją usprawiedliwiaj mam nadzieje, ze facet doprowadzi ją do pionu, rozwód, alimenty na dzieci i brak kontaktów z nimi

Gość oto fragment artykułu
dlaczego kobiety zdradzają Widzi we mnie żonę, nie widzi kobiety. Minęło parę lat. Przestała być dla niego atrakcyjna lub co najmniej przestał jej to okazywać. Coraz częściej podkreśla walory innych kobiet. Ona odnosi wrażenie, że traktuje ją mniej więcej jak ulubiony fotel. Nie dostrzega, że zmieniła kolor włosów (a jeśli już to pyta ile kosztował fryzjer), nie czuje zapachu nowych perfum. Czuje się nieważna, brzydka, zaniedbana. Sytuacja nieznośna, zważywszy, że wiele kobiet buduje poczucie własnej wartości na atrakcyjności dla mężczyzn. Jeżeli wtedy pojawi się ktoś, kto dostrzeże w niej oprócz cudzej żony interesującą kobietę - zdrada jest o krok. Potrzebuję ciepła. Jego brak to najczęstsza przyczyna kobiecej niewierności. Dobry partner to ten, który ofiarowuje akceptację, ciepło, jest oparciem w trudnym dniu. Większość kobiet lubi ponarzekać, poskarżyć się (zupełnie nie ważne na co) tylko po to by partner przytulił, pocałował, zareagował ciepłym gestem, a nie rzeczowa radą "zmień pracę". Romans kobiety w potrzebie może zacząć się od poszukiwania przyjaciela. Kogoś, kto zrozumie, wysłucha i będzie adorował. Seks przyjdzie później i będzie tylko uzupełnieniem. Ciekawe, jak jest z innymi. Motyw ważny dla kobiet, które wcześnie wyszły za mąż. Jeśli spór wyobrażeń o szczęśliwym małżeństwie z rzeczywistością wypadła blado, pytanie: "Jak by to było z innym" pojawia się szybko. A uzyskanie odpowiedzi może być pokusą nie do pogodzenia. Jak ty mnie, tak ja tobie. Niektórzy (także mężczyźni) skłonni są reagować zdradą na niewierność partnera. Jest to zwykle reakcja silnie emocjonalna. Akt zdrady służy rozładowaniu gniewu i jest rodzajem odwetu. ("No, teraz jesteśmy kwita"). Poczucie, że partner cierpi tak samo, powoduje ukojenie własnego bólu. Zdrada jako zemsta nie jest wyłącznie damską domeną. "Wierzyłem, że jesteś wyjątkowa, tymczasem wszystkie jesteście takie same" - mówią zdradzeni mężczyźni. Taka postawa wiąże się z utratą zaufania i wiary w sens bycia razem. Zemsta potrafi nakręcić spiralą walki i wyzwolić wrogość, która szybko zniszczy związek.

Gość najbardziej boli to
że inaczej postrzega się zdradę mężczyzn, inaczej niewierność kobiet. Jeśli to facet zdradza - jest w oczach społeczeństwa usprawiedliwiony. Jeśli kobieta, i do tego jeszcze zamężna - wtedy przyczepia się do niej etykiety. Nie wolno!

Gość lycra
oto fragment ... mógłbyś podać adresik do tego artykułu?

Gość ale najlepiej
skopiować te adresy i wkleić w pasek adresu ... bo na kafetri coś nie chą się otworzyć

dlaczego to zrobilas? bylas pijana , czy nie kochasz juz meza i chcesz od niego odejsc.Bo ja nie rozumiem ,jesli sie kogos kocha to nawet takie mysli nie przychodza bo sie mysli tylko o tej osobie i tylko z nia chce sie wszystko robic.Ja jestem 7 lat w zwiazku i przez mysl mi nie przeszlo takie cos ,to obrzydliwe.

