Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam powaznie

Co myslicie o facetach....

Polecane posty

Gość pytam powaznie

Co myslicie o facetach, ktorzy chodza do agencji towarzyskich? To pytanie kieruje glownie do dziewczyn. Jak byscie zareagowaly gdybyscie sie dowiedzialy, ze chlopak ktorego bardzo kochacie, w przeszlosci korzystal z uslug prostytutek/ Prosze o powazne wypowiedzi :-D Wszystkiego naj... w 2007 roku :-D

Gość przeciez to normalna sprawa
zdrowy mezczyzna potrzebuje seksu , koniec tematu 🖐️

Gość 24
zdrowy facet nie musi za to placic

Gość przeciez to normalna sprawa
zalezy czego ten zdrowy facet potrzebuje , jezeli tylko czystego seksu to prostytutka jest do tego swietna , ona jest jak bolid formuly jeden przy maluchu

Gość kolll
Gdybym sie dowiedziala to koniec. Nie akceptuje tego.

Gość hłehłehłe
kiedys jeden koles mi odpowiedzial - "nie potrafi sobie taki dziewczyny uwiesc".. to juz lepiej niech do prostytutek chodza, a nie biedne dziewczeta uwodza wykorzystuja i porzucaja

Gość ładny ciekawy rozmowny
facet moze miec laske za darmo ci co chodza do burdeli sa albo bardzo ciekawi jak to wyglada, albo nie maja czasu zeby kogos poznac a sa sami lub zadna laska nie chce im dac normalnie dupy mimo wszystko wole faceta co nie ma dziewczyny i sie prawie codziennie masturbuje niz takiego co chodził wczesniej do burdeli bo te laski sa przeleciane przez 100 facetow lub wiecej czesto zarazone syfem

Gość hłehłehłe
no ja wiem ze moze sobie facet poderwac, ale mnie odrzuca takie przedmiotowe traktowanie ludzi - laska do przelecenia a w ogole nie jest nia zainteresowany i mimo to sciemnia prostytutka to postawienie sprawy uczciwe a w ogole to dlaczego panuje przesad, ze facet "musi"; kobieta nie musi? kazdy moze nad soba zapanowac, albo zaspokoic sie w inny sposob

Gość fgfd
no co wiekszosc kobiet tez sie masturbuje,ale nie chodzą na meskie prostytutki..

Nienawidze facetow.Mi sie zwiazki nie udaja.Wczoraj moj facet nieiwem dlaczego rzucil we mnie butelka po smirnofie i niechce go widziec.

dostałaś butelką bo... za dużo wypił lub ty za dużo mówiłaś hihihi, jakiś psychol z niego

Gość Jezeli chodził
zanim mnie poznał to nie moja sprawa, wazne żeby teraz nie robił tego bo to byłby koniec nas Poza tym powinien zbadac się na AIDS, to konieczne :-D

nic nie mowilam.Szlam sobie e jedna strone,a on w druga i nagle rzucil.Oj psychol...

Czasami trudno mi uwierzyć, co facet może zrobić swej dziewczynie :( A najdziwniejsze jest to, iż ona nadal z nim jest. Tymczasem dobrzy mężczyźni są sami. Hmm...

Gość a kuku..
zazwyczaj faceci sa po prostu ciekawi... a moj facet jast taki ze... byl i nie wyszlo... (!) i mowil to z taka mina,ze mu uwierzylam. a nawet jesli wyszlo,to w sumie... wszystko jedno! :P

Gość jasne a kuku..
To niech idzie jeszcze raz. Albo niech chodzi do skutku, aż mu się spodoba.

Gość balabym sie ze mnie
czyms zarazi :(

Gość a kuku..
teraz jest ze mna ;P wiec nigdzie nie lazi :classic_cool:

Gość qwedqw
mogłabym to zrozumieć nie przeszkadza mi doświadczenie u faceta, rozumiem że potrzebuje je gromadzić czy się wyżyć a przecież łatwiejsze jest zapłacenie sprawdzonej dziewczynie w agencji niż wielka niewiadoma czyli wyrwanie kobiety na imprezie na jedną noc - zatem pewnie łatwej, może chorej, może kaszalota, jak również jest to bardziej etyczne - bo to jasny układ - niż zawrócenie jakiejś dziewczynie w głowie gdy samemu chce się tylko seksu

Gość Anonimek ----
Ale zbieg okoliczności, właśnie teraz w Nowy Rok dostałam padzik z tym pięknym psalmem 23-cim :) To jeden z mych ulubionych. Pozdrawiam i głowa do góry! (Są różni ludzie, dobrzy też..)