Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitara

heeeelp

Polecane posty

Gość gitara

Hej, mam do was pytanie, tylko sie nie nabijajcie, chcę się tylko upewnić czy podczas ciązy może wystapić miesiaczka? I czy można podczas okresu zrobić test ciażowy, czy nie wyjdzie mylny wynik.

Możesz być w ciąży i mieć okres ale to w tych początkowych tygodniach.Mi lekarz mówił że sa nawet rpzypadki gdzie kobieta miała do 5 mieisąca .A co do testu to jak dla mnie bez sensu robić w dniu miesiączki.Ale Ty to chyba masz schizy? :)

Są testy, które wykrywają ciążę już w 1 dzień po zagnieżdżeniu, czyli wtedy, jak zaczynają tworzyć się zawiązki łożyska i zaczynają produkować Bhcg. Jak go zrobisz w trakcie krwawienia, bo chyba o to tu chodzi, nie będzie mylnego wyniku - jedno z drugim nie ma nic do rzeczy. Może tylko wyjść jeszcze ujemny - zależy to od czułości testu.

Gość gitara
Teraz to dopiero mam schizy😭 Czyli takiego zwykłęgo testu mam nie robić? Mam bobo test... Może iść do ginekologa zeby sie upewnić, ale teraz to chyba nie ma sensu bo i tak nie zbada mnie podczas okresu:(

Nie denerwuj się :) Nie wiem, czy czekasz na tę ciążę, czy jest dla Ciebie raczej niefortunną wpadką.. W każdym razie musisz sobie uświadomić, że co ma być to i tak będzie i to, czy zrobisz test, czy nie nic nie zmieni. Oto, co ja bym zrobiła: Zrobiłabym ten test. Jesli wynik będzie negatywny, powtórzyłabym go za 3 dni. A co dalejl - okaże się.

Gość gitara
dzieki Jonka za te slowa wsparcia:) Zrobiłam test i wyszedl wynik negatywny:) Mam nadzieje,ze w 100% tak jest. wielkie dzieki:)

Gość Sleep
Witam:) A ja mam taki problem wiem ze znowu mam schizyyyy no ale;/ zrobilam 2 testy przed okresem wyszly negatywne;/ Dostalam okres...Ale teraz jakos dziwnie sie czuje;/Nie mam typowych objawow tylko takie dziwne uczucie kucie w dole brzucha,podwyzszonta temp,no i spac mi sie chce;/Nic specjalnego ale jednak;/

Gość Sleep
upup

Gość Sleep
Nie ma tu nikogo kto mogl by mi odpowiedziec czy jest mozliwosc bycia w ciazy?:(Czy ktos tez tak mial?:(

Gość koraliczek_21
Zrob test jeszcze raz. Nie u wszytkich kobiet testy wykazuja ciaze przed terminem @, dlatego najlepiej robic test po terminie spodziewanej miesiaczki.