Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna katobrockawp.pl

FOTOGRAFIA ŚLUBNA moje pytania

Polecane posty

Gość ja mogę polecić fotografa
z Wa-wy. Nam robił zdjęcia na ślubie, plenerowe i na weselu, jestem bardzo zadowolona. Zajrzyj na stronę: www.fotobanasiak.republika.pl

Gość Warszawa Prag
Super na stronie www.fotobanasiak.republika.pl mamy przykład robienia zdjęć aparatem cyfrowym. Nie chodzi mi o ujęcia bo to gust oglądających ocenia ale o jakość i urodę zdjęć. Zobaczcie na jakosc kolorów, tak jak napisała Kasia sino rózowe. Ja też mam fotografa analogowego

Gość misiaty
no i wielka GAFA !!! Warszawa Prag jak byk pisze na stronie tego fotografa ze robi aparatem analogowym !!! wystarczy poczytac "jak pracuje" i dzieki tej pomylce Warszawy Prag widac jak sie ma rozpoznawanie cyfry i analoga ! wszystko na temat :-)

Gość Brzoza.
Witam wszystkich uczestników tego tematu. Bardzo mi się ten temat podoba gdyż wybór fotografa był przez jakiś czas i moim problemem. Fotografa mamy już zaklepanego z podpisana umową. Szukając fotografa wcale się nie zastanawialiśmy, w jakim systemie będą robione zdjęcia. Nas interesowało na podstawie prezentacji fotografa, jakie wykonuje zdjęcia i co może nam zaoferować. Ważną też była cena, choć nie szukaliśmy jak najtańszych usług w typie zdjęcia cyfrowe tylko na płycie. Fotografa szukaliśmy poprzez internet i targi ślubne. Po pięciu spotkaniach zdecydowaliśmy się i podpisaliśmy umowę z fotografem Na samym końcu dopiero przy spisywaniu umowy wyszło ze zdjęcia fotograf robi w tradycyjny sposób. Jednak jakość zdjęć bardzo przewyższała to, co nam zaproponowało czterech poprzednich fotografów. Moja rada jest taka, że nie ważne, jaką technika będą robione zdjęcia. Płacimy za zdjęcia i propozycje fotografa a nie, jakim narzędziem fotograf będzie się posługiwał. Warto też porozmawiać z kilkoma fotografami, aby wybrać tego z najciekawszą ofertą. Dziwie się po przeczytaniu wszystkich tekstów w tym temacie że osoby robiące aparatami cyfrowymi wcale nie piszą o samych zdjęciach, o ich jakości natomiast rozpisują się nad czysto technicznymi sprawami.

Gość Pytanie.
Witam Ten temat bardzo nas zainteresował i mam małe pytanko? Czy mogę otrzymać jakieś namiary na fotografa, fotografów posługujących się aparatem analogowym? Gdzie najlepiej szukać takich fotografów? Czy jest jakieś miejsce w Internecie gdzie się ogłaszają? Interesuje mnie Warszawa i okolice Siedlec.