Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLGAAAAA

CO JA MAM ROBIĆ!!! NIE MOGE BYC W CIAZY!

Polecane posty

Gość OLGAAAAA

Boże ja mam dopiero 15 lat pod wpływem alkoholu kochalam sie z chłopakiem (kolegą)bez zabespieczenia (Ale p[owiedzilal ze wyszedl na czas) i stracilam z nim dziewictwo zaczela mi leciec po tym krew ** ALE TO RACZEJ NORMALNE???**** tak*** potem on znow sie chcial kochac ja nie chcilam ale jakas wyszlo se sie kochalismy znow bez zabespieczenia i znow ppwieidzilal ze nie dostal nawet orgazmu! ale jasie strasznie boje juz jest potym 2 dni mylslam ze mam okres (jak takrew mi leciala ale raz mi poleciala raz nie dzisja rano znow mi leciala to znow mylslsam ze to okres ale przez caly dzien ani kropelki krwi nei mialam ***CO JEST ZE MNA?? *** POMOZCIE

Gość .i.i.i.i.i.i.i.i.i.
Pisze sie zabeZpieczenia!! Dziecko idz do szkoły a nie do łózka z chłopakiem...:O

Gość trzeba było sie nie....

Gość gin z tonikiem
zrób sobie test ciązowy jesli chcesz być spokojna

haha i dobrze Ci bedzie jak zajdziesz w ciąże ! myśl wcześniej, a nie po fakcie idiotko ! 15 lat !!

Gość wwwwwwwwwwwwwww
jesteście głupie idiotki, dziewczyna może faktycznie ma problem a wy jej ubliżacie:!!!!!!!!!!!!!!!! idzcie sie leczyc psychopatki pierdolone, a ortografia to jej problem, takich szmatjak wy tu dużo, niestety

Gość ojjj fee
fakt a moniak łazi gdzie sie da i sie wymądrza jakby zjadła wszystkie rozumy swiata- co za krowa

Gość xyv
nie martw sie, na pewno wszystko bedzie ok. zrob sobie test najlepiej i nie przejmuj sie tym co inni pisza złego do Ciebie.ciekawe co zrobilyby na Twoim miejscu..ale nie wazne.bedzie dobrze, trzymam kciuki i pozdrawiam:)

Gość slonce z pomaranczy..
nestety moniak ma racje. 15 letnie dziecko powinno sie uczyc, chodzi do szkoly, bawic sie! a nie uprawiac sex.

Gość powiedz matce
lepiej powiedz matce jak było to do 72 h to jest postinor i bedziesz pewna albo taka metoda tansza http://www.antykoncepcja.pl/index_pliki/yuzpe.htm twoja matka lub ty idz do rodzinnego że bierzesz tabletki anty i Ci się skończyły niech ci przepisze najtańszy Microgynon i zrób jak pisze w linku przeczytaj lepiej powiedziec że nie jesteś pewna, i uważać na przyszłość niż powiedziec że jesteś w ciąży radze

Gość frogi
ja tam nie wiem, ale jak sie czyta takie cos to mozna cierpliwość stracić. mi jest szkoda dziewczyn ktore najpierw 'idą na żywioł' a potem się martwią- takie podejście wskazuje na to że nie są dość odpowiedzialne aby rozpocząć współżycie. musze przyznać racje moniak- jednak mogła wyrazic swoje zdanie nieco delikatniej ;)

Gość taraewqwww
moniak ty pierdoolona szmaato wez zrób coś z soba bo nudzisz swoja niby mondroscia przestarzała , ty kuurwo jeeebana nikt cie nie chce wyruchac to sie nie mscij na innych dziewczynach. Zdarza sie nawet najlepszym nie panowac nad swoimi emocjami erotycznymi, ale skoro byś widziała o tym to byś tak nie pisała, skad możesz wiedziec o sexie skoro twoje wypowiedzi muwia same za siebie ze jestes zalosna debilka, i nikt ci nie chce rury smierdzacej wyczyszcic.......

