Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trujacy bluszcz

ile powinno kosztowac oczyszczanie twarzy?

Polecane posty

Gość trujacy bluszcz

chce sie wybrac dzisiaj odwiedzialm dwa salony w jednym podali mi cene 50 zl taki maly salon kosmetyczny, a drugi wypindrzony powiedzieli 70 zl lub 120 przy uzyciu lepszych metod + do kazdej z tych metod maseczka na zakonczenie inp taka kolagenowa 55 zl czy to nie przesada? czyli w sumie 115 lub 175 za jedno glupie oczyszczanie? ile wy placicie?

w warszawie za oczyszczanie młodzieżowe (rozpulchnianie twarzy mieszanką ziołową lub maseczką, oczyszczanie, maseczka ściągająca i algi) płacę w jednym salonie 95 zł w drugim 110 pln.

Gość trujacy bluszcz
a skad wiadomo ktory salon jest dobry? moi znajomi jak chodza to w swoich miastach zaden nie jest blisko mnie i nie wiem dokad sie udac

Gość Krata
dużo zależy od tego na jakich kosmetykach pracują... moja koleżanka ma gabinet kosmetyczny u niej oczyszczanie kosztuje 65 zł a u jednej znajomej kosztuje 110 - pracuje być moż ena lepszych kosmetykach a po drugie woli zrobić jedno oczyszczanie i zarobić tyle co tamta na 3 oczyszczaniach!

Gość Krata
nie wiem jak jest u tej za 110 ale przy cenie 65 mam maskę na koniec ...i do tego masaż twarzy w cenie 175 to przesada!!! mnie nie stać na takie zabiegi

Gość NARTA
ceny są bardzo różne i bardzo różne są oczyszczania.... Ja chodzę do kosmetyczki we Wrocławiu w Rynku na oczyszczanie manualne połączone z oczyszczaniem ultradźwiękami i maską algową i płacę 79.

Gość domina86
ja placilam 80 zl, za rozpulchnianiei maseczke (nie wiem z czego) i wlasnie sie wybieram jeszcze raz tym razem na kwasy......

w zabiegu oczyszczania jest kilka etapów,których nie wolno ominąć- stąd cena niektore kosmetyczki zaniżają cenę omijając ważne etapy, typu masaż, darsonwalizacja, kojące preparaty na koniec w łódzkim \"Podarunku dla urody\" oczyszczanie zawierające wszystkie etapy kosztuje od 60 do 80 pln, ja tyle płacę

Gość madralinskaaaa
masaz wcale nie jets waznym elementem oczyszczania twarzy,moze byc wykonany ale nie konieczne,wazniejsza jest darsonwalizacja ,maski glinkowe czy masak kojaco-lagodzaca

a ja uwazam,ze masaz jest wazny, pomaga lepiej rozpulchnic naskorek i rozpuszcza keratyne oczywiscie,wazniejsze jest dezynfekowanie i kojenie

a niedaleko mnie oczyszczanie w promocji chyba czwartkowej kosztuje 50 zł....poszlabym ale sie boje ze jakos tak tanio podejrzanie...

dowiedz się jakie są poszczególne etapy i zadecyduj, jak oszczędzają na dezynfekcji i kojeniu, zrezygnuj

Gość Szpilka86
domina 86 pisałas, że wybierasz się na kwasy... Byłaś może? Są jakieś efekty? ja intensywnie nad tym myślę, ale cena mnie troche przeraża...

Gość wysokie obcasy26
u mnie w gabinecie gdzie mam praktyki oczyszczaniepodstawowe kosztuje 75 zł w tym jest demakijaż peeling maska rozpulchniajaca, maska kojaco łagodzaca i maska uspakajająca....jak ktoś chce to zamiast tej ostatniej sa algi w cenie 40 zł ...a jak ktos ma mało zanieczyszczoną twarz to można zrobić to za pomocą mikrodermabrazji i wtedy taki zabieg na twarz kosztuje 150 zł....więc ceny są różne w zależności od kosmetyków i sposobu oczyszczania....