A nie dzieje się tak bez przyczyny. Zdrady męske są że tak powiem powierzchniowe. Seks czesto bez uczuć. Kobieta zdradza całą sobą. Za seksem stoi prawie zawsze również zdrada uczuciowa a z tego już się tak łatwo nie można wywinąć

Gość eh baby baby
podobno faceci mysla rozporkiem, ciekawe czym myslala autorka???

To teraz w ramach rekompensaty niech mąż wybierze sobie jedną z Twoich znajomych i się z nią prześpi:D:D:D Będziecie kwita ;)

Gość lycra
dzięki za adresik 🌼

Widzę że ktoś się świetnie bawił moim kosztem. Do 545444 nie potrzebny mi był bolec. Wbrew waszym wyobrażeniom nie uważam że liczy się długość tylko technika a przede wsztstkim uczucie. Do dfhzjg>>>>> nie powiedziałam że widziałam go po raz pierwszy. Spotykaliśmy się już na wielu imprezach i on okazywał mi swoje zainteresowanie. Był szarmancki uwodzicielski. Pozwolił mi się poczuć taj jak od dawna się nie czułam. Ktoś zobaczył we mnie atrakcyjną kobietę, a nie tylko osobę do zarabiania pieniędzy i prac domowych

Gość lycra
oko za oko ... w małżeństwie niczego nie rozwiązuje, a wręcz przeciwnie - pogarsza. Tak mozna sobie pogrywać, jak juz sie wie na 100%, ze sie nie będzie o ten związek walczyć, że jest juz wszytko jedno, oby tylko ta druga osoba poczuła to samo, co my, gdy zostaliśmy zdradzeni

Gość nmjlkjb
ale pierdolicie. zdrada to zdrada. czy facet czy koboieta zdradza to na jedno wychodzi - takie samo gowno.. a co do tych powodow zdradzania, to mysle ze sa lepsze sposoby rozwiazywania problemow niz zdrada. fuj.

Ludzie przecież ja tego nawet nie planowałam. Po prostu stało się. Co się stało to się nie odstanie. Teraz muszę podjąć jakąs rozsądna decyzję. Szcze rz mówiąc mam ogromny mentlik w głowie i wyrzuty sumienia.

Gość masz powiedziec
mezowi ze jestes kurwa i szmata i ze on nie zasluguje na Ciebie , potem sie rozwiedzcie , na zycie mozesz zarabiac w burdelu , masz do tego predyspozycje , poszukaj sobie alfonsa

masz wyrzuty sumienia, bo wiesz dobrze, ze zle zrobilas, teraz zastanawiasz sie co robic... to ryzyko powiedziec o tym mezowi, poniewaz mozesz zburzyc to na co pracowaliscie od lat, dom, rodzine itp. jezeli bedziesz potrafila z tym zyc to milcz, a najlepiej sprobuj zapomniec i modl sie do Boga o wybaczenie i o to, zeby to sie nigdy nie wydalo, jezeli jednak nie bedziesz potrafila z tym zyc to mu o tym powiedz, oj bedzie bolalo ale jestes dojrzala i dorosla kobieta, a kazdy powinien poniesc konsekwencje tego co robi

Wiem że zrobiłam jak zrobiłam i jestem gotowa ponieść tego wszelkie konsekwencje. Ale zastanawiam się jak będą wyglądać dalsze nasze wspólne imprezy (ja+mąz+koleka) i czy bedę miała odwagę spojrzeć w oczy mężowi i temu koledze. A co będzie jak się dowie od niego. Przecież różne sytuacje się zdarzają i nawet przez przypadek może się tamten sypnąć

na czym Ci tak bardzo zależy bo już zgłupialam, co jest dla Ciebie istotne twoje małżeństwo czy wspólne imprezy w trójkę???

poza tym bardzo możliwe, że się dowie, wiesz kłamstwo ma bardzo krótkie nogi i prędzej czy póżniej może wyjść na jaw, ale wiedz jednocześnie, że im później tym większą krzywdę możesz wyrządzić ludziom naprawdę ci bliskim