Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaa_zmartwiona

Pękła prezerwatywa

Polecane posty

Gość Aniaaa_zmartwiona

Mam pewien problem Kochałam się z chłopakiem no i po jakimś czasie pękła nam prezerwatywa, ale nic w niej nie było bo chłopakowi jeszcze sporo brakowało do erekcji, ja nie biorę innych środków antykoncepcji, aha i jeszcze jedno kochaliśmy się w dni nie płodne... moje pytanko jest takie jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże... no bo z tego co mi wiadomo jeśli nie ma wytrysku to nie ma możliwości zapłodnienia, ale plemniki mogą przebywać w moczu faceta i wtedy się dostać... ale wiele par kocha się bez tzw. Gumek i innych środków antykoncepcji w dni nie płodne gdzie kontakt członka jest stały i jakoś nie zachodzą aaa w tym przypadku był chwilowy bo pękła i od razu facet go wyjął... następna sprawa ze plemniki to nie Rambo i nie przetrwają wszystkiego tym bardziej ze to są dni nie płodne a ludzie miesiącami starają sie o dzieci w dni płodne z pełnym wytryskiem i nic... Więc jak to jest ?? no bo szczerze wole żeby nic z tego nie było:D Proszę pocieszcie mnie jakoś bo juz nic nie wiem...

Gość hmmmmmm.......
ochaliscie sie a sporo brakowalo do erekcji??? ciekawe:D

Gość kotka czarna
mysle ze nie masz sie czym martwic.. w dni plodne z gumka to sie rzadko zdaza:) tak serio: glowa do gory a jak masz watpliwoscito dzwon do gina on najlepiej ci doradzi

Gość hmmmmmm.......
kochaliscie oczywiscie mialo byc:P

Gość kotka czarna
chodzilo mi o to ze tu na forum..:) ale kicha wyszla. tez raz pekla.. po antybiotykach (mam tabs)

Gość kotka czarna
PS nie jestem mama

Gość kijankaa
a ja sie kochalam bez zabezpieczenia..no i czekam teraz a jesli nie chcesz to idz do ginekologa no i niech ci przepisze postinor- chyba ze minelo wiecej niz 72 godz.

Gość hasło roku 2007
a dopiero 2 styczeń......... po jakimś czasie pękła nam prezerwatywa, ale nic w niej nie było bo chłopakowi jeszcze sporo brakowało do erekcji,

Gość klakkla
do hmmm- erekcja i ejakulacja ( napisala ze nie bylo wytrysku nie erekcji)

Gość klakkla
hmmm- przepraszam- zwracam honor: nie doczytalam, jestem juz sporo przed kompem:-)

Gość Aniaaa_zmartwiona
Chodzi mi o to że chłopakowi sporo jeszcze brakowało do wytrysku bo kochalismy się dopiero z 5 min... A to są moje dni nie płodne... czyli nic nie powinno z tego byc...

Gość Aniaaa_zmartwiona
dobra dobra :) mój błąd sorka ale wracajmy do tematu... więc ?

Gość klakkla
przed wytryskiem czesto wydziela sie plyn, ktory zawiera plemniki... no i jesli chcesz byc pewna wez postinor...chyba ze dzidzia ci nie przeszkadza( choc to malo prawdopodobne)

Gość klakkla
malo prawdopodobne, ze zaszlas...

Gość matko boska
zero szans

Gość Aniaaa_zmartwiona
Dzięki wszystkim :) lzej na serduszku :) Można temacik zamykac :)