Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

Macie cos na odciski na stopach!?!?

Polecane posty

Gość troczek
masaż :)

A na powaznie można w aptece kupić płyny na odciski i zrogowaciałą skóre.

Gość Moniś18
Wiesz co kup sobie jaką kolwiek maść na odciski albo takie plastry ziołowe ale jak to Ci nie pomoże to jak najszybciej do dermatologa. Ja przez pół roku leczyłam niby odcisk cierpiałam nieziemsko a okazało sioę że to jest wirusowe zapalenie skóry dermatolog przepisał mi płyn po którym skóra schodziła mi płatami ale przstało bolec i wyleczyłam to cholerstwo ale nikomu nie zycze przechodzić przez to wiec wiesz jak masć nie pomoże biegusiem do dermatologa.Buzka

Gość asdfg
no tak tylko ze to wlasnie odciski po szalonej nocy sylwestrowej, troche niewygodne szpilki mialam i o soe mi odciski porobily, zalagodzi bol jakas goraca kapiel albo wcieranie jakiejs masci? tylko zeby nie podrazniło, bo sie porobily takie ranki;/ bardzo bolace

Gość a teraz mnie zlinczują
na odciski to trzeba igłe, przekłuć zdezynfekować i zakleić plasterek... wysuszy się i będzie ok... tylko broń boże nie rozrywać tylko przekłuś żeby woda wypłynęła, bo jak się rozerwie to będzie rana i dlugo sie to leczy

ja sprzedaje krem faberlica, jak ktos chce to pisac na maila, 100% pewnosci ze pomoze, dzialanie ejst taie: 30 minut kremu na stopach, potem traka, tak kilka razy i po problemie:-)

Gość plociuch-aaaa do kwadratu
no wlasnie kociurek ma cudowny krem dziala cuda ,polecam!!!!!!

no, wreszcie mnie kots docenił:-), zamowienia na maila, jesli ktos chce krem. pozdrawiam

Gość czytaczka tylko
sama docenilas na pomaranczowo ;)

poza tym, przeciez wiem, ze krem dziala tak jak opisuje bo go sprawdzilam na sobie, tak z enie potrzebuje takiego dopingu. No i takie cos o czym mowisz, byloby po prostu bez taktu