Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedająca rady

kto z was stosuje mocz na cere??

Polecane posty

Gość niedająca rady

chodzi mi o to ile razy dziennie przemywacie, czy codziennie zmieniace mocz?.. gdzie go przechowujecie? czy zamykacie sloik?? czy po przetarciu robicie cos potem?? np. nakladacie krem?? czy mozna sie malowac normalnie?? bede wdzieczna za kazda wiadomosc... a i czy ktos z was robiac to widzi poprawe ?? chodzi mi glownie o trądzik i przebarwienia

afrodyta jest dobra,ale czytalam,ze nalezy robic przerwy,bo zawiera glownie alkohol:P ja stosuje rzadko. jagina z czego sie smiejesZ? nie slyszalas nigdy o urynoterapii?

Gość o ooo ooo
Szokujący był dla mnie ten temat o urynoterapii. Ja już pomijam ciemnogród i zabobony, ale interesuje mnie jedno, czy to nie śmierdzi. Bo przecież musicie jechać strasznie. Poza tym w ogóle, jak pomyśle, że obok mnie w kolejce może stać osoba, która właśnei przemyła sobie buźkę własnym moczem - odruch wymiotny. I jeszcze jedno - a co na to wasi faceci????

niedajaca rady..ja stosowalam przez pol roku. przemywalam wieczorami i zaraz potem smarowalam kremem.Nie przechowywalam moczu.Codziennie swiezy.Na wate i do roboty:P Nie ma sie czego wstydzic!Urynoterapie polecl mi dermatologo ze wzg;edu na skore rak.

Słyszałam, ale wolę nim nie \"pachnieć\" :D Poza tym uważam, że choć to oczywiście ekonomiczne bo lekarstwo zawsze jest przy Tobie, to jednak mało przyjemne dla otoczenia. Skoro jednak odpowiada autorce, niech stosuje ile wlezie. :D

no coz mysle ze ten kto stosuje urynoterapie raczej nie stracil rozumu. mysle ze to sprawa indywidualna,jaka metode wybrac i ktora bedzie najodopowiedniejsza.

Gość o ooo aaaa
No ale to jest po prostu obrzydliwe. Poza tym - skoro coś takiego propunuje jakiś walnięty lekarz - jakie za tym stoi wytłumaczenie naukowe ("naukowe")?

Gość taaaaaak
Taaak... czasem czuję zapach moczu w autobusie. Zwykle oglądam się za jakąś staruszką. No ale teraz wiem, że to może być laska obok, zwolenniczka medycyny naturalnej.

Gość mocz paruje i nic nie czuc...
nie wiem dlaczego tak sie oburzacie jak nie wiecie nawet o co chodzi :|

Gość niedająca rady
podnosze

Gość ale wy głupie
przeciez po przetarciu moczem mozna przemyc wodą, to raz. Mocz jest septyczny, to 2, nie odbiega znacząco składem od składu potu, to 3, w dużych ilościach, gdyby całe cialo wysmarować to pewnie by się z czasem popsuł i zaczął śmierdzieć (jak pot) ale przy takich ilościach.... 🖐️ Głupie jesteście i tyle, wasze kremy zawierają więcej świństw niewiadomego pochodzenia niżi mocz.

Gość niedająca rady
nikt nie stosuje urynoterapii na cere??

Gość upupupup

Gość niedająca rady
dzikuej za wypowiedz"cera? a czy mozna stosowac krem jakis pozniej??

Gość asikc20
posłuchałam opini innych i zastosowałam kuracje moczem i .....................wygladam okropnie nigdy nie mialam tyle syfow co teraz :(( teraz bede leczyc je sudokremem jak zawsze zachcialo mi sie moczu :((

ja stosowałam i stosuje jak mi wychodza jakies syfki, rewelacyjnie wysusza i szybko goi sie to miejsce.. a co dokremu po.. po co.. niech syfki sobie pooddychaja, wchlonom mocz.. nie ma co zmniejszac efektów dzialania.. ale sadze ze jak tak jeses uzalezniona od kremow to nie smaruj po posmaowaniu twaryz moczem tylko odczekaj z godizne, przemyj buzie i dopiero wtedy.. ja jak sie smaruje (tylko ze ja punktowo) to smaruje nie raz tylko kilka razy, a najlepiej wacik przylozyc na jakis czas w to miejsce..

Gość Dająca Rade
Hejka..Ja przecieram twarz moczem od misiąca..no a miałam dość taki trądzik ooj dość ..jest już lepiej.Efekty są ale idą powooli mimo ze od kilku do kilkunastu razy dziennie przemywam twarz:D Najtrudniej jest z bliznami to one goją sie nawolniej;/.dlatego od niedawna stosuje sudocrem.moze na te blizny cos da.A z pewnościa teraz miałabym dużo lepszą twarz gdyby nie spora ilość czekolady po której mnie wysypało ..i totak feest;/.Po prostu pomyślałam że czekolada nie może mi zaszkodzić i sie napakowałam różnymi słodkościami.Sory ze sie tak rozpisałam nie weim czy na wszystkie pytania odpowiedziałam.Jak coś to pytaj.A ty od kiedy stosujesz?czy wogóle jeszcze stosujesz??Odp czekam ;p

Gość annnia koni
przemywanie moczem twarz jest bardzo skuteczne na trądzik i wszelkie podrażnienia. Nie od dziś wiadomo, że wszelkie rany najlepiej goją się po przemyciu moczu. Moja mama od lat przemywa buzie moczem, ma piękną cere i każda koleżanka pyta się jakich cudownych kremów używa;) jest tylko jedna zasada żeby mocz był naprawdę leczniczy trzeba utrzymać w miarę zdrową umiarkowana dietę, pić dużo wody i unikać alkoholu.

Gość R123
Sprzedam niesamowity mocz, nie pije, nie pale, zdrowo sie odzywiam, mocz pierwsza klasa, 20zl za 100ml.

Gość gość
R123. zamawiam litr

Gość gość
No ale mocz nie moze byc obcy,musi byc swój,wiec nawet grosza za niego nie dostaniesz,chyba ze sam sobie zapłacisz

Gość R123
do 13:49 - dostawa towaru jednorazowo jest niemozliwa! ;) do 13:51 - lepszy najlepszy obcy, anizeli nie najlepszy swoj.

Gość gość
Chodzby najlepszy ale obcy nie jest nic wart od swojego mimo ze kiepskiego

Gość R123
Moj jest wart kazdych pieniedzy - wyobraz sobie najlepszy mocz na swiecie! :classic_cool:

Gość gość
Ale to znowu nie jest prawda,nie sprawdzałes przeciez wszystkich moczy naswiecie ,zeby swój porównywac z innymi,dla Ciebie tak,jest on najlepszy na świecie i dla Ciebie jest on nawet bezwartościowy jak dla kazdego jego mocz

Gość R123
C**j, od jutra zaczne sprawdzac i Tobie udowodne, ze moj jest najlepszy! :classic_cool:

Gość gość
nie zbyle powodu mocz usowamy z naszego organizmu zeby go potem w twarz wcierac:/ kup sobie lepiej tonik z ziaji na tradzik w aptece ma naturalne pH i kosztuje nie cale 10 zl