Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda_87

Alkohol a tabletki

Polecane posty

Gość Mloda_87

Mam pytanie. Czy alkohol pity w czasie przerwy w braniu tabletek ma jakieś działanie na tabletki???? Biorę Novynette, obecnie mam przerwę. Wczoraj wypiłam szklankę szampana ( jak wiadomo jest to wysokoprocentowy alkohol) po 2 godzinach współżyłam. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że mogłam zajść w ciąże ?? Wytrysk nastąpił na zewnątrz. Jednak boję się o to,że w międzyczasie troszkę mogło dostać się do pochwy . Pomocy!

Gość dzillka
pic alkohol mozesz nawet w czasie brania tabletek, nie ma interakcji miedzy tabletkami a alkoholem. tylko jak wiadomo nie mozna popijac tabletek alkoholem jak zreszta zadnych tabletek. ja czesto pije piwko np o 18 biore tabletke a o 18.30 zaczynam pic z przyjaciolmi .jedynie alkohol moze wtedy zaszkodzic jesli zwymiotujesz a nie minelo 4godz od przyjecia tab bo wtedy mogla sie ona nie wchlonac a tak to mozesz pic codziennie i byc spokojna

wg twojego nicku masz 19 lat. decydując sie na branie tabletek powinnaś wiedzieć jak działają. co mają procenty do ciąży !? jeśli po upiciu sie zwymiotujesz tabletke- moze byc źle ale Ty wypiłas 1 kieliszek w czasie gdy masz przerwe !!