Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykanty

Seks z murzynem w polsce, uważajcie kobietki !

Polecane posty

Gość koko szmeel
gosc po prostu wiedzial w co gra ii z kim gra sprawa jest prosta.nie zarazal wszystkich gdzie popadnie.

Gość koko szmeel
same chcialy.sila je nie gwalcil.jak suka nie da to pies nie weznie

Gość skąd wiesz ze np nie chodził
po pubach i wyrywał łatwe laseczki, tego nikt nie przewidzi ile jest zarażonych bo on sie do tego napewno nie przyzna !

Gość hasło dnia
dla zarazonych hiv bądź aids trzebaby zrobić enklawy w stylu "kaniony trędowatych". W ten sposób choroba została zmarginalizowana

Gość jedyna pociecha w tym ze
w wiezieniu bedzie miał tak cieżko ze mu sie żyć odniechce ! haha

Gość koko szmeel
,, latwe laski'' te nie latwe nie sa glupie

Gość kuuukussia
napewna go nie beda gwalcic chyda ze kijem

Gość w wiezieniu nie ma gwałtow
to mit gwałci się ''cweli'' ''lolą'' czyli szczotką do ubikacji :)

jasne, teraz to chuzia na juzia, dupodajki miają co chciały :O gdyby sytuacja była odwrotna, tzn. jakaś śliczna kobieta (może być nawet murzynka) świadomie uwodziła mężczyzn przez 7 lat zarażając ich przy tym wirusem hiv, to szybciutko zostałaby okrzyknięta kurwą, szmatą itp itd a o zarażonych dżentelmenach pewnie nikt złego słowa by nie powiedział :O

Gość ślepa jestes przeciez wszyscy
się wyrazaja źle o tym baranie ja do zarazonych kobiet nie nie mam a murzynowi powinni zafundowac kare smierci

Gość kuuukussia
powiedzial by.to samo glupie dupy

Gość difko
teoretycznie chuzia pisze sie przez samo"h" ale nie wymagam zbyt wiele od ciebie, poziomem elokwencji zbliżasz się niebezpiecznie do poziomu pleśni

Gość *Francuska*
Ja uważam ,że te panienki są same sobie winne.Bo kto sie kocha z nieznajomym bez prezerwatywy.I wcale ich nie żałuje,moze to będzie przestrogą dla innych dziewczyn.

Gość kooko szmelc
ha ha co sie dziwicie wiedzial chlop gdzie pzyjechac polki sa przeciez takie slawne na swiecie.tu moze dac calkowity upust swemu szalenstwu bo jest tylu chetnych jak nigdzie indziej na swiecie.po co facet ma sie meczyc same wchodza mu do luzka co za paradoks.

tak- jakiś dziwny dzień mam:o co za czarny fiut jeden no tak nie łazi sie z byle kim do wyra ale z 2 strony sk..urwiel robił to specjalnie

Gość kooko szmelc
inteligentny gosc do polski przyjechal :-)

Gość nie bójcie sie w pudle go
zlinczują :D

Gość kuukusia
cytyje bo ,, to latwe dupy byly" dla nich prezerwatywa to obce cialo i to zywe

Gość czy to on
Dodano: 19-12-2006, 16:23 Simon Mol jest nosicielem wirusa HIV!!! Piszę w dramatycznej sprawie.Wiem,że możecie nie daćmi wiary... Jednak to copiszę to szczera prawda! Simon Mol (Simon Moleke Njie, ur. 1973 r.) jest nosiecielem wirusa HIV i z pełną świadomością tego faktu zaraził kilka dziewczyn. Może wiciąż zaraża! Zwracam się więc z apelem, by każda kobieta która miała z nim kontakt seksualny poddała się badaniom(w każdym większym mieście są wykonywane za darmo i anonimowo). Zaznaczam,że od chwili zarażenia do momentu wykrycia wirusa może upynąc nawet 6m-cy(tzw,okienko serologiczne),jednak przeważnie są to 3 m-ce. Wiem,że nie możecie tej informacji upublicznić,ponieważ pewnie nawet nie wierzycie,że piszę prawdę,ale błagam - jeśli znacie kobiety które miały z nim kontakty, poinformujcie je. To może uratować życie ich obecnym partnerom!!! Simon Mol oczywście zaprzecza,ale jest zakłamany i wuzuty z sumienia. PS.Wolę pozostać anonimowa,dlatego założyłam fikcyjna skrzynkę pocztową,jednak będę ją sprawdzać w razie jakichkolwiek pytań.Adres to: wsparwiesimonamola@interia.pl

Gość *Francuska*
do kafateryjnej dreczycielki to logiczne czemu nie używały bo to nasze polskie głupie dupodajki.Nie rozumie tego panienki zabawiały sie bez kondona z murzynem (nie jestem rasistką) i mają to na co zasłużyly a w tv i radiu robia afere na całą polske.

Gość kuukusia
moze te baby sie czegos naucza sie wreszczie.a nasz wizerunek w europie sie poprawi

Gość durexy drogie 10 zł za opak
więc logiczne :D

Gość kuukusia
szkoda kasy pomysli sobie taka

Gość *Francuska*
weszłam na tą jego strone w Polsce jest tyle ładniejszych facetów a one wolały takiego pospolitego czarnego :))))))