Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem

chyba jestem hipochondryczka

Polecane posty

Gość chyba jestem

:O bo na pewno nie jestem do konca normalna.... czy sa tu babki ktore maja cos z glowa - jak ja?;)

Gość fytd
ja mam podobny problem jak ty

Gość chyba jestem
i jak Ci sie z tym zyje? przesrane:O czasem wiem wiecej niz lekarz hehe

Gość fytd
czasem? ja zawsze wiem, wiecej niz lekarze... czesto nawet do nich nie chodze, bo uwazam, ze mamja za mala wiedze, by mi pomoc... chore:/

Gość ja tez tak mam niestety
ale to dlatego bo strasznie sie boje chorob kiedys duzo chorowalam szczegolnie kaszel i te sprawy dusilam sie i to we mnie wywolalo taki lek ze teraz ledwo mnie cos strzyknie a lece do lekarza

Gość fytd
jak jest u ciebie? jak rzeczywiscie wygladaja twoje problemy ze zdrowiem?

Gość fytd
aha.. przeszlam kiedys ciezka chorobe, ktora zostawila mi balagan zdrowotny. wciaz nie moge dojsc do ladu ze zdrowiem. dla bliskich jestem total-hipochondrykiem.... ale nie jest tak do konca.

Gość chyba jestem
ostatnim problemem byly hemoroidy- boze to bylo okropne, nikt nie chcial wierzyc ze mam hemoroid w tak mlodym wieku a ja jak siadalam na kibel to ryczalam z bolu... poszlam do gina a ten stwierdzil ze sobie to wymyslilam... no wiec zylam tak dalej.. nie mogac sie normalnie zalatwic, poszlam do innego lekarza, okazalo sie ze faktycznie - mam hemoroidy.. zalozyl mi gumki i jest w maire ok kolejny problem zespol jejnikow policystycznych- dlugo nie moglam zajsc w ciaze, teraz mam paranoje ze cos sie dzieje z moim malenstwem* i takie schizy ze szok

Gość fytd
w jakim jestes wieku?? jeju, rozumiem cie znakomicie...

Gość ale kto
>?

Gość fytd
chyba jestem, ile masz lat? w ogole, ciekawa jestem w jakim wieku jestescie..

moi rodzice tez sie smieja ze mnie ze co chwile cos szukam w sobie i wymyslam ale to nie jest tak ze szukam.. chodze do laryngologa bo mam klopoty z gardlem, do alegrologa bo mam alergie i astme, do gastrologa bo mam problemy z zaparciami, poza tym do okulisty a ostatnio zaczelam do homeopaty moja ostatnia nadzieja

ja mam 21 lat

Gość fytd
czemu homeopata to twoija ostatnia nadzieja?

Gość chyba jestem
ja mam 24 lata a Ty?

bo jak na razie pomaga :)

Gość fytd
napiszcie z czym, jakimi problemami zdrowotnymi sie borykacie

o zapomnialam kiedys chodzilam tez do neurologa bo mialam takie migreny ze jak zaczela mnie glowa bolec to bolala dzien w dzien 3 miechy :( teraz juz spoko wyleczylam sie jakimis tabletami moje ogolne problemy to alergia i gardlo alergia bo nie moge przebywac w wielu miejscach np u znajomych kocham zwierzeta i to jest moja najwieksza kara za poprzednie zycia chyba a gardlo to masakra do maja bylam chora co miesiac i co miesiac antybiotyki :( teraz ta homeopatia mi pomaga

Gość chyba jestem
ja najprawdopodobniej mam nerwice natrectw - to gowno mi tak straszliwie zycie utrudnia:O ostatnio mam obawy ze robia mi sie zylaki sromu:O i rozstepy( to bardziej natury etsteycznej problem wiem wiem) poza tyteraz- w ciazy wszystkie obawy dotycza mojego malenstwa - powoli glupieje:O

ja tez mam nerwice ale u mnie objawia sie to strasznym strachem przed chorobami moze dlatego ze u mnie wszyscy w rodzinie maja mieli raka moj tata tez ma i te choroby na kazdym kroku

a ty fydt ?

Gość chyba jestem
moja nerwica polegala kiedys na tym, ze musialam cos zrobic , by zapobiec jakiemus neiszczesciu- najczesciej smierci mamy albo taty- to bylo pare ladnych lat temu.. i np gasilam i zapalalam swiatlo- wiedzialam ze to glupie, ze to tak naprawde nic nie da ale nie moglam przestac bo balam sie ze gdyby jednak sie stalo, staloby sie przeze mnie - przez to ze np nie zgasilam swiatla... wyobrazasz sobie jak przy tym wygladalam? stalam w kuchni i ggasilam i zapalalam swiatlo- jak jakis jebniety swir... a starzy sie ze mnie smiali zamiast mi pomoc:O masakra... potem zaczelam robic cos gorszego...

Gość fytd
a ja mam problemy z glowa (nerwica, nawracajaca depresja i prawdopodobnie jeszcze cos, co dopiero jest diagnozowane...), z brzuchem, z zebami, z cera... podejrzewam jakies klopoty z okolicami odbyt-pochwa (hemoroidy, szczelina, nie wiem...).... eh duzo tego...

Gość chyba jestem
no to zalozmy klub jebnietych;):P kurde chcialabym byc normalna;) a najgorszy w tym wszystkim jest paranoiczny pesymizm...

Gość fytd
a teraz jeszcze obsesyjnie wrecz mysle, marze o dziecku..... i mam poczucie winy... ze nie jestem wystarczajaco zdrowa, by moc sobie na nie pozwolic.. :(

Gość fytd
chyba jestem ;) ehhhhhh, noirmalnie nienormalne jestesmy ;) tez chcialabym byc normalna...... zyc spokjnie, byc usmiechnieta, pracowac spokojnie, robic swoje pomalutku.... a tak? wieczny dol, bol, niedawolenie........ :(

no wlasnie chcialabym tak jak niektorzy byc zdrowa i nie musiec przejmowac sie niczym ;) ostatnio u ginekologa wykryl mi pecherzyki na jajnikach czy to te policystyczne jajniki? :(

Gość fytd
niekoniecznie to pco. tez mam pecherzyki na jajnikach i nie mam tego zespolu. zeby stwierdzic pco, trzeba zrobic dodatkowe badania (hormonalne i inne z krwi), musza wystepowac typowe objawy (przynajmniuej czesc z nich). co druga kobieta ma pecherzyki i jest zdrowa.

mi sie wszystko pokrywa z objawami wlasnie przytylam mam problem z cera nadmierne owlosienie ...