Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysie oko

CHCE BYC FIT!

Polecane posty

Gość tygrysie oko

Kilka uwag o mnie: - wiek - 24 lata; - wzrost - 164 cm; - waga - 54 kg!!!!:( - biust - 75 C Pomyslicie - i co z tego?? A wiec - jestem z siebie niezadowolona. Nie chodzi tu o kompleksy, niska wartosc bo wiem ile znacze i w ogole..ale...mam juz dosc wygladac jak "kobietka, ktora ma wszystko na swoim miejscu". Chce byc szczupla..zgrabna..moje walory mnie przerazaja.. Potrzebuje kogos kto razem ze mna bedzie stawial czola kalorycznym pokusom..moze ktoras z Was wie co warto jesc..czego unikac..jakie cwiczenia wykonywac codziennie by weszly " w nawyk" i mogly sprawiac choc rtoszke radosci.. mam w sobie duzo energii i chcialabym ja madrze wykorzystac..jednak pracuje i czasu dla siebie mam niewiele..ale bede sie starac..ktos jeszcze??Pozdrawiam!

Ja mogę tylko z własnego doświadczenia powiedzieć, że jak miałam wykonywać ćwiczenia w domu to po tygodniu już zapominałam o tym i poprostu mi się nie chciało. Ale od 3 miesięcy chodzę na fitness, płacę 80zł miesięcznie a pieniądze są moją motywacją (może nie najlepsza ale zawsze jakas:P), Nie chce zmarnować karnetu więc chodzę regularnie i widze efekty. W domu bym w życiu nie ćwiczyła tyle:)

Staram się chodzić 4-5 razy w tygodniu (karnet mam bez ograniczeń). A po 3 miesiącach zauważyłam, że zmniejszył się cellulit, wyszczuplała talia i uda. Bez rewelacji ale na dobry początek jestem zadowolona. Gdyby jeszcze z dieta sie udało ... byłoby cudownie;) Pozdrawiam i życze sukcesów w byciu fit!

Gość slonce z pomaranczy
ja po miesiecu widzialm u siebie efekty., teraz niestety nie moge:( konryzja..wlasciwie: przewlekle zapalenie achillesa.. mecze sie z nim od wrzesnia. ale co do fitnessu to naprawde dziala. nie moeg sie juz doczekac!!