Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciąż o niej myślę...

Internetowa znajomość

Polecane posty

Czesc! Prosze was o rade bo nie wiem co mam robić. Poznałem dziewczyne przez neta jest z drugiego końca Polski. Spotkaliśmy sie na czacie(cyber), potem GG a teraz codziennie skype. Ona ma 21 lat ja mam 20 (powiedziałem ze mam 23) i ze pracuje a tak naprwde sie ucze. Na czacie poznaliśmy sie bo oboje mieliśmy ochote na cyberek. Pokazałem siebie z jak najlepszej strony no i co po pewnym czasie po prostu byłem sobą. Zakochała sie we mnie ja w niej. Wiem dziwnie to brzmi w końcu nie widzieliśmy sie. Jest tak jak napisałem ona prosi o spotkanie ja tez tego bardzo chce. Nie chce jej stracić a odwlekac spotkanie itp. to mi sie nie podoba. Rozmawiamy codziennie wliczając w to cybersex przez skypa. Jest bardzo cudownie. nie chce jej stracić bo wiem ze jak chociaż jeden dzień jej nie ma z jakiegoś powodu chodze jak struty. Najzwyczajenij zakochałem sie w jej duszy a nie ciele. Prosze pomóżcie mi co mam zrobić ja sie załamie nie chce dalej kłamac ale nie chce tez jej stracić.:-o

Gość młooooda
jeśli kobieta darzy Cię też symaptią czy uczuciem, to powinieneś się z nią spotkać i pogadać w 4 oczy. Na pewno się trochę wqrzy, że ją okłamałeś, ale w uczuciu to nie powinno odgrywać aż tak wielkiej roli. Rok różnicy to mało. Chociaż jeszcze lepiej byłoby jakbyś na gg jej powiedział. Zasłużyła na prawdę. Powodzenia 🖐️

Gość Jak mozna kogos ...
kochac i okłamywac ? A co to jest MIŁOŚĆ twoim zdaniem? Moze to dla ciebie tylko cybersex ?

dla mnie miłość to walenie konia podczas cybersexu

Gość no to ci powiem ze
jesteś bydlakiem bo ledwo sie poznaliście a ty juz sciemy walisz , coż za frędzel .

Gość dajcie mu spokój
chciał dobrze wyszło inaczej.Przeciez nie wiedział że tak wyjdzie ze sie zabujał.Powiedz jej ja bym wybaczyła przecież to są drobnostki biorąc pod uwagę uczucia

Gość sfsdsdf
masz 2 wyjscia: - powiedzieć prawdę i ją stracić - kłamać nadal, ona sie w końcu dowie i ją stracisz cokolwiek zrobisz - stracisz ją na 100%. Ja nie chciałabym się wiązać z facetem: 1. młodszym 2. uczącym się 3 i najważniejsze. takim który kłamie. powiesz jej prawdę to ona pomyśli że mogłeś kłamać ze wszystkim innym. Zostawi Cię. Na razie4 ona sobie wyobraża Ciebie jako starszego od siebie, niezależnego, pracującego faceta. Jak się dowie że jesteś gówniarzem, wciąż na garnuszku rodziców, uczącym się - odejdzie na bank. Im szybciej jej powiesz tym lepiej.