Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loewe28

normalnie sie załamałam....

Polecane posty

Gość loewe28
wiem ze warto cos z tym robic, nie dla innych dla samej siebie i lepszego samopoczucia przede wszystkim, dla optymizmu

Fajnie dziewczyny że jesteście. Ja mam za tydzien 28 lat, przez pól roku przybyło mi 8 kilo!!! i ważę 71:( przy wzroscie 164. Spodnie robia sie dopasowane a byly luzne:( ale od dzisiaj zaczelam odchudzanie. Dzisiaj dzien oczyszczajacy, czyli tylko herbatka, kawka i kubek kaszki manny.

Gość loewe28
witaj kiko ja 10 stycznia koncze 29:( ech musze sobie zrobic prezent urodzinowy, musze sie sprawdzic MUSZE, tylko wiem ze trzeba to robic z rozumem, bez głodowke, bo to najmneijszego sensu nie ma, pozniej jo jo gwarantowane, mi ostatnio spodnie na szwach na pupie poszły, czesc garderoby juz nieuzywana bo jak tu wcisnac sie w 40? a jak sie wcisne to spodnie nie maja kantu n audach a bluzki sa tak opiete ze ho ho , nawet biustonosze sie w bijaja, a piersi wyskakuja z piseczek, bo oczywiscie tyje wszedzie proporcjonalnie. Ja dzis owoce od rana banan, 2 mandarynki kiwi, jabłko, chce oczyscic organizm tzn mam awersje na nadmiar miesa i innych poswiateczno - sylwestrowych jedzen

Gość loewe28
puk puk jest tam ktos? ja własnie wrociłam z pracy do domu i jem surowke z selera z brzoskwinia , gotuje ryz:) naprawde sie zawziełam

Rozumiem Cie bardzo dobrze. Mam 161 cm wzrostu i pare lat temu wazylam 50 kg i narzekalam. Bylam glupia jak but. Od tamtej pory systematycznie tyje. Teraz jest 65 i jestem zalamana. Probuje sie zebrac ale boje sie ze to jak zwykle na tydzien albo dwa i znowu wroca kilogramy i to jeszcze wiecej. Chcialabym schudnac...

Gość loewe28
dobrze ze nie jestem sama , wypiłam szkalnke soku z warzyw fit zjadłam cwierc woreczku ryzu brazowego z masłem i surowke z selera z brzoskwinią. Pozniej wychodzę , na kolacje zjem jakiegos owoca. Pozdrawiam i zycze wytrwałosci

witam dziewczyny, mam nadziej z epozwolicie sie przylaczyc. ja mam 156cm i teraz przybylo mi duzo przez ostatni miesiac i sadze ze moglam dobic 60 kilo. nie wiem dokladnie bo boje sie wejsc na wage. zaczelam od wczoraj i narzaie sie oczyszcam. wczoraj jogurciki naturalne i chlebek chruopki a dziaij bylam na soczku jablkowym i chlebku. te pierwsze 3 dni sa najgorsze ale pozniej jakos pojdzie:) dziewczyny glwy do gory. razem zawsze razniej. jakies konkretne plany odnosnie diety?

Gość loewe28
ech cisza;) chyba ten temat dziwnie i zle sformułowałam ze nikt niemal sie nie wypowiada , bo w sumie powstał on na poczatki z innym załozeniem:) Pozdrawiamz pracy, burczy mi w brzuszku. Jeden dzien wytrwałosci mam za soba, dzis basen:) wiec troche sportu wkroczy:)