Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pachnąca szafa

zapachy z szafy

Polecane posty

Gość LolaLoca071011
A ja sobie ostatnio kupiłam materiałowe płatki róż w ładnych woreczkach do wieszania w szafie http://www.avantizakupy.pl/Pachnace_platki_roz_w_woreczku_z_organdyny__pakiet_3_woreczki_x_100_szt__p27401.html i ślicznie pachną różami :) Na razie po szafkach porozkładałam, a na Walentynki użyję ich zapewne do... hmm.. bardziej romantycznych celów hihihi Zapach jest cudny, a jak już z czasem wywietrzeje to skropię sobie te płatki jakimś olejkiem różanym dla odświeżenia zamiast kupować nowe saszetki. :)

Gość waterloo
a ja lubie olejek miety, mam w szafie, w lodowce, w samochodzie a nawet dodaje do plukania wlosow kilka kropel. jest poprostu super:) i wszystko pachnie mi mietowo:D

Gość Uwielbiamzapachróż
Dżiiiizas, te materiałowe różane płatki to genialny pomysł! Mają też pojedyncze woreczki, ale ja od razu może właśnie ten potrójny zestaw zakupię, bo nawet taniej wychodzi, a i do celów romantyczno-damsko-męskich też genialne i 1 woreczek może być za mało na takie okazje. Ja mam fioła na punkcie róż, uwielbiam kwiaty, zapach, mydełka różane, kosmetyki i perfumy z nutą róży, a nawet konfitury różane po prostu KOCHAM. Boskie! I faktycznie jak wywietrzeje zapach z tych płatków, to parę kropelek olejku różanego i masz znowu na ładnych parę tygodni. Super! I w sumie niedrogo. Dzięki za linka LolaLoca! :) Pozdrawiam!

Gość Anch
Cześć Wam, nie mogę się zgodzić z osobami piszącymi że nie będzie "smrodu" jak będzie czyste ubranie. :( Mam problem z nieświeżym ubraniem które jest tydzień po praniu!! Małe mieszkanie, więc ciuchy schną jak mogą lub nie (zwłaszcza jesienią), broń Boże w między czasie usmażyć jakiś obiad! - to świeży zapach prania umarł w butach.. Stosowałam mydełka ale po dłuższym czasie jak dotrę do takiego przytulonego do mydła swetra to nie sposób go założyć bo pachnie..prawie jak szare mydło ;/ Ładny zapach jest tylko na początku, a później .. Nie wiem jakie mydełka wy stosujecie? Może moje się nie nadają ;/

Gość mama Marysi
a moja ciocia ma porozkladane w kazdej szafie i na kazdej doslownie poleczce wszedzie gdzie sie da mydlo faxe, stare kolorowe poczciwe faxe, wali mydlem do tej pory hehe

Gość ZapachLuxusu_pl
Nietypowym rozwiązaniem związanym z usuwaniem zapachów z szafy są kamienie zapachowe. Posiadamy w swojej ofercie kamienie z marmuru Carrara. Poza swoją typową funkcją, stanowią również niecodzienną dekorację. Zapraszamy do naszego sklepu!

Gość MiMilofka
Fajnym pomysłem jest również wkładanie do szafy zużytych patyczków ratanowych, takich jak się używa w dyfuzorach. Tylko to musi być dyfuzor dobrej jakości (np. ze sklepu Aromanti), bo inaczej patyczki stracą zapach albo będą brudzić ubranie. Ja wkładam również takie patyczki do szafek z butami.

Gość gość
Ja próbowałam już kilku sposobów, aby zatrzymać przyjemny zapach w szafie na dłużej. Zapachowe mydło zupełnie nie zdało egzaminu... pachnie tylko przez jeden, no góra dwa dni. Wszyscy polecali mi saszetki pachnącej szafy i powiem szczerze, że byłam bardzo zadowolona, ale coś mnie podkusiło, chciałam spróbować saszetek innej firmy (nie pamiętam nazwy) i masakra, zapach ciężki (nazwany orientalnym) wszystkie ubrania musiałam odświeżać, nie mogłam go znieść. I wróciłam do zapachu kwiatu czereśni pachnącej szafy :) Ale kiedyś spróbuję także proponowanych przez was olejków, ciekawy pomysł :)

Gość gość
U mnie również mydełka i flakoniki po perfumach w szafie nie zdały egzaminu. Zapach mydła na ubraniach mi nie odpowiada, perfum używam codziennie innych, a ubrania przesiąknięte jednym zapachem trudno perfumować innym. Mieszanka wybuchowa. Od pewnego czasu używam saszetek Pachnącej Szafy. Mają śliczne, niebanalne zapachy. Saszetkę przyklejam na tylnej ścianie mojej szafy, a pachnie nawet kiedy szafa jest zamknięta. Szafa pachnie świeżo, ubrania też, ale zapach nie jest nachalny, ubrania nim nie przesiąkają. Nic nie wala się po szafie, a saszetka wystarcza na długo.

