Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okradziona przez najblizyszch

???????????????? czy mogę za to pozwać kogoś do sądu ????????????????

Polecane posty

Krótki i zwięźle : Mój ojciec (żyje nadal) w ciągu swego życia poprzepisywał na swych 2 synów mieszkania (1 dostał za 150 tys, 2 za 200 tys) a ja jestem jego trzecim dzieckiem. To są moi bracia przyrodni i są starsi o 15 lat !!!!! Chodzi o to, że dla mnie tatuś zostawił ziemię wartości.... 30 tys, rok temu sprzedał połowę... zostało 15 tys (pieniądze ze sprzedaży zeimi dostał.... brat :-( ). Dodam tyle, że moi bracia już wtedy byli dobrze sytuowani, a ja studiuję. CZY MOGĘ POZWAĆ ICH DO SĄDU O TO, ŻEBY MNIE NP SPŁACILI I ŻEBY MI PRZYPADŁA 1/3 KWOTY JEDNEGO I DRUGIEGO Z TYCH MIESZKAŃ !!! Uważam, że oni jawnie mnie okradają. W razie śmierci ojca pójdę chyba pod most !!!

Gość twój ojciec dysponuje
majątkiem wiec nic im nie mozesz zrobic.

Gość no i już nie wiem
przykro mi, ale nic nie możesz zrobić. Tzn sądzić się możesz, ale jak masz za co wiedząc oczywiscie uprzednio, ze i tak przegrasz. Majątek jest ojca i on może ci kompletnie nic nie zostawić. Przykro mi.

no to mnie załamaliście :-( ech... patrząc na to wszystko to za rok nawet tego kawałeczka ziemi mi nie zostanie... nie ma to jak sprawiedliwość... inni dostają mieszkanie za darmo, a inni będą je spłacać przez 30 lat :-(

Gość jedna ciekawska
A Ty gdzie mieszkasz?Z ojcem?

Gość ccoooos
nzaloguj sie na www.forumprawne.org tam fachowcy ci odpowiedza a nie pytasz ludzi co sie nie znaja...

Gość jedna ciekawska
Niestety ,ale te osoby mają rację.Ojciec moze dysponować swoim majątkiem według uznania.

dzieki bardzo, zajrze na to forum prawne na pewno

Gość ...

Jestem tu przypadkiem