Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trujacy bluszcz

ile powinno kosztowac oczyszczanie twarzy?

Polecane posty

Gość trujacy bluszcz

chce sie wybrac dzisiaj odwiedzialm dwa salony w jednym podali mi cene 50 zl taki maly salon kosmetyczny, a drugi wypindrzony powiedzieli 70 zl lub 120 przy uzyciu lepszych metod + do kazdej z tych metod maseczka na zakonczenie inp taka kolagenowa 55 zl czy to nie przesada? czyli w sumie 115 lub 175 za jedno glupie oczyszczanie? ile wy placicie?

Gość agizaa
samo oczyszczanie kosztuje ok 60 zl ja jak oczyszczalam to za wszytsko zaplacilam 150 zl ale mialam jeszcze oprocz normalnego oczyszczania oczyszczanie ultradzwiekami i mialam jeszce mikrodermabrazje czyli scieranie naskorka i maseczki jakies ale warto bylo pozniej maialm bardzo gladka buzie fakt ze po wyjsciu wygladalam jak torpedowisko i szlam do domu 100 km/h heh ale bylo warto i jesli chcesz oczyscic twarz to na tym nie oszczedzaj:) powodzonka

Gość dshgf fyg
a po co oczyszczacie twarz???????????????????co to daje??? tylko kasy szkoda.../

Gość mateaA
to prawda oczyszczanie twarzy toprzeżytek,na zachodzie nikt tego nie robi

Gość trujacy bluszcz
no i tez wygladaja beznadziejnie jak sie chce wygladac to trzeba dbac o siebie a ze ja mam tendencje do wypryskow to niektorych rzeczy samemu sie nie da zrobic alebo sie nie ma czasu

Gość agizaa
oj mylicie sie i to bardzo ja mialam twarz cala w krostach bardzo nierowna powirzchnie chropkowata bardzo bardzo a po oczyszczaniu mam gladka

Gość trujacy bluszcz
agizaa to drogo wlasnie mowili mi tez o tym ze po niektorych zabiegach nie ma juz zrogowacialego naskorka i wogole a co ile chodzisz i czy kazdy zabieg tyle kosztuje?

Gość agizaa
ja bylam na wakacjach pod koniec lipca ale moja kosmetyczka jest naprawde dobra powiedziala mi ze to co mam na twarzy to nie jest typowy trdzik gdzie wszyscy dermatolodzy mi mowili co innego i przetestowalam mnostwo lekow differin, isotrex, aknemycin itp. mi powiedzial ze jest to wywolane jakims grzybkiem i ze bardzo wazna jest dieta wykluczyla mi slodycze biale pieczywo najlepiej radze jesc chleb orkiszowy i brazowy ryz zamiast ziemniakow pilam tez sok zpestek grejfruta i sok aloesowy a natepne oczyszczanie mozna zrobic tak za pol roku ale ja zrobie na nastepne wakacje bo trzeba duzo czasu zeby to wszystko przeszlo te plamki czerwone po wyciskaniu a od siebie polecam masc metronidazol jest tania i naprawde dobra:)

Gość jaco3
a ile wzięła?????????????????:D

Gość trujacy bluszcz
o dzieki za troche wiadomosci :) chce sie wybrac bo pogorszyla mi sie skora a dermatolodzy oczywiscie najchetniej wpakowaliby we mnie 2 opakowania antybiotykow na co sie nie godze a moge zapytac skad jestes bo moze trafie szukam dobrej kosmetyczki w katowicach :)

Gość nobodyyyy
40 zł

Gość agizaa
ja jestm z Legnicy ale popytaj sie kogos w twoim miescie najlepiej jak ktos Ci poleci jakas dobra kosmetyczke, dobrze ze nie bierzesz antybiotykow bo one wogole nie sa wskazane przy takich problemach niszcza tylko cala flore bakteri pozytywnych w naszym organizmie a niestety to co mamy na twarzy bierze sie od wewnatrz mam nadzieje ze uda Ci sie znalezc dobra kosmetyczke i wyleczyc to paskudztwo:)

Gość agizaa
deramtolodzy za przeproszeniem g.. wiedza ile ja przetestowalam lekarzy to szkoda slow a ile pieniedzy starcilammm hoho:D ale polecam Ci zdrowe odzywianie bo to bardzo wazne zadnych slodyczy, skow bo maja duzo cukru i konserwantow najlepiej pic wode mineralna

50 a w promocji 39 z maseczka ze wszystkim co trzeba. przecietny salon dobra kosmetyczka

Gość trujacy bluszcz
mi sie zaczely problemy ze skora odkad odstawilam tabletki anty mialam twarz jak tarka i ginekolog powiedzial ze lepiej zebym brala bo mi hormony skacza teraz juz jest troche lepiej ale mam duzo wagrow i wogole chcialabym miec znowu normalna cere bo nie mowie o idealnej :) poza tym staram sie jesc mniej slodyczy pije herbate zielona a wode to pije juz pare lat caly czas wiec normlanie wszystko poiwnno chodzic jak w zegarku a tu nic :) a lepiej isc do jakiegos salonu w centrum czy do takiego w mniejszym miescie co niektorzy nazywaja osiedlowym ?

agiiizaaa nie mialas czasem lojotowego zapalenia twarzy ? o ile wiem ta mas metranidazol jest wlasnie na to;) wiem bo samej mi to dermatolog zapisal;) pomoglo szyblko lecz niestety jest na recepte;/ ale tani;)

Gość trujacy bluszcz
uppp

Gość agizaa
matronidazol jest na recepte a;\le ja zawsze kupuje bez recepty a trujacy bluszcu zarowno w salonie w centrum czy w mniejszym miescie moze byc dobra kosmeyczka niestety tu nie moge Ci pomoc musisz dowiedziec sie od kogos kto byl u jakiejsc kosmetyczki w twoim miescie ja tez mialm wysyp spowodowany tabletkami antykoncepcyjnymi i chyba do nich powroce bo tak zalecil mi ginekolog ze wzgledu na to ze juz 6 miesiecy nie mam okresu

Gość trujacy bluszcz
ok dzieki za informacje :) pozdrawiam

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
podbijam stary topic - czy słyszałyście o oczyszczaniu "metodą odkurzacza", a nie "metodą wyciskania"? Moja dermatolog mi to poleciła, ale nie wiem, gdzie takie coś zrobic, na czym to polega, i ile kosztuje

Gość niewiem wiec pytam
a po jakim czasie od oczyszczania cera robi sie normalna?

Gość metronidazol
metronidazol to antybiotyk, dlatego pomoglo tak szybko.