Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewera

W noc sylwestrową zdradziłam mężą bardzo tego żałuje Co robić?

Polecane posty

Gość mariola23
zdradza dla mnie, nie mowie dla mnie, taki dobry chlop sie trafil, mmmm

Gość mariola23
mnie nie chodzi o sam fakt tego czy mowic czy nie mowic, odnosze sie do argumentacji tego dlaczego nie mowic - "dla jego/jej dobra", ja dziekuje za takie milosierdzie

Gość do marioli
właśnie mówiłam-większośc psychologów uważa, Żeby nie mówić DLA DOBRA PARTNERA.

Gość mariola23
wiekszosc dentystow poleca colgate... i o czym to swiadczy?

Gość do marioli
wybór jest twój...zastanawiam się tylko PO CO twoim zdaniem nalezy mówić...nie dlaczego, ale własnie po co? Powiedz mi tylko czy gdybys znalazła się w sytaucji kiedy masz męża, małe dzieci z nim, bardzo go kochasz a i on ciebie kocha i JEDEN RAZ na delegacji zdradził ciebie ...czy mam ci zyczyć, żeby cI o tym powiedział? ps. większość dentystów....jeżeli twoim zdaniem to odpowiednie porównanie, to proszę.

Gość do marioli
Jeżeli tak - to tego ci życzę...żeby nigdy żadna prawda nie ominęła Ciebie.

Gość mariola23
oczywiscie ze chcialabym, jak zrobil glupstwo to niech ma odwage stawic temu czola i dac mi wybor czy ja chce byc z kims takim komu sie zdarza mnie zdradzac na delegacji czlowiekowi moze sie jedynie wydawac ze kocha

Gość do marioli
Jeżeli tak - to tego ci życzę...żeby nigdy żadna prawda nie ominęła Ciebie.

jak mozna zdradzic meza ktorego sie kocha? to po pierwsze nie kochasz go to nie rób mu nadziei i zostaw go(pewnie bogaty jest co?, dlatego z nim jestes) po drugie jesli naprawde żałujesz, idz sie wyspowiadaj i powiedz mezwoi jak Cie wybaczy to mzoe jeszcze bedziecie szczesliwi..ale watpie w to

Gość dr samosont
ZGNNIJ W PIEKLE kobieto

Gość do psycholog-pedagog
zmien nicka

Gość Tomik
Jak juz zdradzilasz to czy chcesz czy nie to zwiazku juz nie masz, przepraszam ale mysle ze taka prawda jest

"nie kochasz go to nie rób mu nadziei i zostaw go(pewnie bogaty jest co?, dlatego z nim jestes)" taki z ciebie psycholog jak z koziej d.... trąbka :D

a co mamjej powiedziec ludzie?? dobrze zrobiłąs, ze go zdradziłas, seks jest wazniejszy niz miłosc oj jaka ty biedna jestes co mam mowic!!! ona zrobiła wielke swinstwo mezowi, powinna poniesc za to odpowiedzialnosc nie mowiac juz o jej dziecku, wspołczuje mu takiej nieodpwiedzialnej matki, zachowujacej sie jak nastolatka TUTAJ NAPRAWDE TO POMOCY POTRZEBUJE , Twoj maz a nie Ty!! Od kiedy osobe, ktre popełniaja przestepstwa, czy krzywdza kogos, potrzebuja pomocy??mam jej powiedziec, ze jest taka bidulka? ona powinna poniesc odpowiedzialnosc a jesli powie szczerze mezowi, co zrobiłą, wtedy poniesie odpowiedzialnosc!!prawda boli, ale prawda pomaga

tylko jesli wyzna mezwoi prawda, a maz ja wybaczy!! to zwiazek bedziec mogł dalej istniec w przeciwnym razie, jesli mu nie powie, bedzie trwac całe zycie w kłamstwie i pewnie dalej bedzie oszukiwac, błedne koło nie chciałabym byc na miejscu jej meza, z najlepszym przyjacielem!! jesli cie kocha mocno, a Ty jego to moze jest szansa na odbudowanie zaufania, ale to bedzie bardzo trudne,

a na jakiej podstawie psycholog-pedagog (he, he) sugeruje, iż ta pani jest z męzem dla pieniędzy? Z podobych historii usłyszanych w maglu czy na forum????

sugeruje bo sie zastanawiam, czemu jest z facetem, ktorego robi tak łatwo w bambuko, jak to sie mowi, tak bez trudu przychodzi jej zdrada...mzoe po prostu go nie kocha i jest z nim dla pieniedzy..tylko taka hipoteza..

"pewnie bogaty jest co?, dlatego z nim jestes)" tak wygląda HIPOTEZA psychologa? :D ZnajdŹ sobie dziecko inny nick, bo to że jesteś psychologiem nikt nie uwierzy :D

Gość dżamejka
kochani rogi zrzuca się dwa razy do roku dajcie jej spokój :)

Gość dżamejka
jak powiesz wszystko mężowi to już koniec !!!!!!!!! Pamiętaj !!!!!!!!!!!!!!! PO ZA TYM WAŻNE ŻE BYŁO FAJNIE :)

Gość Tomik
Okay dżamejka, ktos tobie tak zrobi i tez bedzie fajnie, i tez Ci powie ze to bylo najwazniejsze, ale z usmiechem, naprawde

Gość dżamejka
Tomik ------->>>> JA TAKICH PROBLEMÓW NIE MAM, ALE STAŁO SIĘ I CO ???? powiesić się ma ???????????????/

Gość Tomik
Nie zaden z nas takich problemow nie ma az sie stanie, ale nie mysle ze jest dobra rada mowic komus, "wazne ze bylo fajnie", bo wtedy mowisz ze bylo okay co zrobila ??

Gość dżamejka
jest dorosła i nie ona pierwsza !!!!!!!!! stało się i nie ma odwrotu :( a po za tym to ona musi sobie z tym poradzić i na pewno da rade :)

Witam wszystich. Widzę że rozgorzała dyskusja. Są przeciwnicy i obrońcy. Przeżyłam dzisiejszy dzień jako-tako. Na szczęście mąż się chyba nie dowiedział od przyjaciela; bo troche niedomagał po zabawie. Kurcze ale coraz bardziej się boję, że to jednak wyjdzie na jaw.

do psycholog - pedagog. Czytaj uważnie powyzsze posty to zauważysz że jestem aktywna zawodowo i całkiem dobrze sobie radzę finansowo. Więc większe wątpliwości w tej materii powinnam mieć ja

Gość Ruud
Nie masz godności

Gość Tomik
pomoz ludziom tu troche, czy byl na to powod czy powod sama przyjemnosc bo kazdy wymysla sobie troche, wyjasnij to troche .....

Gość jisdcgisgil
jestes zwykla szmata i tyle!!!

Gość kobieta meżatka
Nic nie mów,jeżeli chcesz utrzymac związek.Stało się,trudno. Nawet gdyby cie torturowali nie przyznawaj się;)