Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyt

NA CZYM POLEGA BADANIE USG GINEKOLOGICZNE????

Polecane posty

Dostałam skierowanie na takie badania profilaktyczne i nie wiem czego sie spodziewac. Jak te badania wyglądają? Bolą?

Gość w gorke

Gość petra.
nie bole. glowica USG idzie do pochwy i oglada sie wszysto na monitorku nie ma sie czego bac

Gość najpierw badanie na foteliku
rutynowe nic nie boli ale musisz sie rozluznic a potem usg dopochwowe wlozy ci cos co wyglada jak wibrator tylko nie wibruje :) nic nie boli

to cos bedzie mniej wiecej wielkosci penisa?? UUUuuuu myslałam ze jakas malutka rureczka. Kurcze boje sie ze bedzie mnie bolec. Zwykłe badanie ginekologiczne zawsze troche mnie boli.

Gość slonecznika...
nie bedzie ce bolec. nic sie nie martw. nawet to ciekawe jak widziesz wszystkio d srodla

Gość to coś będzie wielkości
kurcze, nie wiem do czego porównać... może kciuka? Tyle że dluzsze

Gość nie panikuj
takie badania nic nie bola tylko ze strachu mozesz sobie cos wyobrazic czego wlasciwie nie ma

Gość to coś będzie wielkości
a ty wiesz, że ma być dopochwowe? Bo USG ginekologiczne robią też przez fałdy brzuszne. Wtedy tylko brzuch smarują żelem i nie czujesz nic oprócz takiego zimego galaretowatego czegoś na brzuchu :-)

Szczerze mowiąc nie wiem, ale chyba pochwowe. Biore tabletki od trzech lat i lekarz ginekolog skierował mnie na takie badania, ktore robią w innym miescie. Wczesniej nigdy nie kierowano mnie jak robiłam sobie badania co roku z racji tego ze biore pigułki. Teraz mam innego gina i ten mnie skierował. Zastanawiam sie tez czy przypadkiem nie bede musiała płacic za te badania???