Gość gość
Ja już od kilku lat kupuję saszetki zapachowe z rossmanna, nie są drogie z zapachy piękne. Zapach jest na tyle delikatny, że ubrania nie przejmują go.

Gość gość
U mnie też świetnie sprawdzają się saszetki, które kupuję w Rossmannie. zapach utrzymuje się około miesiąca i jest bardzo przyjemny. Obecnie testuję magnolię :)

Gość gość
Ja też kupuje takie pachnące saszetki - od Pachnącej szafy i rzeczywiscie daje to bardzo dużo, ale też sam zapach nie jest jakiś strasznie męczący i nie przenika do ubrań. Pachnie bardzo ładnie i delikatnie i to mi własnie odpowiada.

Gość gość
Oj tak, pachnąca szafa ma naprawde dużo fajnych zapachów i wydaje mi sie ze jednak jesli chodzi o trwałość to sa o wiele trwalsze od tych wszystkich markowych.

Gość gość
Nie sposób sie nie zgodzić ze jest to wlasnie bardzo dobry wybór. Moim zdaniem własnie taie woreczki zapachowe doskonale sprawdzą sie w naszej szafie.

Gość gość
Ja też kupiłam prawie wszystkie zapachy patyczki- i powiem Wam ze zapach jest naprawde sliczny i bardzo mi sie podoba i swietnie pasuje na prezenty gwiazdkowe.

Gość gość
Wypróbujcie saszetki zapachowe Le Blanc - mają i standardowe zapachy (lawenda, wanilia) i ciekawe (czerwone owoce - pachną poziomką, czy irys). Mi zapach w szafie utrzymuje się już trzy miesiące.... Zgodnie z informacją zapach utrzymuje się do pół roku... Niedługo pewnie trzeba będzie kupić następne. Ale warto.

Gość gość
Własnie dlatego Pachnąca szafa jest tutaj najlepszym rozwiazaniem i powiem Wam ze ja od dawna juz własnie kupuje je i bardzo sobie je chwalę.

Gość gość
To ja tez sie pod tym podpisuje bo rzeczywiscie ślicznie pachną, do tego jak dla mnie te patyczki zapachowe sa bardzo trwałe i naprawde pachną przez długi, długi czas.

Gość gość
Ja jestem jak najbardziej za i co warto też tutaj dodac to ze te produkty sa swietnym pomysłem jesli chodzi o prezenty z okazji Dnia Kobiet.

Gość gość
Ja też kupuje takie pachnące saszetki - od Pachnącej szafy i rzeczywiscie daje to bardzo dużo, ale też sam zapach nie jest jakiś strasznie męczący i nie przenika do ubrań. Pachnie bardzo ładnie i delikatnie i to mi własnie odpowiada.

Gość gość
To prawda. To co jest plusem to to ze nie są drogie i bardzo ładnie pachną. Wydaje mi sie ze nawet zapach roznosi sie dłuzej niż u konkurencji.

Gość gość
To ja zdecydowanie wole juz nasze rodzime zapachy jak wlasnie te od Pachnącej szafy. Mysle ze tutaj bedziecie na pewno zadowoleni z zapachu i trwalości.

Gość gość
Ja tak, glównie kupuje zapachy od Pachnacej szafy, zawsze ładnei i delikatnie pachną i naprawde spokojnie mogę je polecic.

Gość gość
Słuchajcie ja mogę polecić Wam takie zapachowe wkładki do butów http://pachnacaszafa.pl/saszetka-do-butow-on/ Jesli rzeczywiscie borykacie sie z problemami brzydkiego zapachu to te sprawdzoną sie rewelacyjnie.

Gość Krakuseczka
Dobry domowy sposób to wziąć jedno jajko, niegotowane, perfumujesz je mocno obficie zapachem jaki lubisz, potem po 3 godzinach znow i po 3 godzinach znow, owijasz gazą i jeszcze w siatke plastykową. I powinno pachnieć pół roku. Brzmi może dziwnie, ale działa, siostra babci mi to poleciła.

Gość gość
Najlepsze są wszelkiego rodzaju odświeżacze, ale według mnie najlepsze sa produkty zwłaszcza takie pachnące patyczki od pachnącej szafy. Ja zawsze to kupuje, bo ładnie, delikatnie pachnie, starcza na długo i naprawde daje super zapach.