Gość juz tak jestem
szoook jak może kobieta o kobiecie powiedzieć !!! a moniak to madra doświadczona babka a to co przede mną się wypowiadało to jakaś POMYŁKA szmato ??? dziwko ??? to świadczy o poziomie intelektualnym tego czegoś co pisało przed chwilą . Jestem w szoku że takie prostaczki siadają przed pudłem i wypowiadają swoje prymitywne zdanie. Nie dość że w wypowiedziach jest masa błędów ort, co świadczy o samrkaterii albo półdebilstwie z ich strony, to jeszcze obrażać kobietę w taki sposób ??? Nikt jej nie chce rury przeczyścić ?? tak to było ?? Powiem ci autorko pół lub całkiem debilna że wolałbym jej rurę przeczyścić niż ciebie opluć w twarz. Nie stanowisz żadnej wartości jako kobieta. Cóż.... można przelecieć jak każdą inną łatwą szmatke, ale chyba bym nie miał ochoty rznąć jakiejś pustej małolaty, bo co to za przyjemność, kiedy każdy głupi może to zrobić ??? Bawcie się dobrze małolaty........ zobaczymy jak sie to dla was skończy ha ha ha , ale to głupkowate ja pierd...brak słów

Gość OLGAAAAA
alety moniko nie rozzumiesz tegoo i tyle! nie iweszco ja teraz czuje !! ale jakmasz mnie obrazac to nie pisz nicc

trzeba mysle najpierw i nie popelniac tego samego bledu 2 razy bo sama piszesz e stracilas znim dziwwictwo po pijaku bez zabezpieczenia a pozniej \"potem on znow sie chcial kochac ja nie chcilam ale jakas wyszlo se sie kochalismy znow bez zabespieczenia \" czy to madre popelniac 2 razy ten sam blad?? ale dosyc moejego umoralniania zrob test a nastepnym razem pomysl o zabezpieczeniu gumki kosztuja kolo 5 zeta, a ciaza moze scie kosztowac o wilee wiecje i nie chodzi mi tu o kase. mam nadziej ze nie jestes w ciazy i zmadrzejesz . a w ktorym dniu cylku sie kochalas??

Gość OLGAAAAA
natia bylam w 15dniu cyklu! ale okres mam nie reguralny! boje sie ze bede w ciazy bo juz 4dni po stosunku a mi nadal leci jakiś śluz w kolorze jasno czerwonym w brazie! co mi jest???

nie umiem ci chyba pomoc:| przy nieregularnych cylkach to nie wiadomo kiedy sa dni plodne a kiedy nieplodne, chyba musisz poprostu czekac.... wiem ze to trudne i stresujace a za jakis czas zrob test. w sumie to wcale nie jest tak latwo zajsc w ciaze bo wydaje mi sie ze czytalam gdzies na kafeterii nawet ze kobieta w coagu calego cyklu jest zdonla do zaplodnienia tylko przez kilkanascie godzin ok 72 czy cos takiego ale nie jestem pewna tej liczby. trzymam kciuki

Gość histeryczka890
ja zaszlam podczas okresu i co?heh kurcze kobiety seks to nie zabawa trzeba sie ztym liczyc!

Gość OLGAAAAA
Dzieki natia za wszystko!:) trzeba myslec wiem ale po myslam za pozno i mam za swoje bo teraz tylko sie bojeeeee:(

Gość OLGAAAAA
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA DOBRE I TE ZŁE SŁOWA!!!! ALE NAUCZKE TO MAM I TO DOBRA!!!!:) DZIS RANO DOSTALAM OKRESSSS I JUZ PO WSZYSTKIM SUPER:)

Gość 24
a ten co cie przelecial wie ze to karalne i do wiezienia go moga wsadzic za pedofilje? boze rzygac mi sie chce, dzieci seks uprawiaja, a nauczke bys miala jakby to faktycznie ciaza byla

ciesze sie ze okres dostalas, mysl na przyszlosc o antykocnepcji zeby nie przezywac kolejny raz takiego stresu.

Gość OLGAAAAA
TAK WIEM NATIA TERAZ JUZ BEDE PAMIETAC O TYM BO NAPRAWDE SIE BALAM! A TOBIE SZCZEGOLNIE DZIEKUJEEEE ZA WSZYSTKO :)

ja tez kiedys schizowalam z e w ciazy jestem wiec zrozumialam jak sie czulas, bo tez kiedys mailam stosunek bez zabezpieczenia po tym stresie co wtedy przezylam zaczelam brac tabletki, trzymaj sie :*