Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria22

Do dziewczyn, którym wypadały/wypadają włosy i używały ampułek wzmacniających!

Polecane posty

Czy jak wsmarowywałyście zawartość ampułki w skórę, to potem na podłodze/dywanie znajdowałyście wlosy? Proszę napiszcie, bo nie wiem co mam o tym sądzić. Używam Radical, włosy przestały wypadać, ale po wsmarowaniu znajduję ok 20-30 na podłodze. Piszcie

Gość tapta
nie wiem o jakich ampulkach mowisz. w kazdym razie wlosy musza wypadac, srednio 100dziennie wiec nie powinnas sie martwic. ja stosuje tabletki z krzemem, czy moglabys powiedziec o jakich ampulkach mowisz?

Gość dalimia
ja tez mam taki problem kiedyś znajoma rozjaśniał mi włosy i tak mi rozjaśniła ze nie mal zostałam łysa włosy zostały na reczniku na prawde coprawda odrosło troche ale od tamtej pory mam ich o polowe mniie i z przodu prześwity ciągle mi wypadają jestem załamana tak bardzo chciałabym miec ich duzo wiecej i zeby mi tak nie wypadały może mi coś pomożecie

Mówię np. o Radicalu lub innych tego typu. Włosy generalnie przestały wypadać przymyciu, nie ma ich na ubraniach i w łóżku, ale po wtarciu ampułki znajduję je na podłodze. Wy też tak macie/miałyści? bo nie wiem czy wypadają czy po prostu się łamią

Do----> Dalimia kup sobie Vitapil- to takie witaminy na włosy i ampułki do wcierania np. Radical lub Seboradin, jakiś szampon wzmacniający np. Dermena (vichy nie kupuj drogi i nie działa) no i odżywkę np. Henna-wax, Klorane lub jakąś inną którą poradzi ci pani w aptece. Pij zioła np. skrzyp i pokrzywę, skróc włosy bo cebulki mogą być obciążone, jedz zdrowo-owoce, warzywa nie odchudzaj się:) UUffffffffffff mam nadzieję, że pomogłam