Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobelka 20

guam czy to działa???

Polecane posty

Gość jogobelka 20

http://www.cosmoline.pl odsyłam do tej stronki jak uzywacie tych kosmetyków to sie wypowiedzcie czy działaja

Gość jamesmk2003
Och tak wspanialy srodek superodchudzajacy twoj portwel. Co za bandytyzm tyle peniedzy. Nie ma magicznech pigulek ale jest szybka, tania i trudna metoda - water fasting 100% gwarancji. Potrzebujesz duzo wody mineralnej.

Gość mala rozowa .. .
pod haslem ,,metoda water fasting,, wyskakuje mi jedynie odnosnik do tego forum...moze cos wiecej powiesz?

Gość gość
To guma guar czy guano?

Gość gość
dziala, az za dobrze! Ja sobie zrobilam jednego "wrapa" al freddo po ciazy, mam duzo mniej tluszczu na brzuchu, duzo mniejszy cellulit na udach i po raz pierwszy w zyciu niezly tylek, ale niestety pokusilo mnie i ciapnelam sobie rowniez na biust myslac, ze sie jedynie "ujedrni": efekt oplakany, stracilam ponad rozmiar miseczki w tydzien, permanentnie, a skora wcale nie jest bardziej jędrna, wręcz przeciwnie. Uwaga tez, bo ten preparat wydaje sie właśnie oslabiać a nie wzmacniać skórę (staje sie jakby bardziej matowa i bardziej "kr***a", jakby była pozbawiana kolagenu), więc jak stosować to na miejsca "gruboskórne", jak pupa i uda.

Gość gość
nie wim dlaczego mi wykrpokowało KRUCHĄ skórę :)