Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabaweczka234

FISHER PRICE --CO WARTO KUPIĆ?

Polecane posty

Gość Zabaweczka234

Witam! Bardzo prosze o pomoc w wyborze zabawek z fisher price. Jakie według Was są godne polecenia gdyby to było możliwe to bardzo prosze o podanie linka abym mogła je zobaczyc. A i jeszcze jedno pytanie czy te zabawki można ze sobą łączyc?Tzn czy części z jednej pasują do innej? Bardzo dziękuje za odpowiedzi. :)

Gość Zabaweczka234
Ale gapa jestem rzeczywiście nie napisałam ze córcia ma półroczku a zabaweczki takie mnie interesuja na teraz i takie "na zapas" tzn jak troszke starsza bedzie . Aneczka -dziękuje:) no ta farma wygląda rzeczywiście fajnie .

Gość Zabaweczka234
:)

Zabaweczko nasza Corcia dostala farme na swoja pierwsza gwiazdke gdy miala 8 miesiecy, wtedy interesowaly ja dzwieki i jeszcze nie wiedziala do konca o co chodzi ale pozniej dokupowalismy jej poszczegolne czesci i w ten sposob powstala spoooora kolekcja ;) w hurtowni zeby kupic kazda dodatkowa czesc trzeba zaplacic 45-50zl a beda dodatkowe zwierzatka ludziki traktor... swietna zabawka no i jak sama widzisz dalej dla dziecka prawie 5 letniego

Gość Zabaweczka234
dzieki Aneczka :) Właśnie o takie porady mi chodziło :):):)

Gość mk2111
Moja córcia też na roczek dostała szczeniaczka uczniaczka - przez pierwsze dwa tyg. wcale nie zwracała na niego uwagi a teraz od 1,5 miesiąca ciągle go przytula, próbuje śpiewać razem z nim, tańczy :) Gdy szczeniaczek śpiewa o częściach ciała - moja córcia próbuje je pokazywać :). Super jest też garnuszek na klocuszek (są przełączniki na figury, cyfry/ język polski i angielski) więc teoretycznie dość długo można bawić się tą zabaweczką ale jednak dzieci to dzieci i nie jestem przekonana czy za jakiś czas poprostu się jej nie znudzi...

Gość kluchaaaaa
Moja księżniczka w maju skończy 3 lata :D Polecam zdecydowanie: - jak miała około 8 mc to sprawdziła się i długo się nią bawiła żyrafa z klockami -ludziki little people-my mamy akurat wszystko skompletowane do zamku (na kartonie są zdjęcia), ludki i zwierzątka są PRZEUROCZE srednio sprawadził si e: -chodzik odpychacz hipopotam (nie mówię,że totalna klapa,ale jak za tą cenę to średnie zainteresowanie)