Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy88

POMOCy!!!

Polecane posty

Gość daisy88

hej mam problem dość duży 2 dni temu pierwszy raz kochałam sie ze swoim chłopakiem ( własciwie to nie do końca bo bardzo mnie bolalało i był we mnie tylko troszke , Przestalismy kiedy mu powiedziałm,ze boli) a następnego dnia rano zaczełam krwawic tak jakbym maiła okres ale to nie mozliwe . w dodatku 2 dni przed naszym "pierwszym razem" zapomniałam wziąć tabletek ale zabezpieczylismy sie prezerwatywą która w sumie okazała sie niepotzrebna bo nie doszło do erekcji...juz drugi dzień krwawie to nie jest normalne a co wiecej dziś rano zaslabłam prawie zemdlałaM ...CHCE ISC DO LEKARZA ALE MOZE MNIE PRZYJĄC DPIERO W PIATEK BOJE SIE CO SIE ZE MNA DZIEJE!! POMOCY!!

Gość daisy88
nie ma tu nikogo kto mógłby mi cos poradzic?? ja umieram ze strachu wypowiedzcie sie!!

Gość PUMA33
krwawienie spowodowane jest pewnie przerwaniem błony dziewiczej.. niektore kobiety wogule nie krwawia niektore nawet pare dni.. przestan sie tak stresowac.. bo napewno przez to ci słabo...

Gość kochana ja
a ile masz lat?? krwawienie moze byc spowodowane przerwaniem blony jak i tabletkami anty...

Gość daisy88
eh dzieki za pocieszenie...mam nadzieję,ze masz racje ale dziwne jest to,ze dopiero rano zaczełam krawić a bezpośrednio po tym ..hmm s...ama nie wiem jak to nazwac :" niedoszłym stosunku" ani kropelki

Gość daisy88
mam 19 lat .. własnie tak tez przypuszczałam,ze przez to,ze zapomniałam wziąć tebletek ale zawsze po odstawieniu dostaje po ok 4 dniach wiec to raczej nie mozliwe,zeby to było krwawienie spowodowane tabletkami.

Gość daisy88
mama jeszcze jedno pytanie... czy moge teraz uzywac tamponów?? chyba raczej nie bardzo żeby nie wdała sie żadna infekcja..ale nie wiem.. kto wie niech odpoowie