Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

immaginate

NAJGORSZE i NAJPIĘKNIEJSZE przeżycia z PORODU - piszcie jeśli macie ochotę

Polecane posty

witam, wiel sie czyta o miłych jak z bajki przezyciach z porodu, ale tez sa te gorsze strony medalu. poród ciezki ktory zawdze czacie lekarzowi ze wy sie meczyłyscie a on spokojnie czekał az urodzisz choc okzałao sie to niemozliwe i w koncu cesarka, która okazała sie zbawianna. az strach pomyślec. nieprzychylnosc personelu, nieludzkie warunki sanitarne, kobiety pozostawione same sobie w bólu pozbawione intymnosci. jesli rodziłyscie w szpitalach gdzie poród i opeka przebiegały fachowo piszcie, moze to pomóc innym kobietom, które borykaja z wyborem szplitala, jak ja. piszcie takze gdzie nie polecacie rodzic i dlaczego pozdrawiam

Gość MONIKA77
najgorszy jest ból, najpiękniejsza chwila to jak położą ci dzidziusia na brzuchu jeszcze takiego z pępowinką- to jest super

najgorszy byl dla mnie powrót do pionu po cesarce i bóle nog od znieczulenia nie wspominajac krwawiacych piersi ale najlepsze jak mala wyjeli i mi pokazali a ona na mnie kichnela krwia a później jak chcialam ja dotknac a nie moglam i kolezanka z sali przysunela mi to malej łozeczko i moglam juz ja czuc

Najpiękniejszy moment sprzed prawie 11 lat którego nigdy nie zapomnę to chwila, kiedy zaraz po urodzeniu położono mi córę na sercu ❤️ ❤️ ❤️

Dla mnie najpiekniejszym momentem bylo jak zobaczylam malego i uslyszalam jego placz❤️ Pozniej moglam go przytulic❤️ Wspaniala chwila i mysle ze pamieta sie ja cale zycie Najgorszy jednak bol i szycie naszczescie o tym szybko sie zapomina:-) jesli chodzi o szpital to polecam Nowy Sacz Szpital Specjalistyczny im J Sniadeckiego Opieka swietna warunki jak na szpital dobre lekarze bardzo mili Odradzam Limanowa Oczywiscie jesli chodzi o limanowa zdania sa podzielone To jest moja prywatna opinia

Gość szatyneczkaaaa
Najgorszy był oczywiście ból;/ Jeszcze najgorsze było przeciecie krocza. Bo mi go przecieli gdy mi skurcz minął i myslałam , że za przeproszeniem się "zesram" z bólu. Najpiekniejsze było trzymanie wkońcu w ramionach dziecka i wtedy zapomina sie o całym bólu, o tym, ze szyja krocze. Najpiękniejsze były tez łzy w oczach męza gdy zobaczył jak wychodzi nasze dziecko. To były łzy szczęścia. Ja już nie miałam siły płakać ze szcześcia, wogóle odebrało mi mowę i cieszyłam sie chwilą.

najgorsze ? bóle z kregosłupa :O szycie krocza nacietego ....:O neutralne ... skurcze naciecie ... parcie piekne ? \"wyparcie\" Dziecka i Jego płacz w oddali i nagle ktos podchodzi z Twoim skarbem coraz blizej ...blizej i Ci daje Je w ramiona ❤️ Ta chwila jest piękna i niepowtarzalna ! Taka nagroda ...! Co jest jesczze piekne ? Oczy Twojego faceta - takie dumne zaszklone -- wzruszone ..... telefony od rodziny ..gratulacje ........ piekna jest tez mysl Jestem mama mam dziecko ......jestesmy rodzina ......juz po wszystkim .......jestesmy razem .....:)

ojej u mnie najgorsze było parcie bo położna mówiła \"przy jak na kupe i ja się bałam że na serio narobie\" i ja jej na to że nie bo się załatwie i dopiero będzie ;) potem najgorszy był ból po cięciu (jak się rana goila) Dla mnie napiękniejsze uczucie jak dosałam małą poraz pierwszy do karmienia ❤️