Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika łódż

jak się wam podobam

Polecane posty

Gość weronika łódż
zazdrościsz mi urody czy młodości ?

Gość huhuha
jakas taka wydrowata jesteś

Gość ogOOr
Nie jest AŻ tak źle ;)

Gość magdalenka1984
slowa mojego faceta: "jak jest sie dobrym lachociagiem to mozna duzo osiagnac , Ty mi na taka wygladasz" wiec ..powodzenia :) heehheh

Gość weronika łódż
prowokacja, chciałam pogadać a wy zazdrościcie

Gość fallusss
tepy wyraz twarzy mi sie nie podobasz nie gustuje w blondynkach poza tym zlewasz sie dziecino jakbys do mlyna wpadla wiec moja ocena : W Y P I E R D A L A J kumasz baze pustaku?

Gość diimkjjxxj
ruch.. nął by cie czemu nie....

Gość weronika łódż
wariaci i zazdrosne panny

Gość serderfkobikajednas
moim zdaniem jestes ładna kobieta kto twierdzi inaczej jest ślepy, albo tak złosliwie zazdrosny i zakopleksiony, ze wyżywam sie na Tobie tylko ciekawi mnie czemu taka ładna dziewczyna, pyta ludzi na forum? czy jest ładna? zadawanie takich pytan świadczy o Twoich kompleksach nie powinnas ich miec, akurat na tle wygladu dostałas dar od Boga dobrze go wykorzystaj, ale w pozytywnym sensie i nie zmarnuj i juz nie pytaj czy jestes łądna na forum interenetowym bo jestes:) pieknym kobietom jest o tyle trudniej w zyciu, ze musza udowadniac, ze prace daobre , oceny itd...nie zawdzieczac tylko urodzie(tylko sobie i swoim zdolnoscia) skup sie raczej na walorach duchowych swoich zamiast na wygladzie(bo nie musisz, bo jestes ładna) pamietaj, ze na starosc sie kazdy z nas zestarzeje:) wszyscy kiedy umrzemy i ze wyglad akurat w sensie..wiecznosci..sensu zycia.itp nie ma znaczenia.. natomiast znaczenie ma w sensie seksualnosci i powodzenia buzka

Gość weronika łódż
dzięki bużka dla Ciebie :-)

Gość .........//////.
masz wory pod oczami... nie uzywaj perłowej pomadki... zmień kolor wlosów... podkreślaj jakoś ładnie oczy....

Gość agnieszka szczecin
fajna dzieweczka, w koncu nie kazdy musi byc brunetka - nie za duzo makijazu, naturalny kolor skory :) wiele osob pokazujacych tu swoje zdjecia to tandeciarze, weronika taka akurat nie jest i wszyscy krytukanci to sfrustrowani zazdrosnicy. :)

Gość facet1
piękna dziewuszka z Ciebie, eh w... pozdro

ci którzy wyzywają cię od kurwiszonów i mówią że jesteś brzydka mają za przeproszeniem nasrane we łbach!! i proszę nie zmieniaj nigdy koloru włosów a tym bardziej że to jest NATURALNY jasny blond, jesteś piękną dziewczyną i nie słuchaj tych ślepych idiotów na forum-normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak czytam takie brednie

aha i nie jestem weroniką z łodzi, siedze tu na kafe od paru lat i głupota 80% kafeterian sięgnęła już szczyty szczytów

Normalna, całkiem ładna dziewczyna. :) Ładne włosy, widać że farbowane, ale to i tak 100 razy lepiej niż te wszystkie wyhodowane w solariach latynoski :P

może i brednią jest zakładanie bzdurnych topików ale to się nazywa odwaga cywilna, odważnych ludzi którzy podają swoje fotki, imię i nazwisko skrycie podziwiam

ElizabethBathory >>> nie bądź taka pewna :P tutaj, w tym świecie kazdy może być kim chce , skad masz pewność , że osoba zakladajaca taki topik jest ta ze zdjecia??? :O p.s. a Ty jestes tu pare lat , a tylko tyle postow ??? :O i nie wiesz, ze nie wszyscy sa i chca byc uczciwi??? :O

ale zauważ że jest tu taki gość Tomasz Iwański i on podał swe nazwisko... po za tym nie twierdzę że wierzę autorce topiku że to ona na 100%

Gość weronika łódż
eh dziewczynym to ja , ale dzięki za pozytywne wypowiedzi

dziewczyna na fotce nie jest taka najgorsza nie przesadzajcie:) te nezbyt miłe komentarze myślę że są nie na miejscu, wiem że każdy ma prawo napisać co myśli i uważa, ale chyba nie jest aż tak źle :)tylko sie dziwię że pyta się o to jak sie nam podoba tutaj? przeciez tam oceniają tą laskę na fotce i to powinno wystarczyć? czyżbys była tak mało dowartościowana? zakompleksiona? że musisz o to pytać? jeśli oczywiście to jesteś Ty na tych zdjęciach, hmmm....zastanawiające trochę, myślę że laska z fotki widzi to nawet na codzień czy się podoba czy nie na ulicy:) pozdrawiam

Gość cyca może
to ty nie masz, ale buzia całkiem ładna o ile nie szczerzysz się za bardzo

Gość wercia jeśli można zapytać
ile masz cm wzrostu ??

Gość weronika łódż
czy wzrost jest najważniejszy, ? 172, hmm podobno wysoka

Gość wercia jeśli można zapytać
a skoro już przy tym jesteśmy to jaki masz rozmiar buta ?